Otit ratkaisevan askeleen http://www.freeimages.com/photo/lake-in-summer-time-1560941
03.07.2016

Otit ratkaisevan askeleen

Paljon on muuttunut kuluneen vuorokauden aikana. Varhain eilen (26.6.16) taputimme uusille, nopeasti eteneville itserakkauskyvyillenne. Myöhemmin eilen sisäistitte itserakkausosan, joka näytti olevan kaukana tulevaisuudessa.

Vaaditte nyt sisäisen voimanne ulkoisesti.

Vaikka tuolla ajatuksella on eri merkitys jokaiselle teistä, se kohta koskettaa jokaista teitä, että te ette ole enää halukas olemaan kenenkään kanssa, joka ei jaa rakkautta tai iloa kanssanne.

Se vuorovaikutus jota ennen luulitte väistämättömäksi, muuttuu joksikin uudeksi tai häviää.

Ja ne joiden ajattelitte olevan iloisia, mutta ohikiitäviä, laajenevat. Ei siksi, että keskitytte siihen, vaan koska taajuutenne muuttui eilen toivomisesta tietämiseksi.

Tuo tietäminen pysyy alkuvaiheessaan, joten ette välttämättä tunne tuon muutoksen syvyyttä tänään tai edes huomenna. Mutta tunnette sitten, kun oivallatte, että vuorovaikutuksenne on muuttunut – että ne jotka olivat ennen tärkeitä teille, eivät enää ole, jos he päättävät jäädä 3D-karmakiertoon.

Vaaditte itsenne sisältä ulospäin – mikä johtaa teillä uuteen vuorovaikutukseen ja uusiin odotuksiin. Ette enää halua tyydyttää toisten tarpeita itsenne kustannuksella.

Tämä ajatus on tietysti "rämistellyt" sisäisen olemuksenne ympärillä kuukausia. Erona on, että ne energiat jotka sisäistitte eilen, melkein pakottavat teidät reagoimaan eri tavalla kuin ennen.

Päätitte kuukausia sitten olla olematta huolehtija tai uhri. Vaikka kumpikin rooli livahti olemukseenne siellä täällä, poistuitte noista tilanteista mahdollisimman miellyttävästi keskittymällä uusiin aikomuksiinne. Eilisestä lähtien ette enää halua rauhoittaa niitä, jotka eivät ole kiinnostuneet päästämään irti huolehtimisesta tai uhriudesta.

Tämä asia tulee aivan ehdottomasti esille muutaman seuraavan päivän kuluessa. Kuulette vaatimuksia: "Auta minua. Huolehdi minusta. Miksi olet niin itsekäs?" Kaikki vaatimuksia joihin tunsitte eiliseen saakka tarvetta reagoida, tai sovitella niitä niin, etteivät toiset nähneet uutta "sinua".

Melkein häpesitte uutta "sinua", sillä se oli niin erilainen kuin vanha 3D-sinä. Halusitte jäädä 3D-kierteeseen – muuttua vain vähän sieltä täältä sisäisesti, jotta voisitte pysyä osana enemmistöä.

Se ei ole enää tavoitteenne, sillä olette tosiaankin uusi Supermies, joka ei enää tunne tarvetta kätkeä identiteettiään säyseällä Clark Kent –persoonalla.

Salaisuutenne pitäminen sisällä ei ole enää toteutuskelpoinen vaihtoehto. Ei siksi, että haluatte julistaa maailmalle, kuka olette, vaan koska teillä ei ole enää tarvetta piiloutua. Melkein kuin olisitte ottaneet rohkeuspillereitä eilen. Olette, kuka olette – on se sitten 3D:tä, 5D:tä tai 10D:tä.

Ne jotka haluavat olla 3D:tä, ovat sitä nyt suurella voimalla – kuten myös te, jotka olette 5D:tä ja sen yli. Eilen oli jakautumispäivä. Ei fyysisen väkivallan mielessä, vaan sen hyväksymisessä, kuka olette.

Piiloutuminen ei ole enää vaihtoehto, sillä toisten on aika tuntea teidät koko loistossanne. Aivan kuten teidän on aika tietää sama itsestänne. Olette sipsutelleet muutostenne ympärillä kuin Tuhkimo, joka lakaisee savupiippua, vaikka todellisuudessa olette universumien kuningas, kuningatar, jumala tai jumalatar.

Miksi päätitte joukkona näyttää aidon olemuksenne? On niin, että niillä jotka ovat sen partaalla, etteivät enää määrittele 3D:tä kotipesäkseen, on toinen mukavampi paikka olla. Se ei olisi mahdollista, jos jatkaisitte uuden olemuksenne kätkemistä.

Merkitseekö tämä, että seisotte saippualaatikolla kadunkulmassa kuuluttamassa uutta olemustanne? Painatatteko miljoonia mainoksia, jotka julistavat uuden olemuksenne?

Ei. Te pelkästään elätte elämäänne tavalla, joka tuntuu mukavalta olemuksessanne.

Niin se on, että alatte täysin hyväksyä sen olennon, joka olette, ja rakastaa sitä sen sijaan, että yritätte olla vähän 3D:tä ja vähän 5D:tä ja sen yli. Ratkaiseva askel on otettu. Se tapahtui eilen.

Teistä ehkä tuntuu vähän sumuiselta, väsyneeltä, huonovointiselta tai teillä on lukuisia muita oireita, ja se vaatii vähän lepoa, jotta olemuksenne voi täysin sisäistää uuden "sinun".

Jotkut teistä tätä lukevista eivät tunne mitään. Ettekä huomaa mitään eroa vuorovaikutuksessanne. Se ei merkitse, että te ette ole ottaneet ratkaisevaa askelta – teillä oli vain harvempia muutoksia tehtävänä kuin niillä, jotka huomaavat eron selvästi.

Aiemmin kanavamme usein totesivat: "Sallikaa sen olla." Tällaisia toteamuksia ei enää tarvita, koska ette voi tehdä enää mitään muuta.

Olette todella eri ihminen sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Olette todella tämän hämmästyttävän siirtymän eturintamassa. Ja toiset tarttuvat upeaan valoonne, josta on tullut kirkkaampi, kuin voitte hillitä itseenne.

Tämä siirtymä on muuttunut sisäisestä siirtymästä sisäiseksi/ulkoiseksi. Olette tuon muutoksen ensimmäinen tuote.

Säteilkää valoanne kirkkaasti ja tietäen, että olette vastuussa vain itsestänne. Niin olkoon. Aamen.

 

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

27.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net