01.03.2016

Maaliskuun energiaraportti

Kun ajattelin maaliskuun energiaa, sanat "nouse ja säteile" tulivat mieleeni. Ja minusta se on sopivaa tälle hyvin kiireiselle kuukaudelle. Sanotaan, että maaliskuu "tulee kuin leijona ja lähtee kuin lammas". Vaikka tämä viittaa säätilaan, luulen, että energiatasolla kuulemme muutamia karjaisuja tässä kuussa – paljon tapahtuu.

Kuukausi alkaa viikolla 9, vuotena jonka värähtely on 9. Yhdeksän on loppuunsaattamisen ja maanpäällisen taivaan numero ja kaikenlaista loppuunsaattamista tuetaan. Maaliskuu on kolmas kuukausi ja vuoden 2016 ollessa 9, meillä on tuplakolmonen koko kuukauden (9 + 3 = 12 tai 3), valaistuneen mestaruuden numero. Sitten meillä on kaksi pimennystä ja päiväntasaus sekä tavanomaista jatkuvaa vilkasta planeettatoimintaa taustalla. Jos olet halunnut liikettä eteenpäin, tämä saattaa olla aikasi lähteä. Muista vain pysyä maadoittuneena – on helppoa menettää jalansija, kun tapahtuu paljon.

Puhutaanpa ensin maaliskuun 33:sta, koska se on tärkein aspekti. Valaistunut mestaruus on konstikas juttu, kun voimme liittää monia odotuksia siihen ja sitten pettyä, jos vaikuttaa siltä, ettei mitään tapahdu. Ajattelemme sitä lahjana Jumalalta ja se on kaikkea muuta. Se on itse asiassa oman Lähde-energiamme aktivointia, jossa teemme ihmisyyteemme tilaa, jotta jumaluutemme voi olla kumppanina sisällämme.

Vaikka saatamme nähdä sen mieluummin lahjana tai erityissiunauksena, olemme niitä, jotka siunaavat itseään tällä uudella kaksinaisuustasolla – ihminen ja jumala samassa fyysisessä tilassa. Päästämme irti polariteetista 5D-integroinnin ja –ylösnousemuksen myötä, eivätkä kaksinaisuus ja polariteetti ole sama asia. Polariteetti on 3D-erillisyyttä, kaksinaisuus on 5D-moniulotteisuutta, monien laajentuneiden energiataajuuksien rinnakkainoloa.

Aineelliselta todellisuudelta vie jonkin aikaa saada kiinni henkitodellisuudestamme, joten älä sulje pois kaikkea, mitä tapahtuu pinnan alla, koska siellä todellinen toiminta tapahtuu. Sitten kun näemme vaikutukset aineellisessa todellisuudessamme, kaikki energiatoiminta on jo tapahtunut. Se on kuin istumista hyvälle aterialle ravintolassa. Kaikki työ mitä vaadittiin tuon aterian valmistamiseen, on jo tapahtunut. Sinulle ei tarjoilla lautasellista ainesosia ja sanota, että ala hommiin, jos haluat syödä – saat valmiin aterian. Tässä tapauksessa "ateria" on ne tulokset, jotka ovat harmoniassa aikomuksesi kanssa, joten pidä se korkealla.

Äläkä tuomitse mitään, mitä ajattelet tapahtuvan tai olevan tapahtumatta tässä kuussa – "välitä energiakuilusta", koska se mitä pidät vääränä tai epätyydyttävänä, on merkki omasta edistymisestäsi. Irrottaudut omista 3D-malleistasi ja etsit uusia mahdollisuusreittejä. Taas kerran, se on vähän konstikasta, koska sinulla saattaa olla odotuksia siitä, miten tämä voisi tapahtua, ja jotkut tulokset voivat aiheuttaa pettymystä, erityisesti jos niihin liittyy suuria muutoksia ihmisissä ja tilanteissa, joita et odottanut.

Seuraavaksi meillä on täydellinen auringonpimennys 9.3., mikä ei ole epätavallista, koska meillä on tavallisesti pimennys maaliskuussa. Mutta tämä on erityislaatuinen, koska se tuo paljon henkivoimaa yhteen luomaan täydellisen myrskyn parantumista ja transformoitumista varten. Sen ollessa yhteydessä Jupiteriin, Kheironiin, Saturnukseen, Plutoon, Marsiin, Venukseen, pohjoissolmuun, Cerekseen ja Merkuriukseen (kaikkiin planeettoihin), paljon karmaa hämmennetään esiin ja kuilu 3D:n ja 5D:n välillä suurenee. Saturnus on neliössä kaikkeen tähän henkienergiaan, mikä kutsuu meidät valitsemaan polkumme, mutta ei erottavalla tavalla – olemme integrointipolulla 5D-todellisuuksissa. Saturnuksen läsnäolo pyytää meitä astumaan aikuisen kenkiin, jotka tiedämme sopiviksi. Liikaa tämän päivän henkisistä opetuksista on epätodellista rakkautta ja valoa, mikä on todellisuuspakoa eikä tapa maadoittaa henkisyys aineelliseen maailmaan. Muista, että tuomme taivasta maan päälle integroimalla, ei tuhoamalla Maan, jotta taivas voi ottaa hallinnan.

Tämä voi aiheuttaa suuria energiakuiluja omaan elämääsi, kun polkusi energeettiseen yhdenmukaisuuteen kapenee, mikä merkitsee, että ilmentämistä tapahtuu nopeammin kaikilla tasoilla. Niinpä suhde joka "puksutti menemään", loppuu yhtäkkiä, tai haluamasi asia ilmestyy ja nyt sinun täytyy ajatella, miten integroit sen elämääsi. Tai päätät, ettet halua enää olla tekemisissä tiettyjen ihmisten ja tilanteiden kanssa ja sinulla on eeppinen tunnelataus kaikkien kanssa elämässäsi, mikä tekee tunteistasi hyvin selkeitä, kenties ensimmäistä kertaa. Älä kritisoi tai tuomitse itseäsi ilkeydestä tai tunteettomuudesta – olet luultavasti kantanut tätä energiaa hyvin pitkään ja kuten kaikessa joka on painettu alas, kielletty, tukahdutettu ja oltu ilmaisematta, sen ulostuleminen ei ole kaunista.

Ajattele pimennysaspektien ikään kuin seisovan neliön kulmissa, energiaa virtaa neliöön ja me olemme keskellä. Valaistuneen mestaruuden kysymys ei ole "mitä haluat parantaa", vaan "mitä haluat luoda nyt". Tällä mestaruustasolla menneisyydestä tulee edesauttava yksityiskohta, jos jatkamme energiamme siirtämistä luomisen seuraaville tasoille, laajentuneeseen moniulotteisuuteen. Siitä tulee laajentumisemme ankkuri, jos keskitymme siihen ja yritämme muuttaa sen joksikin muuksi. Vain sillä on merkitystä, mitä nyt tapahtuu, koska vain sitä voimme kontrolloida tai vain siihen meillä on valta. Ja huolimatta siitä mitä on tapahtunut viimeisen 70 vuoden aikana energian/mielen kontrollointiin liittyen, meillä on omassa energiassamme täysivaltaisuus. Opi lisää uudesta kirjastani, miten energiaamme on kovasti käytetty, väärinkäytetty, manipuloitu ja loukattu ja mitä voimme tehdä sen saamiseksi takaisin.

Se massiivinen henkienergian määrä joka virtaa tuohon neliöön, voimistaa kaikkea tuossa neliössä, mm. kaikki uskomuksesi, ajatuksesi, toiveesi, pelkosi, unelmasi ja nykytodellisuutesi. Mitä haluat nähdä enemmän elämässäsi? Mitä haluat nähdä vähemmän elämässäsi? Energia ei tuomitse ja se lisää kaikkia taajuuksia ja ajatuksia. Pysy harmoniassa sen kanssa, mitä haluat nyt luoda.

Päiväntasaus 21.3. on astrologisen vuoden alku – eläinrata alkaa alusta Oinaan 0 asteessa ja aloitamme uuden syklin. Mutta olemme jo voimakkaissa uusissa sykleissä, joten tästä päiväntasauksesta tulee transformaation polttopiste. Ajattele tätä kosmisena uutena vuotenamme ja ilmaise aikomuksia uusille aluille, joita Oinas edustaa. Sen hallitsijan, Marsin, siirtyessä toiseen tulimerkkiin, kun se valmistautuu perääntymään huhtikuussa, nyt on paljon energiaa käytettävänä ohjattuun, tarkoitukselliseen toimintaan. Mutta Mars on myös perääntymisvarjossaan, joten odota, että se käy uudestaan tässä tulevina kuukausina, kun Marsin perääntyminen loppuu 21.8.

Eipä unohdeta toista pimennystämme 23.3., heti päiväntasauksen jälkeen. Siinä on pääosassa Merkurius, pieni huiputtaja, ja kolmio Marsiin, joka on perääntymisvarjossaan. Se on tässä kuussa toinen voimakohta, joka voi tuoda odottamattomia yllätyksiä – älä aliarvioi Merkuriuksen voimaa. Se voi olla pienin planeetta, mutta sillä on vahvat siteet karmaan, luovaan voimaamme ja elämämme oppitunteihin. Se hallitsee myös eläinradan kolmatta merkkiä – yksi kuukauden kolmonen, jossa on voimakas mestaruusenergia.

Jos mietit, miten se tehdään kaiken muun nyt tapahtuvan kera, muista, että toimimme valaistuneesta mestaruustilastamme käsin tässä kuussa. Olemme tässä ohjaksissa, kontrolloimme energiavirtauksia – ne vain virtaavat joka suuntaan. Meidän täytyy olla avoin, harmoninen ja yhdenmukainen astia, voimakkaiden aikomusten ja suurten lopputulosten kera, joihin energia virtaa.

Ja minun on mainittava jatkuva Uranuksen ja Pluton neliö, koska sekin on nyt aktiivinen, ja se pysyy kanssamme koko vuoden. Luulen, että tästä syystä näemme nyt hyvin paljon yhteiskunnallisia korjauksia, informaatiota ja erityyppisiä paljastuksia maailmassa. Niitä tulee Uranuksen ja Pluton neliön jatkuvan paineen vuoksi. Myös ihmisen mielen/energian kontrollointikokeiden paljastuminen ja kirjani heijastavat sitä. 1960-luvun alkupuolella jolloin näitä testejä tapahtui kaikkialla, Uranus ja Pluto olivat yhtymässä Neitsyessä, mikä on myös merkki, joka saa kaiken huomion tässä kuussa.

Minkä taakseen jättää se lopulta edestään löytää ja karman takaisinmaksulla on kummallinen tapa tapahtua silloin, kun vähiten odotamme sitä. Katsotaan, mitä tapahtuu tulevina kuukausina, kun useampia ihmisiä tulee esiin informaation ja totuuden kera ja meidän täytyy selvittää, mitä teemme sillä. Viha on yksi reagointitapa, mutta niin on myös vapaus, joka on mahdollinen, kun tiedämme, mikä totuus on, ja meillä on kaikki informaatio edessämme.

Saturnus pysähtyy ja seisoo paikoillaan valmistautuessaan perääntymään 25.3. ja se toistaa syklin kesä-marraskuulta vuonna 1987. Saatat nähdä jotain toistoa tuolta ajalta ihmisinä, uskomuksina ja tilanteina. Ne eivät ole uudelleentekemistä varten, vaan nollauskohtia, joissa voimme asettaa energian uudelle tasolle ja tehdä erilaisia valintoja. Milloin tämä loppuu? Ei se lopu – energia jatkaa liikkumista ja virtaamista ja voimme käyttää sitä erilaisten valintojen tekemiseen, lopputulosten arvioimiseen ja sen säätämiseen, miten käytämme energiaa.

Maaliskuun viimeinen viikonloppu on pääsiäinen, jolloin juhlitaan Jeesuksen henkiinheräämistä ja ylösnousemusta oman ylösnousemuspolkumme uskonnollisena vertauskuvana. Voimme nousta tässä kuussa – on paljon energiaa siihen – tai voimme antaa pelkojemme ottaa vallan meistä. Ehdotan, että katsomme nousemista – se on paljon hauskempaa kuin vaihtoehdot.

Älä etsi tien loppua nyt. Etsi uusia horisontteja, joita sielusi pyytää sinua tutkimaan, kun täytät elämäntarkoituksesi yhden aspektin ja valmistaudut siirtymään uusiin mahdollisuuksiin ja uusiin sielutehtäviin. Parantumissyklien tarvitsee loppua, kun hyväksymme eheytemme, jotta voimme siirtyä energeettiseen yhdenmukaisuuteen. Menneisyys edustaa sitä, minkä olet jo saanut loppuun, ja se on astinkivi nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Lopuksi, on toimintakuukausi, mutta tuo prosessi alkaa harmoniasta, ei kiihdyttämisestä. Meillä täytyy olla ensin suunta, ennen kuin nousemme autoon ja lähdemme. Avaa siipesi tässä kuussa – on aika nousta korkeuksiin.

Upeaa kuukautta.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

Maaliskuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net