Pimennyksen ja täysikuun energiapäivitys - tunteet käyvät kuumana https://pixabay.com/fi/ottelut-matchstick-syttyv%C3%A4-puu-171732/
31.07.2018

Pimennyksen ja täysikuun energiapäivitys - tunteet käyvät kuumana

En ole ollut linjoilla viime aikoina, mutta tunsin, että minun täytyy antaa nopea energiapäivitys kaikille niille, jotka ihmettelevät, mitä energiaa käsittelemme nyt. Kyllä, olemme edelleen täysikuu- ja pimennyskäytävän energiassa.

Energia jota on tullut tämän kuukauden toisen pimennyksen aikana, on ollut melko voimakasta verrattuna ensimmäisen valoon tai melkein energiattomuuteen. Näin on energian kanssa: emme koskaan tiedä, mitä on tulossa.

Tästä syystä on hyvin tärkeää pysyä nyt-hetkessä eikä ennustetussa tulevaisuudessa. Tällä tavalla voimme täysin tuntea ja integroida jokaisen energiamuutoksen, kun se tulee, verrattuna energiaennusteisiin, jotka ovat 99%:sti epätäsmällisiä koko ajan.

Kun elämme nyt-hetkessä, niin meistä tulee automaattisesti herkempi energialle. Näin tapahtuu, koska nyt-hetkessä tapahtuu kaikki – kaikki energiamuutokset, kaikki kvanttimuutokset ja kaikki jumalaiset muutokset. (Tästä syystä jankkaan ja jankkaan koko ajan nyt-hetkessä pysymisestä.)

Aina kun ennustamme, rajoitamme taas itseämme ja jumalaista luomista, ellei sitä tehdä hyvin löyhästi. Kun sitä ajattelee, niin taivas on rajana sille, mitä voi tapahtua koska tahansa, joten miksi ei vain nauttisi siitä, mitä ilmestyy, silloin kun se ilmestyy.

Kauneimmat muutokset voivat tapahtua sekunnin murto-osassa, emmekä halua missata niitä. Ylösnousemustapahtumamme voi olla koska vaan, emmekä halua missata mitään osaa siitä laittamalla jotain rajoituksia sille, mitä voimme kokea, tehdä tai olla.

Näin eletään myös psyykkisten kykyjen kanssa. En laita rajoja millekään elämässäni, koska tiedän kaikkien asioiden olevan mahdollisia, koko ajan. Kyse on vain virittymisestä ja yhdistymisestä tähän äärettömään luomiskenttään.

Täysikuun ja pimennyksen 27.7. energiat ovat olleet hyvin intensiivisiä ihmiskentän tunnealueella. Tämä merkitsee, että tunnet ehkä olevasi hyvin tasapainoton tällä hetkellä. Sinusta saattaa tuntua siltä, ettet pysty säilyttämään tunnekenttääsi pitkään. Tämä on ok, koska kehitymme muutoksen kautta. Näet ehkä toistenkin olevan hyvin tunteikkaita tai masentuneita tai heilahtelevan edestakaisin onnellisen ja onnettoman välillä. Muutos on aina tervetullutta, kun kehitymme, koska paikallaan pysyminen on edistymättömyyttä.

Saatat kärsiä unettomuudesta ja hulluista unista. Jotain uutta tarkkailtavaksi on unennäkö valveilla ollessa. Tätä on tapahtunut minulla muutaman vuoden. Se merkitsee, että kun suljen silmäni, tosinaan minusta tuntuu, että olen unessa enkä hereillä. Esimerkiksi minut viedään toiseen todellisuuteen, jossa ei ole mitään tolkkua minulle, kun palaan takaisin. Kuitenkin ollessani siellä se on täysin tolkullista.

Meillä on taas kehon kuumuus lisääntynyt. Kyllä, niille jotka ovat olleet ylösnousemusprosessissa jonkin aikaa, tämä ei ole uutta. Kuitenkin tällä kertaa se on ollut erittäin voimakasta ja epämukavaa. Miksi keho kuumenee? Koska poltamme kirjaimellisesti pois vanhaa olemistapaa ja samaan aikaan teemme tilaa valokehon muodostumiselle.

Monet kysyvät minulta Tapahtumasta ja miksi sitä ei ole tapahtunut vielä. Sitä ei ole tapahtunut, koska ihmiskunta ei ole vielä valmis. Se ei ole valmis, koska monet kärsivät edelleen ohjelmoinnista, ehdollistumisesta ja harhakuvista. Tapahtumaa ei voi olla, ennen kuin nämä valheelliset ohjelmoinnit on sivuutettu.

Tapahtumassa on kyse totuudessa olemisesta koko ajan. Mitä enemmän joku valehtelee itselleen ja toisille ja elää valheellisissa harhakuvissa, sitä kauempana hän on Tapahtumasta, luomisesta ja galaktisista. Galaktiset rodut joilla on ihmiskunnan paras intressi sydämessään, tukevat meitä kaikessa edistymisessämme. Tärkein muutos jonka voit tehdä, on pysyä totuudessa.

Mitä voit tehdä auttaaksesi ihmiskuntaa? Aloita elämällä vain totuudessa. Ala etsiä totuutta kaikkialta. Kun löydät valheita, sivuuta ne ja jatka etsimistä. Etsi ja löydät – tämä on totuuden löytämistapa. Universumi/Luoja auttaa niitä, jotka auttavat itseään. Se ei putoa syliin. Ihmisen täytyy tarvita sitä niin paljon, ettei hänellä ole muuta vaihtoehtoa, kuin alkaa etsiä totuutta ja todellista, eikä mikään muu kelpaa.

Galaktiset odottavat kärsivällisesti koko ihmiskunnan heräämistä. Tämä merkitsee sen ymmärtämistä, että tällä planeetalla on voima, joka ei halua ihmisten heräävän, ja tämä voima on ollut monta vuosikymmentä/vuosisataa. Vasta nyt meillä on pieni mahdollisuus kukistaa se, kun useammat heräävät ja näkevät tämän voiman itse.

Kerron omista prosesseistani hyödyttämään kaikkia. Kun kohtasin ensimmäisen kerran Plejadilaisten emäaluksen vuonna 2000, minut koodattiin totuudenetsinnällä, enkä voinut tehdä muuta kuin etsiä totuutta ja olla totuus. Ne monet galaktiset rodut joita on vieraillut luonani siitä lähtien, pystyvät näin suorittamaan tämän – vain totuuden avulla.

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

28.7.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net