Odottamattomia tapahtumia ja dramaattista transformaatiota http://www.freeimages.com/photo/lake-in-autumn-2-1563854
26.09.2016

Odottamattomia tapahtumia ja dramaattista transformaatiota

Tämä on ollut yksi intensiivisimmistä kuukausista, jonka muistan – ikinä. Melkein joka päivä olen kuullut jotain valtavaa tapahtuneen jollekin, jonka tunnemme, ja sama pätee moniin perheenjäseniin ja ystäviin, jotka joko käyvät itse läpi massiivisia muutoksia tai niitä tapahtuu heidän ympyröissään tässä kuussa.

Ja tämä kattaa kaikki tilanteet – juhlittava, haastava, tunteellinen, traumaattinen.

Odottamattomia kuolemia, avioliittoja, raskauksia, sairauksia, leikkauksia, eroja, nopeita ja lyhyitä ulkomaanmatkoja, valtavia suvun jälleentapaamisia, 10 kertaa muuttuvia suunnitelmia, kutsu kolmeen asiaan uudestaan ja uudestaan samana päivänä, monumentaalisia hetkiä ihmisten bisneksissä ja kotielämässä. On kuin dramaattisten tapahtumien jatkuvaa uutissyöttöä.

Meillä on ollut kaksi pimennystä sekä Pluton pysähtyminen ja Merkuriuksen perääntyminen, mikä selittää osan tästä, muttei kaikkea. Astrologian lisäksi on se energeettinen tosiasia, että jatkamme henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti merkittävää evoluutiomuutosta. Joskus aallot ovat suhteellisen lempeitä, toisilla kerroilla ne törmäävät kuin tsunami. Vaikket henkilökohtaisesti kokisi mitään elämää mullistavaa tai tunnet, että olet saanut jo oman osuutesi tsunamimaisista aalloista tälle elämälle – kiitos vaan – on vain inhimillistä tuntea noiden aaltojen vaikutus ympärilläsi oleviin.

Jos olet henkilökohtaisesti "aalloton", tällaiset kuukaudet tarjoavat tilaisuuden olla tuo tyyni, vakaa ja vankka kallio toisille. Jos aallot liplattavat rannallasi (tai syöksyvät ylitsesi), löydä jotain, mikä on kallio sinulle – jokin rutiini, kuten aamujooga, meditointi, päiväkirjan pitäminen tai käveleminen. Jotain joka keskittää sinut ja muistuttaa sinua siitä, mikä on todellista ja mikä on tärkeää.

Nyt on ikään kuin todellisuuksia todellisuuksien päällä. Saatat katsoa politiikkaa ajatellen, että se näyttää kuin lavastetulta tosi-tv:ltä, koska tavallaan se on. Värähtelyistä puhuttaessa, nyt on (ainakin) kaksi maailmaa. (Okei, teknisesti on miljardeja maailmoja, mutta tässä on kyse kahdesta niistä.) On herännyt, tietoinen, aito ja sydämeen perustuva maailma, missä kaikki ei ehkä ole täydellistä, mutta ihmiset ainakin pyrkivät tekemään hyvää, elämään terveellisesti, pitämään huolta perheestään ja huolehtimaan yhteisöstään. Sitten meillä on tekemällä tehty maailma. Sitä ei pyöritä sydän, vaan se on kieroutuneen vallan, kontrollin ja pelon maailma. Se on vanha ja kuoleva maailma, jolla on erittäin vähän elinvoimaa jäljellä. Se oli ennen maailma, jonka useimmat ihmiset hyväksyivät normaaliksi maailmaksi, mutta se on kaukana normaalista.

Jokaisella ajatuksella, sanalla, teolla ja valinnalla annamme energiaamme toiselle näistä maailmoista. Useampia ja useampia meistä inhottaa joka kerta, kun annamme energiaa vanhalle maailmalle, ja lakkaamme kuuntelemasta joukolla. Sitä vastoin tunnemme olevamme onnellisin ja elävin, kun siirrämme antennimme uuteen maailmaan ja uusiin elämistapoihin.

Tässä ei ole kyse polariteettisodasta – siinä on kyse kollektiivin värähtelyevoluutiosta. Olemme kollektiivina valmis uuteen lukuun, ja näin siinä on tolkkua, että vanhasta maailmasta tulee vähitellen entinen.

"Et muuta koskaan asioita taistelemalla olemassa olevaa todellisuutta vastaan. Rakenna jonkin muuttamiseksi uusi maali, joka tekee olemassa olevasta mallista vanhanaikaisen." –Buckminster Fuller

Merkurius alkaa kulkea eteenpäin tänään, joten elektroniikan ja asioiden jotka ovat menneet vähän sekaisin aikataulullisesti, pitäisi alkaa asettua nyt.

Maanantaina Pluto alkaa kulkea eteenpäin. Jos tämä vuosi on ollut raskasta transformaatiota sinulle, tämä on hyvä aika kysyä itseltäsi: "Mitä Pluto on halunnut opettaa minulle?" Olenko tajunnut jo tuon oppitunnin? Toivottavasti, jotta Pluto voi olla lempeä sinulle, kun se kulkee eteenpäin aiemmin tallatulla maaperällä loppuvuoden.

Tämä päivä merkitsee myös päiväntasausta, jolloin päivä ja yö ovat samanpituiset. Perinteisesti se on tasapainon päivä – hyvä päivä pohtia, missä kohtaa saattaisit tarvita enemmän tasapainoa tai olet poissa tasapainosta. Tänään tulee myös 14 vuotta siitä, kun äitini kuoli. En voi uskoa, että olemme olleet jo 14 vuotta ilman häntä :( On myös Christianin syntymäpäivä. Hyvää syntymäpäivää parhaalle kumppanille ja isälle ikinä! <3

Miten teillä kaikilla menee tässä kohtaa syyskuuta? xx

Dana Mrkich

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

23.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net