Maaliskuun energiahulluutta - päiväntasaus, pimennys ja muuta http://www.freeimages.com/photo/crazy-run-1251251
24.03.2016

Maaliskuun energiahulluutta - päiväntasaus, pimennys ja muuta

Maaliskuu on täydessä vauhdissa. Kertauksen vuoksi, meille on tullut tauotta energiaa maaliskuun alusta saakka ja jo sitä ennen. Tämä energia tulee transformoimaan meidät ja kehomme täysin kristallivalokehoksi, transformoituaksemme viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli.

Monet meistä ovat jo tietoisesti näissä korkeammissa maailmoissa. Seuraava askel on viedä keho mukanamme – ihmiskehon transformoiminen valokehoksi.

Kuten näet viimeaikaisten artikkelieni koosteesta, tätä energiaa olemme käsitelleet tauotta:

* 23.-29.2. – koko viikon olemme muuntaneet pimeää energiaa valoksi

* 6.3. – geomagneettinen myrsky

* 3.-13.3. – pimennysenergioita virtaa ja sinkoaa meidät uuteen aikajanaan

* 15.3. – geomagneettinen myrsky

* 17.3. – geomagneettinen myrsky

Olemme kokeneet monia geomagneettisia myrskyä. Näin monta peräkkäin on hyvin epätavallista. Myös nämä myrskyt voivat tuoda meille "päivityksiä" ja muuntumista valokehoksi. (Meillä ei ole ollut merkittäviä auringonpurkauksia kuukausiin.) Geomagneettisia myrskyjä tulee nyt viikoittain, kera uusien päivitysten ja DNA-muutosten valokehon ruumiillistamista varten.

Joitain oireita, joita meillä voi olla geomagneettisista myrskyistä:

* kihelmöinti päässä/kruunuchakrassa

* hengitysvaikeudet

* unettomuus

* sekavuus ja irrallisuus tästä todellisuudesta

* toisten ulottuvuuksien asioiden näkeminen enemmän

* aikavääristymät

* päänsärky

Aika on ollut "pois päältä" melko pitkään. Se alkoi todella jättää lineaarisuuden 2011. Aika vaihtelee sykliä ja kulkee joko liian nopeasti tai liian hitaasti. Tiedämme kaikki, miltä säännöllinen aika tuntuu. Tiedät, miltä tuntuun, kun olet tehnyt jotain 15 minuuttia. Mutta kun olemme tehneet jotain tunnin ja katsoessamme kelloa vain 15 minuuttia on kulunut, se on aikapoimu/vääristymä. Tämä ei liity mitenkään siihen, nautimmeko tuosta toiminnasta vai emme. Se voi tapahtua toisinkin päin, jolloin aika laahaa. Tätä tapahtuu enemmän ja enemmän, kun rakennamme valokehoamme ja pääsemme lähemmäs korkeampia ulottuvuuksia. Muista, ettei korkeammissa ulottuvuuksissa ole aikaa, joten siinä on tolkkua, että tunnemme tällä tavalla tehdessämme siirtymää :)

Rakennamme valokehoamme DNA-muutosten ja päivitysten avulla. Niitä tulee energia-aaltoina, energiamuutoksina, auringonpurkauksina ja geomagneettisina myrskyinä. Kaikki nämä tavat ovat erilaisia ja ainutlaatuisia.

Aallot

Aalto- ja energia-asiantuntijana olen tuntenut kaikenlaisia energiamuutoksia, joita on olemassa, ja tunnen aina, kun energia muuttuu, vaikka vain hienoisesti. Monet ihmiset ovat kysyneet minulta, miltä energia-aalto tuntuu. Voin kuvata sitä sykkeeksi, joka kulkee kehoni ja tietoisuuteni läpi. Joskus se kestää jopa kaksi tuntia. Olen ollut vähällä tipahtaa tuolilta, kun näitä aaltoja on tullut. Aallot ovat pitäneet minut kiinni yhdessä paikassa. Kun näitä aaltoja tulee, ei ole purkauksia ja geomagneettisia myrskyjä. Aallot eivät ole sinällään yhteydessä avaruussäätilaan. Aallot tulevat päivityksinä keskusauringosta, fotonivyöhykkeestä, Luojalta ja kosmiselta tähtiperheeltämme. On monia muita oireita, joihin menen myöhemmässä artikkelissa.

Energiamuutos

Energiamuutos ei liity myöskään purkaukseen tai geomagneettiseen myrskyyn. Energiamuutos on silloin, kun energia tai tietoisuus ympärillämme muuttuu ja aiheuttaa erilaisen energian. Tämä ei ole aalto, koska se ei liiku kehon läpi samalla tavalla. Se roikkuu ilmassa ja saa aikaan sen, että alamme hyväksyä tulevia latauksia.

Purkaukset

Purkaukset antavat tyypillisesti chakra-aktivointeja (kihelmöintiä päässä tai "kypäräpään") ja ovat lyhytaikaisia. Saatamme tuntea purkauksen ja sitten se on jo poissa. Tämä voi muuttua sen mukaan, miten monia tulee ja millä voimalla.

Avaruussäätilan yleiskatsaus

Kun tunnemme energiamuutoksen tulevan, on hyödyllistä mennä jonnekin katsomaan, jotta voimme sulkea mahdollisesti pois purkauksen ja geomagneettisen myrskyn. Ne ovat avaruussäätilaa ja hyvin erilaisia kuin aallot ja energiamuutokset. Ymmärrän, etteivät monet tiedä eroa näiden kaikkien välillä, mutta nyt kun olen selittänyt ne, sen pitäisi auttaa epäröijiä selvittämään asian itse. Neuvon kaikkia, jotka tuntevat yhtään energiaa, menemään spaceweather.com-sivuille katsomaan, onko purkauksia tai myrskyjä.

Annan lyhyesti yleiskatsauksen siitä, miten tarkistetaan tuo energiainformaatio itse :) Katso purkaukset osiosta "X-ray Solar Flares" ja sitten "more data". Purkaus ei ole kovin relevantti, jollei se ole M- tai X-purkaus. On aina alemman luokan purkauksia (B tai C) eivätkä ne ole mitenkään erityisiä. Tarkista geomagneettiset myrskyt (häiriöt Maata ympäröivässä magneettikentässä) osioista "Planetary K Index" ja sitten "more data". Jos sanotaan olevan myrskyä, se merkitsee epävakaata säätilaa. Linkistä näet kaavion, jossa on erivärisiä pylväitä:

* vihreä = tyyntä

* keltainen = alkava myrsky

* punainen = täysi myrsky käynnissä

Auringossa tapahtuu monia asioita eivätkä ne kaikki johda muutoksiin maapallolla. Jos CME (koronan massapurkaus) ei ole suunnattu Maahan, niin emme luultavasti tunne paljonkaan sitä. Jos auringossa on räjähdys, se ei merkitse, että tunnemme mitään tai siitä tulee yhtään purkausta. Tiedosta voimaantuminen on parempi ymmärrys siitä, mikä vastaa mitäkin energiassa. Asioiden yhdistäminen on voimaantumistyökalu, jota monet voivat käyttää.

Maaliskuun yleiskatsaus

Maaliskuu on ollut tähän mennessä täynnä energiapäivityksiä ja transformaatiota. Monille valo-olennoille on tullut monia valtavia oivalluksia. Tämä on välttämätöntä, koska 3D-todellisuuden täytyy nyt muuttua nopeasti ja se muuttuu. Pimeys lähtee, kun muunnamme energiaa valoksi. Rakennamme valokehoamme joka kerta, kun lisää pimeyttä lähtee. Uusien aikajanojen on sitten helpompaa tulla, integroitua ja ankkuroitua. Kun hyppäämme 5D-aikajanoihin, niin hyppää Maakin. Maa on vaunumme uudelle kultaiselle maapallolle, joka odottaa meitä.

Näemme enemmän energiamuutoksia, enemmän valokehon rakentamista ja enemmän pimeiden energioiden muuntamista koko kuukauden. Kiitos taas kaikille teille palveluksessa, kaikille tuhansille valonpalvelijoille ympäri planeettaa. Säteilette kirkkaasti kaikkien asioiden siirtämiseksi valoon ja rakkauteen. Tästä syystä olemme edistyneet. Vaikka on ollut vaikeaa toisinaan, koettakaa sinnitellä – olemme vahvoja toistemme vuoksi. Ainutlaatuisia energioitamme tarvitaan ja ne auttavat toisia pääsemään tämän prosessin läpi. Jotkut vasta aloittavat ylösnousemusprosessia ja he tarvitsevat ylimääräistä apua :)

Astuimme uuteen aikajanaan pimennysenergioiden kautta 8./9.3., kuten sanoin viime artikkelissani. Sinetöimme tämän energian päiväntasauksella 20.3. ja seuraavalla kuunpimennyksellä 23.3. Nämä kaikki energiat työskentelevät harmoniassa keskenään tuodakseen meille tarvitut valokehomuutokset, jotta pystymme menemään pidemmälle viidenteen ulottuvuuteen tietoisesti ja fyysisesti. Joulukuun talvipäivänseisaukseen mennessä maailma ei näytä enää samalta kuin nyt – hyvin paljon on muuttunut.

Luomme noita muutoksia nyt. Olemme kaikki mukana tässä korkeampiin valomaailmoihin siirtymisprosessissa. Joka päivä tuo uuden päivän transformoitua, ylösnousta ja tulla lähemmäs Luojaamme ja Kristus-tietoisuuttamme. Meidän on tarkoitus tuoda tämä kaunis rakkausluominen 3D:hen, jotta voimme muuntaa sen taivaallisten valokaupunkien 5D:ksi.

Jatka fokusoitumista siihen muutokseen, minkä haluamme tapahtuvan, ja jätä häiriötekijät muille. Ylösnousemus vaatii paljon huomiotamme, haluamamme todellisuuden ilmentymiseksi. Meille annetaan tämä lahja tässä elämässä – miten kauniilla matkalla olemmekaan yhdessä :)

Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa :)

Diane Canfield

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

19.3.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net