Loppuunsaattamisen aika - yhdeksän vuoden syklin loppu http://www.freeimages.com/photo/november-evening-1361095
08.11.2016

Loppuunsaattamisen aika - yhdeksän vuoden syklin loppu

Olemme ratkaisevassa hetkessä ihmiskunnan heräämismatkalla – sellaisessa joka muuttaa henkilökohtaisen ja globaalin todellisuuden maisemaa iäksi.

2016 (2+0+1+6) on numerologiassa universaali 9-vuosi. Numero yhdeksän edustaa loppuunsaattamis-, pohdiskelu- ja palvelutaajuuksia. Olet luultavasti pannut merkille, että nämä teemat (erityisesti loppumiset tai loppuunsaattaminen) ovat tulleet esiin isosti tänä vuonna ulkoisessa maailmassa ja omassa elämässämme.

Universaaleissa loppuunsaattamis- ja loppumisjaksoissa meitä pyydetään aina kohtaamaan täysin ja ratkaisemaan elämämme kaikilla alueilla keskeneräiset asiat, jotka tarvitsee hoitaa. Tähän sisältyy terveys, suhteet ja käyttäytymismallit, myös se miten kohtelemme itseämme.

Universaalin 9-vuoden muutama viime kuukausi ovat usein intensiivisimpiä, koska meitä työnnetään viimeistelemään nopeasti kaikki, mikä täytyy saattaa loppuun kuluneiden yhdeksän vuoden ajalta, ennen kuin uusi kierros alkaa.

Universaalin 9-vuoden aikana huomaamme myös usein pysähtyneisyyttä muutoksen hyväksymisessä – epäröintiä uuden projektin, työn tai suhteen aloittamisessa tai muuttamisessa uuteen paikkaan.

Jos tätä tapahtuu elämässäsi, tiedä, että sitä tapahtuu myös ympäri planeettaa ja meille annetaan tilaa viimeistellä vanha, ennen kuin aloitamme uuden.

2016 on ollut hyvin karmallinen vuosi, jossa olemme kokeneet kuluneiden yhdeksän vuoden tekojemme karmaa.

Ajattele, mitä elämässäsi tapahtui 2007, ja saatat havaita joitain samanlaisia teemoja nyt. Jotkut näistä teemoista voivat olla upeita ja jotkut kenties … eivät niinkään. Tämä ei ole sattumaa. Tämä on selkeää palautetta, joka indikoi, mihin energioihin, malleihin ja ulkoisiin tilanteisiin sinun täytyy tarttua nyt.

Ajattele vuotta 2008. Aloititko uudessa työpaikassa tai uuden projektin? Muutitko johonkin uuteen paikkaan tai aloitit uuden suhteen? Muistatko ajattelutapasi sävyn tuona vuonna? Olet ehkä päättänyt sisäisesti: "Asiani alkavat muuttua todella positiivisella tavalla!" Näin oli, koska 2008 oli 1-vuosi ja se antoi sävyn sille yhdeksälle vuodelle, jotka olemme päättämässä nyt.

Jos asiat eivät tunnu kovin upeilta sinulla nyt, voit tarkastella sitä tilaisuutena oppia joitain oppitunteja, jotka asetit korkeammalla tasolla opittavaksesi kauan sitten. Sinulle annetaan nyt tilaisuus päästää irti ja siirtyä eteenpäin, jottei sinun tarvitse enää toistaa noita oppitunteja.

Jos kaikki tuntuu nyt sinulla upealta, se merkitsee, että viimeisten yhdeksän vuoden aikana olet tarkoituksella asettanut elämällesi positiivisen kurssiin, joka heijastuu sinulle nyt taianomaisin tavoin.

Seuraavat kaksi kuukautta ovat hyvin tärkeitä, koska ne antavat meille tilaisuuden saada kerta kaikkiaan valmiiksi kaiken, jonka yli olemme valmis siirtymään. Nyt on aina vain vaikeampaa toimia uhritietoisuudessa, koska meitä kutsutaan toimeen – lopettamaan haasteet, jotka aloitimme kauan sitten.

Palvelun aika - Universaali 9-vuosi on myös palvelua.

Tiedämme kaikki, millaista on, kun mielemme kietoutuu liikaa itseensä. Liika itsekeskeisyys on merkki siitä, että mieli toimii selviytymismoodissa siinä määrin, ettei se kykene näkemään täysin suurempaa kuvaa elämässä.

Meidän ei tarvitse tuomita itsekeskeisyyttä hyväksi tai huonoksi. Mutta on tärkeää oivaltaa, että jos pysymme tuossa tilassa pitkään, se pitää energiamme rajoittuneena ja pysähtyneenä sen sijaan, että tunnemme laajentuvamme ollen elämänvirrassa.

Epäitsekkään toiminnan lisääminen elämäämme auttaa rajoissamme ja pysähtyneisyydessämme. Tällainen antaminen voi avata erityisesti terveyden, varallisuuden ja yleisen onnellisuuden aluetta. Toisten palveleminen on myös yksi tehokkaimmista asioista, joita voimme tehdä tasapainottamaan ja selvittämään vanhoja karmavelkoja.

Jos koet karmavelkoja elämässäsi sellaisilla alueilla kuin terveys, taloudellinen vauraus ja sisäinen täyttymys, tämä olisi sinulle täydellistä aikaa sukeltaa toisten palvelemisen energioihin. Aina kun tarjoat jonkinlaista apua toisille, korkeampia rakkaus- ja myötätuntoenergioita virtaa voimakkaasti lävitsesi. Ja seuraavien kahden kuukauden aikana nuo energiat moninkertaistuvat sen voimakkaan loppuunsaattamishetken vuoksi, jossa olemme nyt.

Valmistautuminen uuteen yhdeksän vuoden jaksoon

Sinulla saattaa olla jonkinlaista pysähtyneisyyttä elämässäsi, erityisesti uusissa suhteissa, luovissa hankkeissa tai uuteen kotiin muuttamisessa.

Jos voit alkaa tehdä sisästä parantumistyötä, jota tarvitaan vanhojen tukosten, kipujen tai kaunojen selvittämiseksi, palvellen toisia jollain tavalla, asiat alkavat muuttua voimakkaasti, kun siirrymme vuoteen 2017. Nimittäin tämä uusi vuosi tarjoaa meille jotain taianomaista: se antaa meille tilaisuuden tulla siksi ihmiseksi, joka olemme syvällä sisällämme tienneet aina olevamme.

Nyt on aika vastata muutamaan merkittävään kysymykseen, kuten:

Mitä haluaisit luoda enemmän elämääsi?

Mistä käyttäytymistavoista olet valmis päästämään irti?

Miten kohtelet itseäsi sen jälkeen, kun olet sitoutunut suurempaan itserakkauteen?

Miten kohtelet toisia ja sallit heidän kohdella itseäsi sitten, kun olet sitoutunut tarjoamaan enemmän rakastavaa tukea heille ja itsellesi?

Mitä ovat ne uudet asiat, jotka voit lisätä päivä- tai viikkoaikatauluusi – vaikka kuinka pieniä – edistämään rakkautta, onnellisuutta, vapautta, tasapainoa, eheyttä, kiitollisuutta, ihmetystä, ystävällisyyttä, ihmeitä ja hyvinvointia elämässäsi ja maailmassa?

Voimme esittämällä nämä kysymykset aloittaa nyt valmistautumisen onnellisimman ja tyydyttävimmän elämän luomiseen, kun siirrymme täysin uuteen yhdeksän vuoden jaksoon 2017!

Tämä on aika päästää irti siitä tiukasta otteesta, joka meillä on ollut pitkään asioihin, jotka eivät enää palvele meitä tai ympärillämme olevia. Tämä on aikaa päästää irti ja antaa itsemme vain olla.

Sen tekeminen palvelee meitä hyvin. Ja se on paljon helpompi tehdä nyt, eikä siirtyä uuteen yhdeksän vuoden jaksoon pitäen edelleen tiukasti kiinni menneisyyteen kuuluvista asioista.

Jos luet tätä ennustetta, niin se on tarvitsemasi vahvistus, että olet nyt valmis päästämään irti kaikesta viipyilevästä kiinnittymisestä sellaiseen, mikä ei ole enää harmoniassa korkeimman parhaasi kanssa.

Lohduttaudu tuosta tiedosta ja luota, että olet täsmälleen siinä, missä sinun on tarkoitus olla pyhällä matkallasi.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)

Marraskuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net