Sotkuisen toimintatapamuutoksen keskellä http://www.freeimages.com/photo/green-light-1464038
25.08.2016

Sotkuisen toimintatapamuutoksen keskellä

Olemme massiivisen toimintatapamuutoksen keskellä ja siirrymme vanhasta kaksinaisuusmallista ykseysmalliin. Ja kuin mikä tahansa synnytys, se on äärimäisen sotkusta, joskus veristä ja tuskallista.

Mutta aivan kuten synnyttäessämme ihmisvauvan, meillä ei ole vaihtoehtona teeskennellä, ettei sitä tapahdu, tai lähteä pois tekemään jotain muuta. Meidän täytyy viedä se läpi ja synnyttää tämä vauva (uusi todellisuus).

Tapahtuu massiivista maailmanlaajuista heräämistä. Havaintomme todellisuudesta haastetaan ennenkuulumattomasti. Tämän kiihtyminen jatkuu, kunnes vaihdamme toimintamallia tavalla tai toisella. Suuri herääminen antaa meille kultaisen tilaisuuden nähdä, ettei mikään ole sitä, miltä näyttää. Ja kaiken tämän keskellä on huomattavia läpimurtoja. Monista ihmisistä tuntuu, että he heräävät yhtäkkiä uuteen maailmaan. Kun tämä tapahtuu, meidän tarvitsee järjestää ja kalibroida ympärillämme kaikki harmoniaan uuden ja raikkaan energian kanssa.

Samaan aikaa polarisaatiovoimat tulevat aina vain voimakkaammiksi ja ne yrittävät erottaa meidät siitä tietämyksestä, että olemme kaikki yhtä olentoa. Meitä loukkaavat ystävät ja perhe, jotka tukevat "väärää" ehdokasta politiikassa. Jakaudumme siinä, kohtelemmeko pakolaisia rakkaudella ja myötätunnolla vai suljemmeko oven ja annamme heidän hukkua mereen. "Me vastaan he" –energiat kasvavat päivittäin. Kuitenkin tämä kaikki on kaksinaisuuden salakalva ansa saattamaan meidät takaisin kuvitteelliseen tunteeseen erillisyydestä. Se kaikki on massiivinen häiriötekijä. Ja on oleellista, ettemme mene siihen.

Kyse ei ole enää siitä, mikä uskontomme on tai mitä henkiset uskomuksemme ovat. Kyse ei ole enää poliittisista kytköksistämme. Kyse meillä kaikilla on nyt siitä, missä olemme toimintatapamuutokseen liittyen. Haluammeko jatkaa elämistä kaksinaisuudessa vai uudessa todellisuudessa? Olemmeko valmis astumaan nyt pois kuvitteelliselta mukavuusalueeltamme edesauttaaksemme tätä toimintatapamuutosta vai odotammeko, kunnes meidät singotaan pois siltä?

Kun koemme näin äärimmäistä polarisoitumista, on tärkeää, ettemme anna minkään vetää meitä pois yhdestä olennostamme. Tästä syystä on tärkeää siirtyä keskinäisen tukemisen dynamiikkaan. Meidän on aika antaa rakkautta, arvostusta ja tukea niille, jotka tekevät toimintatapamuutosta kanssamme, ja sallia myös itsemme vastaanottaa tukea aidolta perheeltämme.

Heinäkuu auttoi monia aloittamaan elämän kyseenalaistamisen, siirtymisen pois mukavuusalueeltaan ja asettamaan uusia toimintatapoja. Uudelleenjärjestely on alkanut – nyt asiat alkavat muuttua ja uudesta todellisuudesta tulee lisääntyvässä määrin näkyvä. Jokin on muuttunut – se on ilmassa ja se on todella konkreettista. Elokuu tuo sisään lisää uutta ja aitoa, mutta meidän täytyy olla supervalppaana ja ilmaista täysi aikomuksemme synnyttää uusi toimintamalli.

Laasti joka on pitänyt kauan vanhan perustamme kiviä paikoillaan, alkaa nyt murentua. Tämä on laastia, joka piti yhdessä ajatuksiamme, uskomuksiamme, arvojamme ja havaintojamme. Se piti kasassa koko "normaalin" elämämme. Mutta nyt se kaikki hajoaa. Tämän vuoksi näemme maailman täysin uudesta perspektiivistä. Voimme nähdä sellaista, mitä emme nähneet aiemmin. Nyt laajemman näkökykymme myötä, kaikki täytyy järjestää, asettaa, kalibroida ja ladata uudelleen.

Tässä kuussa on voimakasta liikettä eteenpäin, mikä kutsuu meitä keskittymään kaiken huomiomme siihen, mikä on todellista ja aitoa. Tiedämme nyt, että meidän täytyy päästä aitoon paikkaamme mahdollisimman pian, jos emme ole jo siinä. Tehdään elämää muuttavia päätöksiä, kun monet ihmiset päästävät irti asioista, jotka eivät ole harmoniassa aitouden kanssa, kuten vanhoista suhteista, ystävyyksistä, kytköksistä, elämäntilanteista ja työpaikoista. Samaan aikaa lisää rakkaita lähtee planeetalta. Suuri muuttoliike kasvaa, kun lisääntyvä määrä ihmisiä alkaa siirtyä uusiin ja aidompiin tilanteisiin aitojen ihmistensä kanssa.

Elokuu tuo edelleen pintaan raskasta kamaa ja näemme lisää hulluja ja surullisia episodeja, mutta tämä on sitä kuolevan kaksinaisuusmaailman romahtamista, jota olemme odottaneet. Tiedämme, että tämä toimintatapamuutos tapahtuu, koska olemme riittävän vahvoja, riittävän vakaita ja valmiita uuden todellisuuden syntymiseen.

Elokuu auttaa meitä siirtymään tiedostamisen ja kokemisen uudelle tasolle. Saavutamme myös uuden aitous- ja todenmukaisuustason itsessämme. Ja tämä auttaa meitä muistamaan, että valitsimme olla täällä tänä aikana

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote elokuun 2016 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net