Menneisyys, nykyisyys ja intuitio http://www.freeimages.com/photo/grass-1523062
23.08.2016

Menneisyys, nykyisyys ja intuitio

Olisi kiva, jos voisimme pyyhkiä pois menneisyyden ja aloittaa alusta ilman jälkeäkään tuskasta tai muistoja, jotka muistuttavat meitä tuosta elämämme osasta. Mutta tiedämme, ettei elämä ole sellaista. Ja silloinkin kun olemme käsitelleet jonkin mielestämme päättäväisesti, menneisyydellä on tapana ilmestyä esiin silloin, kun emme halua sitä. Miksi niin on?

Koska menneisyys palvelee hyödyllistä tarkoitusta nykyisyydessä ja tarvitsemme tätä informaatiota valintojemme tekemiseen, jos haluamme välttää menneisyyden toistamista. Ilman menneisyyden oppituntia emme tietäisi parasta kurssia tänä päivänä.

Silloin kun olemme siirtymätilassa tai risteyksessä, menneisyydestä tulee paras ystävämme, koska se usein muistuttaa meille, mitä emme halua valita nyt. Vaikka luulemme, että näitä muistutuksia menneisyydestä tulee vain näyttämään meille, miten epäonnistuimme tai teimme vääriä valintoja, tuolloin ne tuntuivat ainoalta oikealta tai parhaalta vaihtoehdolta, joka voimme tehdä. Vasta elettyämme niiden kanssa olemme nyt niiden energiatien lopussa ja haluamme muita vaihtoehtoja. Sen sijaan, että näemme tämän epäonnistumisena, voimme nähdä sen muistutuksena polusta, joka on parasta jättää menneisyyteen, ja etsiä muita vaihtoehtoja.

Mutta jos tuomitsemme menneisyytemme yhdeksi suureksi epäonnistumiseksi, koska emme ole onnellinen, rikas ja menestynyt tänä päivänä, niin emme käytä menneisyyttämme ja sen informaatiota tehokkaasti. Meidän täytyy katsoa valintojemme energiataajuutta, värähtelyämme, pelkotasoamme ja sitä, miten selkeä ja luottavainen olimme menneisyydessä. Meidän täytyy myös katsoa odotuksiamme tuloksista ja mitä olimme valmis sietämään tai mihin tyytymään, koska niin teimme lopullisen päätöksen menneisyyden valinnoissa. Ja voimme nähdä intuitiomme, sisäisen opastusjärjestelmämme, yhteyden oman tahtomme, jumalaisen tahdon ja hengen välillä siltana, joka auttaa meitä suunnittelemaan kurssin tyydyttävämpään ja iloisempaan elämään, kuin meillä oli menneisyydessä.

Energiatasolla menneisyys asettaa energiataajuuslähtökohdan nykyisyydelle. Emme halua mennä tästä kohdasta taaksepäin tai toistaa samaa, mitä koimme menneisyydessä. Näin ollen menneisyys on upea lähtökohta sille, mitä haluamme luoda nykyhetkessä, ja se myös muistuttaa meille, mitä haluamme muuttaa. Ajattele jotain, "mitä et halua tehdä koskaan uudestaan" ja se ns. piirtää energiaviivan, jonka yli tiedät haluavasi nousta olemalla toistamatta uudestaan tuota kokemusta.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

15.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net