Olemme uuden maan tietoisia luojia http://www.freeimages.com/photo/desino-1395531
16.06.2016

Olemme uuden maan tietoisia luojia

Olimme toivoneet, että vuosikausien ja elämien omistautuminen, meditointi ja palvelu olisivat riittäneet antamaan meille "ilmaiskyydin" uudelle maapallolle ja/tai korkeampiin ulottuvuuksiin. Näin ei kuitenkaan ole. Me, inkarnoituneen ihmisperheen jäsenet, olemme uuden maan luojia.

Huomenna palaan luontoretriitistäni. Toivon, että voisin sanoa viettäneeni paljon aikaa luonnossa, mutta itse asiassa olen nukkunut paljon. Poissaoleminen kotoa ja kaikista asioista, joita minun pitäisi tehdä, antoi minulle aikaa tehdä juuri sitä, mitä halusin tai minun tarvitsi. Ja niin nukuin paljon.

Heräsin monta kertaa viime yönä, mutta nukuin silti kolme tuntia pidempään kuin tavallisesti. Kuten usein tapahtuu, heräsin kera lauseen, mistä kirjoitettuna tulee sivutolkulla. Tämän päivän lauseessa ei kuitenkaan ole kyse kirjoittamisesta. Siinä on kyse tekemisestä, sillä tänään herätessäni lause oli:

Minä, Suzanne Lie, Kalifornia USA, olen vapaaehtoisesti uuden maan tietoinen luoja.

Tämän toteamuksen ratkaiseva sana on "tietoinen", kun luomme uutta maata jokaisella ajatuksellamme ja tunteellamme.

Kyllä, lopultakin aika on meidän puolellamme. Korkeampaa valoa virtaa maailmaamme Galaktisesta keskuksesta ja meillä on enemmän galaktisten ja taivaallisten apua, mitä on ollut sitten Atlantiksen kulta-ajan.

Kuitenkin se korkeampi valo mikä herättää ne, jotka ovat omistautuneet maatehtävänsä ilmentämiseen ja moniulotteisen ITSENSÄ integroimiseen, saa eksyneet sielut putoamaan syvemmälle ja syvemmälle henkilökohtaiseen piinaansa. Valitettavasti tämä sisäinen piina ilmenee kidutuksena toisia kohtaan.

Onneksi myös sisäinen rauha ja ehdoton rakkaus ilmenee toisia kohtaan. Meitä on kuitenkin kalibroitu maan päällä myriadien elämien ajan laittamaan pelko etusijalle ja odottamaan rakkautta vasta myöhemmin. Eläinaivomme kertovat meille, että pelko on tärkein tunne, kun se suojelee meitä hyökkäyksiltä ja lopulta kuolemalta. Mutta kuolema on aina lopputuloksena ja paljon vähemmän tärkeä sielullemme kuin rakkaus.

Onneksi meillä on luomisvoimia, jotka ylittävät aiemmat tuhoamisvoimat, kun lataamme ja integroimme korkeampia ilmaisujamme ja tulemme niiksi. Näin ollen se minkä tuhoaminen vaati aikaa, ponnistelua ja ahneutta, voidaan muuntaa nopeasti ehdottomaksi rakkaudeksi, mikä on sen korkeamman valon ydin, mikä herättää luomisvoimamme. 

Kuitenkin ollaksemme luomustemme mestari, meidän on hallittava ajatuksemme ja tunteemme. Kuvittelen, että siksi heräsin yllä oleva lause mielessäni. On yksi asia kirjoittaa tarinoita, meditoida, johtaa ryhmiä ja auttaa toisia, mutta täysin toinen asia olla kaikkien ajatustemme ja tunteidemme mestari.

Voimme helposti ajatella kaikkea sitä kovaa työtä, mitä vaadittaisiin sen uuden maan luomiseen, joka perustuu ehdottomaan rakkauteen kaikkea elämää kohtaan. Kuitenkin ehdottoman rakkauden eläminen kaikissa ajatuksissamme ja tunteissamme on täysin eri haaste. Olemme tottuneita kovaan työhön, mutta meillä ei ole paljon kokemusta oman energiamme (ajatukset ja tunteet) hallitsemisesta.

Itse asiassa nekin jotka ovat melko hyviä kontrolloimaan ajatuksiaan ja tunteitaan, joutuvat edelleen siihen ansaan, että valittavat jokapäiväisen elämän vaikeuksia. Valitamme myös sitä, miten vaikeaa ylösnousemus on! Itse asiassa, useimmat meistä valotyöntekijöistä pelkäävät sanoa "ylösnousemus", koska sitä ei tapahtunut tarkkojen määritelmienne mukaisesti.

Voit nähdä, että sisällytän myös itseni tuohon luetteloon. Minäkin olen valittanut vaikeudesta muistaa todellisen ITSEMME, kun ollaan 3D-elämän myllerryksessä. On tosiaan haaste säilyttää korkeampi tietoisuustila, samalla kun tarkkailee elämän julmuuksia kaikkialla ympärillämme, kun kuljemme liikenteessä ja meillä on laskupinoja edessämme.

Siksi se että heräsin kera lauseen "Luon uutta maata", merkitsee, että jokainen ajatukseni ja tunteeni luo todellisuuttani. Ajatukseni ohjaavat aikomustani ja tunteeni sanelevat sen tietoisuustilan, mikä täyttää tuon aikomuksen. Näin ollen jos olen uuden maan luoja ja luon todellisuuteni ajatuksilla ja tunteilla, minun on hallittava ajatukseni ja tunteeni.

Tuleeko nyt selväksi, miksi emme ylösnouse? Miten moni meistä itse asiassa hallitsee kaikki ajatuksensa ja tunteensa? En ainakaan minä! Pyrin tulemaan ajatusteni ja tunteideni mestariksi. Olen kuitenkin täysin tietoinen, että tämä mestaruusmuoto on mahdoton kolmannen ulottuvuuden eläinaivoillemme. Näin ollen eläinaivomme eivät kykene luomaan uutta maata.

Toisaalta eläinkunta johon ei sisälly ihmisiä, on valmis ylösnousemaan. Ne ovat valmiita siihen, koska ne elävät ykseydessä Gaian kanssa, kunnioittaen planeettaa. Ihmiseläin ei elä ykseydessä tai kunnioita planeettaa. Eläinten aivoilla on etiikka- ja käyttäytymiskoodi, minkä ihmiseläimet ovat kadottaneet.

Ihmiseläimellä on kuitenkin jotain, mitä eläinkunnalla ei ole. Ihmisillä on kyky olla tietoinen korkeamman ulottuvuuden ilmaisustaan ja tunnistaa, integroida ja olla se käyttäessään ihmiskehoa. Tämän tekemiseksi meidän täytyy kuitenkin päästää irti kolmannen ulottuvuuden ajattelusta, aivan kuten meidän oli luovuttava puupyöristä saadaksemme nopeamman kulkuneuvon.

Tiedän, että olen sanonut tätä melko pitkään. Tiedän kuitenkin, että muistuttaminen on tärkeää, koska minun on muistutettava jatkuvasti itseäni. Voin silti toimi ihmisitsestäni. Kehitykseni on siinä, että saan nyt itseni useammin kiinni. Jos kuitenkin olen liian väsynyt, jos olen antanut jokapäiväisen elämän stressata, muistutus ei auta. Haavoittunut egoni sivuuttaa korkeamman ilmaisuni ja ohjaa maa-astiani kolmannen ulottuvuuden juoksuhautoihin.

Siksi päätin jakaa teidän kaikkien kanssa sen viestin, mikä sain tänä aamuna ITSELTÄNI, koska tiedän teidän pyrkivän minun tavallani muistamaan, että

Minä, ____________, olen vapaaehtoisesti uuden maan tietoinen luoja.

Jos haluat lisätä nimesi listallemme, tee se. Voit käyttää salanimeä tai vain ensimmäistä nimeäsi, kun sinä tiedät, kuka olet. Jos myös kirjoitat vain tuon lauseen paperille tai tietokoneelle, voit käyttää sitä mantrana auttamaan sinua sen muistamisessa, että sinä olet todellisuutesi luoja.

Korkeampaa valoa on tullut aivoihimme useita kuukausia ja aiheuttanut meille monia epämukavia muuntumisoireita. Hitaasti kuitenkin alamme sopeutua tähän korkeampaan valotaajuuteen. Toisaalta voimme maailmaa katsellessamme nähdä monia, jotka ovat menettäneet kaiken kontrollin itsestään tämän energian vuoksi. Heille meidän on lähetettävä ehdotonta rakkauttamme.

On kuitenkin tärkeää, ettemme reagoi pelkoon, mitä on ympärillämme, koska me olemme uuden maan luojia. Toisin sanoen, voimme palvella pelon vastalääkkeenä "suihkuttamalla" ehdotonta rakkauttamme. Rakkauden lähettämisestä pelkoon tulee aina vain helpompaa, kun 97% DNA:stamme käynnistetään ja moniulotteinen ajattelumme/tuntemisemme tulee käyttöön.

On tärkeää, että muistamme päästää irti selviytymisperustaisesta ihmisajattelusta ja -toiminnasta enemmän ja enemmän, moniulotteisen ajattelumme korkeamman ulottuvuuden käyttöjärjestelmän avulla. Korkeammasta perspektiivistä voimme lähettää ehdotonta rakkautta siihen, mikä luo pelkoa, ja keskittää henkilökohtaisen huomiomme siihen, mikä luo rakkautta.

Siksi meidän on tehtävä elämässämme valintoja ja päästettävä irti siitä, mikä alentaa tietoisuuttamme. Jos vihaat työtäsi, vaihda se. Jos elämäntilanteesi tekee onnettomaksi, muuta. Jos suhteesi eivät toimi, katso, missä ruokit negatiivista ja sivuutat positiivisen. Joissain ääritapauksissa suhde on lopetettava.

Mikä tärkeintä, muista olla ITSESI niin usein, kuin mitenkään pystyt. Tiedän, mitä pyydän, koska pyydän samaa itseltäni. En voi sanoa, että olen upea mustamaan olla ITSENI.

Mutta on tiettyjä kertoja, jolloin olen ITSENI.

Kun teen jotain luovaa, olen ITSENI. 
Kun olen jonkun rakkaan ja/tai ystävän kanssa, olen ITSENI. 
Kun teen jotain, mitä rakastan, olen ITSENI. 
Kun olen luonnossa tai teen puutarhatöitä, olen ITSENI.

On myös monia paikkoja, joissa en ole ITSENI.

Kun olen liian väsynyt, en ole ITSENI.
Kun olen liian stressaantunut (yleensä ollessani liian väsynyt), en ole ITSENI.
Jos teen arkisia asioita, jotka minun on tehtävä nyt, en ole ITSENI.
Jos teen työtä liian kovasti (kooste yllä olevasta), en ole ITSENI.

Ota hetki ja kirjoita, milloin olet ITSESI ja milloin et ole ITSESI. Luulen, että huomaat kuten minä, että ellei pidä hyvää huolta maa-astiasta, muuntumisoireet ovat voimakkaampia ja putoamme pois ITSESTÄMME.

Toisaalta, silloin kun oivallamme, että työskentelemme yhtenä olentona ollaksemme uuden maan luojia, tiedämme, että olemme moniulotteinen ITSEMME sen maa-astian sisällä, mitä parhaillaan käytämme. Tämä maa-astia on paljon matalampaa taajuutta kuin värähtelymme ja sillä on suuria vaikeuksia integroida ITSEMME pienneen savimuotoonsa.

Meidän on annettava paljon ehdotonta rakkautta pienelle saviastiallemme sekä niille elementeille ja elementaaleille, jotka ovat luoneet tuon astian meille käyttöön. Silloin kun emme olleet tietoisia siitä, että olemme ITSEMME, maa-astia sopi hyvin useimmille meistä. Sitä vastoin kun alamme muistaa, että olemme ITSEMME, alamme päästää korkeampia valotaajuuksia savimuotoomme. 

Tämä muoto ei ole tottunut todelliseen värähtelytaajuuteemme eikä sille ole mukava se valotaajuus, mitä nyt tulee sen käpylisäkkeeseen. Näin ollen meidän on rakastettava astiaamme ja kiitettävä sitä portaalin luomisesta, minkä kautta voimme tukea uuden maan luomisen planeettahanketta. Lisäksi meidän on muistettava, ettemme tulleet tänne henkilökohtaisten saavutusten vuoksi.

Olemme uuden maan luojia ja otimme maa-astian tällä kertaa auttaaksemme rakasta ystäväämme Gaiaa, maaplaneetan kaiken elämän tietoisuutta, laajentamaan planeettaolemuksensa korkeampiin todellisuusulottuvuuksiin. Suurin osa ihmisistä ei kykene tällä hetkellä käsittämään tätä, mutta kasvi- ja eläinkunta sekä omalle ITSELLEEN heränneet tekevät työtä yhtenä uuden maan luomiseksi!!

Muista, että silloin kun olemme energiamestareita, pystymme säilyttämään ajatustemme ja tunteidemme hallinnan. Tämä mestaruus mikä elää ITSESSÄMME, muistuttaa meitä jatkuvasti keskittymään ehdottomaan rakkauteen. Ehdoton rakkaustaajuus pitää meidät yhteydessä moniulotteisen ITSEMME kanssa ja tämä pitää meidät harmoniassa tehtävämme kanssa.

Kirjoittanut Suzanne Lie ( suzanneliephd.blogspot.com)
24.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net