15.08.2016

Pelkäätkö sinua?

Monet teistä pelkäävät, että palaatte 3D-olennoksi viimeaikaisten tunneylä- ja alamäkienne myötä. Sen sijaan vaaditte itsenne.

Olette saaneet loppuun pelko-oppituntinne. Vaikka saatatte luiskahtaa pelkoon aina silloin tällöin, tuo pelko ei ole musertavaa tai pitkäkestoista. Pelot joita teillä on nyt, koskevat sitä, että ette ole riittävän hyvä, riittävän täydellinen tai riittävän fiksu täyttämään maatehtäväänne tässä elämässä.

Nämä itsearvostuspelot ovat myös ohikiitäviä. Ei siksi, että teidän täytyy puhdistaa lisää asioita, vaan koska tiedätte syvällä sisällä oman arvonne ja taitosettinne – ja se pelottaa teitä.

Se on odotettavaa. Aivan kuten oli totta silloin, kun aloititte 3D-työn huolissanne sitä, kykenettekö suorittamaan ne uuden työnantajanne vaatimat tehtävät, joihin niin ehdottomasti suostuitte haastattelussanne.

Olet valmis. Sinulla on ne taidot. Sinun on aika aloittaa uusi elämäsi uudessa olemuksessasi.

Maan ympärillä leijuu nyt monia energioita, jotka kannustavat sinua olemaan täysin sinä. Huomaat, että olet niin virittynyt toimimaan minimitasolla maan päällä, että sinun täytyy ns. kasvaa ollaksesi se kokonainen "sinä", joka sinusta on tullut.

Olet riippuvainen siitä olennosta, jonka hyväksyit saapuessasi maan päälle tässä elämässä, ja sivuutat sen olennon, joka sinusta on tullut. Itsesi nimittäminen jumalaksi tai jumalattareksi ei ole sopimatonta, sillä sitä olet nyt.

Kuitenkin projisoit arvottomuuden tunteita itseesi. "Auttakaa minua" jatkuu huutonasi, vaikka sinulla on enemmän kykyjä kuin niillä, joita huudat. Kenties viime toteamuksemme näyttää rienaavalta, sillä miten voisit olla kyvykkäämpi kuin enkelit tai oppaasi? Vaikka on totta, että niillä joita huudat, on uskomattomia kykyjä, ne eivät ole Maata tällä hetkellä. Niiden kyvyissä on enemmän kyse sinun auttamisestasi luomaan uuden sinun, jotta sinä voit vuorostasi auttaa niitä, jotka haluavat seurata.

Niillä joita huudat, on erilaisia kykyjä kuin sinulla – kenties hienostuneempia. Mutta ne eivät ole Maata tällä hetkellä. Ne voivat kannustaa, muistuttaa ja osoittaa sinua uuteen suuntaasi, mutta ne eivät ole sinä ja ne eivät ole Maata.

Tämä on äärimmäisen tärkeä ero muistaa, sillä teillä on enemmän taitoja kuin niillä, joita huudatte, koska te olette Maata tämän siirtymän aikana. Vaikka useimmat niistä olennoista joita huudatte, ovat kokeneet ainakin yhden maaelämän, ne eivät luoneet Maata eikä niistä tullut niitä olympiamaamestareita, joita te olette nyt.

Ajatelkaa niitä, joita huudatte, valmentajina, joista olette kasvaneet yli. Olette nimittäin kehittyneet yli kohdasta, jota kukaan joka ei ole Maata tässä elämässä ja suorittamassa tätä siirtymää, ei voi ymmärtää.

Teidän on aika lähteä pesästä. On tietysti paljon helpompaa huutaa enkeleitä ja oppaitanne sekä rakkaudessa että vihassa, kuin hyväksyä, että olette nyt taitavampi siinä, mitä vaaditte, kuin kukaan Maassa tai eetterissä oleva.

Kukaan noista joita huudatte, ei ole 5D-maan vauva, niin kuin te.

Tuo tieto syvällä sisällänne pelottaa kovasti teitä. Aivan kuten oli totta lähtiessänne 3D-kodistanne koskaan palaamatta. "Olenko tarpeeksi taitava? Osaanko elää ilman 3D-perheeni tunne- ja taloudellista tukea?"

Niin se on, että siirrytte tuon pelon läpi, sillä viitoitatte tietä, jota ei koskaan ennen ole viitoitettu. Ja teette niin yksin. Vaikka teillä saattaa olla ystäviä samanlaisella polulla, heidän innostuksensa omasta polustaan ei kosketa teitä niin, kuin jakaessanne 3D:ssä pelkojanne ja seikkailujanne.

Olette erilainen, niin kuin ystävännekin. Näin on syystä. Jos kaikki tämän maasiirtymän eturintamassa olisivat samalla polulla, niillä jotka seuraavat, olisi joko-tai-päätöstilanne. Sen sijaan viitoitatte massana miljoonia polkuja, joita ne jotka seuraavat, voivat valita, tai lisätä muita.

Luotte sen kauniin kudelman perustaa, josta tulee uusi Maa, uusi "sinä" ja uudet muut.

Niin se on, että lopultakin tunnustatte, että olette SE, että olette lähteneet mukavasta 3D-pesästänne ja luotte ainutlaatuisen langan/polun, jota toiset voivat seurata tai olla seuraamatta, sisäisestä kutsumuksestaan riippuen.

Samaan aikaan olette kauhuissanne, että teette jotain väärin ja kudelma repeytyy tai on muuten epämiellyttävä. Se ei ole mahdollista, sillä luotta pohjaa, kun taas toiset lisäävät sen kuvan, jonka massana haluatte luoda.

Tällainen käsitys ei välttämättä lievitä sitä pelkoanne, että te ette ole riittävän hyvä – erityisesti jos ette ole vielä luoneet maaunelmaanne.

Älkää hermoilko tai pelätkö. Jos ette ole vielä luoneet maaunelmaanne – teette sen. Kyse on vain siitä, että ajoitus muuttui vähän, kun siirryitte eri vaiheisiin. Olette nyt kaikki enemmän kuin tanssijoita, jotka odottavat kulisseissa vuoroaan olla valokeilassa.

Jotkut teistä ovat luoneet maaunelmansa – tai osittaisen maaunelmansa – joten teistä tuntuu turvallisemmalta laajentua uuteen "sinuun", mikä eroaa vähän niistä, joilla on taloudellisia resursseja jättää nopeasti 3D-asema, joka ei tunnu oikealta.

Te jotka ette ole vielä luoneet maaunelmaanne, olette vähän seikkailunhaluisempia, sillä siirrytte uuteen "sinuun" ilman mukavaa maaturvariepua. Luotte tuon turvarievun – aivan kuten säteilette uudessa olemuksessanne sitten, kun hyväksytte, että olette taitava, arvostettu, rohkea ja ehdottomasti oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Olette vapaa olemaan "sinä" kokonaisuudessaan, yhden tai kahden osan sijasta pelokkaalla 3D-maatasolla. Teidän tarvitsee oivaltaa, miten voimakas olette – minkä teette hyvin lyhyen ajan kuluessa.

Olet todella Maan ja universumien jumala/jumalatar kera taitojen, jotka ovat tuntemattomia useimmille universumeissa. Olet SINÄ kaikessa liekehtivässä rakkaudessa ja loistossa. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

8.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net