Maaliskuun energiapäivitys https://pixabay.com/fi/kev%C3%A4%C3%A4n-her%C3%A4%C3%A4minen-krookus-kukka-3132112/
06.03.2018

Maaliskuun energiapäivitys

Maaliskuun energiapäivitys - Ihmisten miellyttämisen loppu ja aika keskittyä eteenpäin. Maaliskuusta tulee hyvin mielenkiintoinen kuukausi. Vuonna 2018 on valtava LUOVUUSAALTO, ja maalis-kesäkuu ovat todella voimakkaita luovuuden kannalta. Yksi suurista teemoista joka tuli esiin äskettäisessä Energiamestariretriitissäni, oli IHMISTEN MIELLYTTÄMISEN LOPPU.

Tämä teema vaikuttaa teihin, jotka saatatte samaistua rauhantekijään ryhmässänne, kyselypalstan pitäjään ystävillenne, sellaiseen joka auttaa, hoivaa ja rakastaa muita. Monilla teistä tapahtuu äkillinen ja selvä shokki, joka liittyy ihmisten miellyttämismallin näkemiseen ja siitä irtipäästämiseen – "missä miellytän ihmisiä itselleni vahingollisella tavalla?"

Hajotetaanpa se. Kun olemme ihmisten miellyttäjä, laitamme toisen ihmisen mielialan, halun, tarpeen tai helppouden omamme edelle. Niinpä jos olisin ihmisten miellyttäjä sinulle ja olisit ystäväni, se saattaisi näyttää jotenkin tällaiselta. Tulen kotiisi, olen todella masentunut ja maassa, minulla ei ole paljon energiaa ja sinä sanot minulle: "Haluan todella mennä vuoristorataan, haluan mennä huvipuistoon, haluan mennä vilkkaisiin paikkoihin." En tunne haluavani sitä, mutta koska olen ihmisten miellyttäjä ja näytät tuskastuneelta sanoessani: "En ole varma, haluanko mennä", ja osoitat pettymyksesi tai ärtymyksesi, muutan mieltäni ja menen sen mukaan, mitä sinä tarvitset. Se on ihmisten miellyttämistä yksinkertaisessa muodossa – kun keho sanoo "ei", mutta suu sanoo "kyllä".

Mutta sitä tapahtuu myös hyvin hienovaraisilla tavoilla, erityisesti teille jotka olette empaattisia ja tunnette tai aistitte toisten tunteet. Tai jos elätte miellyttääksenne toisia ja haluatte tehdä maailmasta paremman ja kirkkaamman paikan, saatatte erittäin helposti ja nopeasti joutua tähän tiedostamattomaan ihmisten miellyttämistapaan.

Ja lopulta kadotatte tunteen omasta itsestänne, kadotatte oman tahtonne, ja usein palatte loppuun. Niinpä saatat jatkuvasti antaa energiaasi ihmisille ympärilläsi reaktiona kaikkiin heidän laukaisimiinsa, haavoihinsa ja haluihinsa, mutta niin tehdessäsi jätät itsesi ja omat halusi huomiotta joka kerta. Jätät oman kehosi yrittämään muiden rauhoittamista. Se aiheuttaa vajeen ja törmäyksen ja merkitsee, että on loppuun palamista, väsymystä ja halua eristäytyä voidakseen toipua.

PIDÄTKÖ HUOLTA ITSESTÄSI NIIN, KUIN SINUN TARVITSEE?

Tiedämme kaikki syödä ja juoda päivittäin, mutta mitä muuta tarvitset elämässäsi auttamaan, että tunnet olevasi yhdistynyt ja piristyt, ja teetkö itsellesi sen, mitä tarvitset? Tämä on erittäin tärkeää. Anteliaimmat ja antavimmat joukossamme voivat antaa parhaansa ainoastaan, kun täytetään myös omaa kuppia. Ja ihmisten miellyttäminen on nopein tapa saada muut ihmiset kuluttamaan energiakuppinsa ilman lupaa. Ihmisten miellyttäminen on tapa, joka ottaa pois oman tahtosi siinä, mitä haluat tehdä ja mitä olet täällä tekemässä.

Monille on planeetalla tällä hetkellä tapahtumassa erittäin hidas kuolema tähän liittyen, ja se voi olla erittäin epämukavaa. Mitä jos loukkaan heitä? Mitä jos suututan heidät? Hän on aina hyvin vihainen, jos sanon "ei", enkä tiedä, pystynkö kohtaamaan sen. Sinun ehkä täytyy. Sinun ehkä täytyy käsitellä jonkun toisen epämukavuus, ja se on aina asian ytimessä – haluat ottaa pois jonkun toisen epämukavuuden, haluat tehdä jonkun toisen onnelliseksi. Tästä syystä parantajat, henkiset ihmiset ja ihmiset, jotka haluavat tehdä maailmasta paremman paikan, lankeavat usein tähän ihmisten miellyttämisansaan.

KONFLIKTIENERGIA on planeetalla todella voimakasta tällä hetkellä. Tämä pimeyden ja valon rosoinen jakautumiskohta voi olla hyvin "laukaiseva". Katsomme näitä viimeaikaisia liikkeitä MeToo ja TimesUp – periaatteessa ihmisoikeusliikkeitä, joilla on hetkensä valokeilassa – ja tämä voi olla hyvin tunnepitoista kaikille, miehille ja naisille. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, missä maailmamme käy läpi erittäin syvää tunneparannusjaksoa, ja se on intensiivistä ja rosoista, ja siksi meidän täytyy huolehtia itsestämme näinä aikoina. Täytyy olla hyvin sisäänpäin kääntynyt joinain päivinä, ja sitten ulospäin suuntautuneisuus tulee takaisin muutaman päivän kuluttua – joten ole todella ok OMAN MUUTTUVAN IDENTITEETTISI osalta, koska kaikki identiteettimme muuttuvat.

Ja heti kun hyväksymme muutokset, joita koemme, meillä muuttuu kaikki. Mutta taistellessamme sitä osaamme vastaan, joka tuntuu erilaiselta tai jota emme tunnista, jäämme kiinni taisteluun vanhan identiteettimme kanssa ja yritämme pitää kiinni siitä. Se voi sattua, hämmentää ja hidastaa koko juttua. Hyväksyminen on avain tässä. On muutoksen aika – kaikilla meillä.

Ja mikä tärkeintä, kysy: MITÄ LUON SEURAAVAKSI? Minkä luomista haluan jatkaa?

Luovuus on hyvin tärkeä tasapainottaja. Voisit kirjoittaa runon, piirrellä lehtiöön, tehdä upean aterian, kävellä eri reittiä töihin aamulla. On paljon tapoja luoda.

Ihmiset surevat ja murehtivat sen vuoksi, miten asiat olivat ennen. Mutta on luomisen aika yhtä paljon, kuin on purkamisen aika. Jos keskityt ainoastaan hajoamiseen, jäät aallon alle, mutta jos annat itsellesi aikaa levätä ja kutsua hyvinvointia, hajoamiseen liittyvä epätoivosi tai masennuksesi alkaa muuttua, kun täytyt uudestaan.

Maailma tarvitsee sinua. Se tarvitsee jokaista meitä. Tämä ei merkitse, että sinun täytyy juosta pelastamaan maailma – se merkitsee, että työskentelet nyt lapsesi tai sen henkilön kanssa, josta huolehdit elämässäsi. Tai saatat olla sellainen, joka puhuu tuhansille joka päivä ja vaikuttaa heihin. Sillä ei ole merkitystä, miten monelle näyt. Se alkaa sinusta, ja sinun täytyy tuntea harmonia tarkoituksesi kanssa, ja se on toteutumassa valtavalla tavalla monilla meistä tällä hetkellä. Se voi olla vähän pelottavaa, se voi olla hyvin innostavaa – mutta sinun kannattaa keskittyä INNOVAATIOON.

Siis huolehdi tarpeistasi ja hyvinvoinnistasi, tarkista, ettet ole ihmisten miellyttäjä, ja kysy itseltäsi: "Ok, minä muutun, maailma muuttuu, identiteettini muuttuu, mitä haluan luoda seuraavaksi?" Kirjoita muutama asia muistiin paperille, jotta voit nähdä toiveesi kirjoitettuna eteesi. Sen tekeminen on hyvin aktivoivaa.

Ja KESKITY ETEENPÄIN, koska paljon tapahtuu planeetallamme ja tulevaisuudessa se yllättää sinut todella kivalla tavalla. Älä siis keskity negatiiviseen, kuten sinun halutaan. Keskity eteenpäin – siitä tämän kuukauden energiassa on kyse.

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

28.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net