Yhdeksän vuoden syklin kolme viimeistä portaalia http://www.freeimages.com/photo/trees-in-november-1334881
09.11.2016

Yhdeksän vuoden syklin kolme viimeistä portaalia

Jokaisen vuoden 10-10-, 11-11- ja 12-12-portaalit ovat aina tuntuneet ekstratärkeiltä minulle, ne ovat kuin vuoden lopun korostunut energiaporraskolmikko. Vuosi 2016 joka on energeettisesti loppuunsaattamisen 9-vuosi ja tämän pitkän ylösnousemusprosessin galaktisen linjautumisen lopussa, tuntuu monumentaalisen tärkeältä ja lopulliselta.

Hyvin ikivanhat todellisuusovet sulkeutuvat nopeasti ja pysyvästi takanamme ja häviävät, kun ylitämme onnistuneesti vuoden 2016 kunkin viimeisen energiaportaalin – 10-10, 11-11, 12-12. Tämä on uskomattoman jännittävää ja samaan aikaan vähän hermostuttavaa, kun kuljemme näitä evoluutioaskelia ylöspäin täysin uuteen tilaan, maailmaan ja todellisuuteen – 2017 on uusien alkujen 1-energiavuosi, mutta tämä tapahtuu uudessa ja korkeammassa todellisuusmaailmassa. Olemme tehneet pitkähkön matkan aika-avaruuden massiivista spiraalia ympäri ja kehitymme parhaillaan uudelle, korkeammalle askelmalle tuossa spiraalissa ja myös korkeampaan ulottuvuuteen.

Olemme käyneet läpi kolme (kolminaisuus) yhdeksän vuoden sykliä tässä ylösnousemusprosessissa. Tämä on kuitenkin viimeinen sykli siinä vanhassa patriarkaalisessa maailmassa, johon me kaikki inkarnoiduimme. Tarpeetonta kai sanoa, että se tekee tästä ajasta paljon intensiivisemmän ja voimallisemman loppuunsaattamisen ja lopullisuuden 9-energiassa. Ajattelin yhtenä päivänä niitä kolmea yhdeksän vuoden sykliä, jotka olen käynyt läpi. Se alkoi 1990 vuoden lopulta ja 1991 vuoden alusta ja sattui samaan aikaan, kun vihkimyksellinen, kerran-elämässä Uranuksen oppositiotransiittini alkoi. Ylösnousemusprosessin aikakoodattu laukaisija alkoi silloin ensimmäisellä kolmesta yhdeksän vuoden syklistä ja monet valotyöntekijät aktivoituivat silloin aloittamaan henkilökohtaisen ylösnousemus-evoluutioprosessinsa ja alkoivat lisäksi toteuttaa sielusopimuksiaan vapaaehtoisina 3D-maassa.

Kun astuu riittävän etäälle nähdäkseen henkilökohtaisen evoluutionsa ja sielun sopiman työn näissä kolmessa yhdeksän vuoden vaiheessa ja prosessitasossa, koko asia tuntuu ja näyttää hyvin erilaiselta. Loppuunsaattamisen 9-energiat auttavat jokaista tekemään juuri tämän, erityisesti nyt kun saatamme loppuun kolme yhdeksän vuoden jaksoa, kun siirrymme kolmen viimeisen portin läpi – 10-10, 11-11 ja 12-12.

Jos luet tämän nopeasti, se on vain joukko sattumanvaraisia sanoja, joiden sekaan on heitetty muutama numero. Jos luet tämän hitaammin ja tunnet sitä rehellisyyden, selkeyden ja korkeamman tietoisuuden kera, tämän ajan merkityksessä on melkein liikaa kestettävää, liikaa ruumiillistettavaa ja liikaa läpikäytävää pissaamatta housuihinsa. Sori, oli pakko lisätä tuo viimeinen osa pelkästään siksi, että voimme hymyillä sisällämme hetken, käydessämme läpi kaikkea tätä harvinaista ja intensiivistä juttua.

Voin katsoa nyt taaksepäin näitä kolmea yhdeksän vuoden sykliä – noin 27 vuotta – ja nähdä, miten meidän täytyi työstää tiettyjä asioita yhdeksän vuotta kussakin syklissä ja ylösnousemusprosessin tasossa. Olemme todellakin kiivenneet energia-askelmia kaikki nämä vuodet ja vuosikymmenet, ja nyt olemme astumassa täysin uudelle tasolle, joka ei vastaa mitään, minkä olemme jo käyneet läpi. Kun olen miettinyt tätä viime aikoina, olen oivaltanut, miten tärkeää ja tarpeellista itse asiassa meidän jokaisen on nyt päästää irti, mistä ikinä täytyykin, tämän kolmannen yhdeksän vuoden syklin kolmessa viimeisessä porttiportaalissa, kun astumme pysyvästi vanhasta alemmasta uuteen korkeampaan.

Tuntuu sitä, että koska olemme vain muutaman päivän päässä viimeisestä 11-11-portista, meidän täytyy nopeasti heittää pois kaikki, mitä vielä on meissä – uskomuksissa, kehossa, tietoisuudessa, odotuksissa, elämässä ja todellisuudessa – jotta olemme riittävän tyhjä (läpinäkyvä, selkeä, korkeavärähteinen) selviytyäksemme elämästä Uudessa, joka alkaa täysillä uusien alkujen 1-energioissa tammikuussa 2017. Emme pysty tässä kohtaa purkamaan tarpeeksi nopeasti mitään viimeistä vanhaa, alempaa kamaa.

Tähän mennessä minusta on tuntunut, että nämä vuoden 2016 ja kolmannen yhdeksän vuoden syklin kolme viimeistä portaaliporttia – 10-10, 11-11 ja 12-12 – riisuvat (mikä oli vapautumiskoodi) meistä pois kaiken, mitä on ollut, mitä olemme olleet ja tehneet jne. vanhassa alemmassa maailmassa, jos sallimme sen. Jos emme, paine kehittyä joksikin uudeksi ja erilaiseksi tulee aina vain sietämättömämmäksi. Ehdotan vahvasti, että vietät jonkin aikaa marraskuussa (11) ja joulukuussa (12) tehden rehellistä henkilökohtaista inventaaria siitä, mitä edelleen roikkuu sisäisessä kaapissasi keräämässä pölyä ja painamassa sinua alas näin myöhään. Avaa sydämesi, päästä siitä irti ja tiedosta, miten laajennut lukuisilla tavoilla tehdessäsi sen nyt.

Pitäisi olla yleisesti ymmärrettävää, että vanha fyysinen patriarkaalinen maailma ja kumppanit ovat tulleet täysin hulluksi, mikä ei ole lainkaan yllätys. Kun tämä jatkuu, tehtäväsi on olla piittaamatta siitä ja ohittaa se, kun vakaasti ja horjumatta astut sen kiemurtelevan, hullun, sairaan, sylkevän ja kuolevan ruhon yli matkallasi uuteen korkeampaan. Tämäkin on osa ylösnousemusprosessia, ja jos olet edelläkävijä, olet tehnyt tätä jo vuosikymmeniä, joten tässä ei ole mitään uutta, paitsi että se kaikki on vihdoinkin paljastunut.

Lisäksi – ja hyvin lyhyesti, koska siitä tässä artikkelissa ei ole kyse – on tullut hiljattain parilta ylösnousemusopettajalta uutta informaatiota pimeystiimin (minun nimitykseni näille erilaisille negatiivisille asioille) uuden Vesimiehen ajan korkean teknologian työkaluista, taktiikoista, laitteista ja tekoälystä. Minusta osa tästä on ollut "testimoodissa" koko vuoden monilla edelläkävijöillä, ja tästä syystä monet meistä ovat taistelleet masennuksen, suuremman yksinäisyydentunteen, ajoittaisen hämmennyksen sekä toivottomuuden ja sen tunteen kanssa, että kaikki on ollut hyödytöntä. Koska minulle on hyvin tuttua, miltä pimeystiimi ja negatiivisuus tuntuu, kuulostaa ja miten se enimmäkseen käyttäytyy ja toimii, tiedän, milloin ja miten tunnen alakuloa ihan itsekseni, mutta tiedän myös, milloin jotain tarkoituksella tähdätään, ohjataan ja "sädetetään" minuun aiheuttamaan sen, että tunnen tiettyjä asioita, uskon niihin ja ne vaikuttavat minuun negatiivisesti ja tekevät minusta hetkellisesti tehottoman edelläkävijä-valomajakan.

Tämäntyyppistä negatiivisuutta on koko vuoden 2016 tähdätty paljon edelläkävijöihin ja/tai kaikkiin, jotka ovat ruumiillistaneet riittävästi valoa itseensä. Lisa Renee on kirjoittanut/opettanut tekoälystä ja siitä, miten negatiiviset muukalaiset käyttävät sitä nyt ihmiskuntaa vastaan, ja siitä on kirjoittanut myös hiljattain George Kavassilas, joka on minulle paljon vieraampi, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää tästä aiheesta. Jos luet, pidä vain korkean sydämen perspektiivi tämän informaation ja sen positiivisen kanssa, jota tapahtuu samanaikaisesti. Olet moniulotteinen ja pystyt tietysti jongleeraamaan paljon enemmällä kuin vain vanhalla, alemmalla pimeystiimin ja valotiimin kaksinaisuudella! Voit tietää enemmän ja jatkaa kehittymistä viimeaikaisista negatiivisista korkean teknologian taktiikoista huolimatta ja olemaan kaukana sen ulottumattomissa.

Sellaista se on oikeasti ollut aina. Kyse on vain siitä, että pimeystiimi on vaihtanut Vesimiehen ajan menetelmiin, kuten se on tehnyt aina aionien kuluessa, kun on tapahtunut astrologisen aikakauden vaihtuminen. He päivittävät jatkaakseen viimeisimpien energioiden käyttämistä. Mutta tämän muutoksen vuoksi siitä, miten he ovat vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, tulee uutta informaatiota (tekoälyyn liittyvää, mm. kasvava transhumanismi jne.), mikä tuntuu ensin äärimmäisen toivottomalta, jos on ihminen. Se ei kuitenkaan ole sitä, jos haluat kasvaa, kehittyä, muuttua ja muuttua, uudestaan ja uudestaan ja uudestaan nyt, kun tämä maailmojen ylösnouseva/laskeva erillisyys voimistuu vuoden 2016 lopussa ja siirryttäessä vuoteen 2017.

Tiedän, että olet väsynyt ja uupunut, ja niin olen minäkin, mutta on kirottua, jos … tiedät lopun. 11-11 ja 12-12 sekä joulukuun päivänseisaus ovat edessämme ja ne auttavat nostamaan sinua/minua/meitä ylemmäs tehdäksemme tyhjäksi sen päivitetyn korkean teknologian negatiivisuuden, jota tähdätään meihin. Minulle vuoden 2016 ensimmäinen puolikas oli todellista taistelua toisiaan, mutta nyt pienellä pyrähdyksellä tämän vuoden loppuun olemme päässeet tästä, jos pysyt vain korkeassa sydämessäsi ja jatkat irtipäästämistä siitä, mistä sinun tarvitsee.

Kyllä, on edelleen monia hirviöitä ja niillä on new age -työkaluja jatkuviin pahoihin tekoihinsa ihmisille, mutta uskotko rehellisesti, että pimeystiimi on voimakkaampi kuin lähdejumala? Kuin korkeampi itsesi? Kuin evoluutio? Kuin kaikki ylösnousemukseen liittyvät valoenergiat, joita yllemme sataa jatkuvasti? Ei tietenkään ole eikä ole koskaan ollut, ja heidän ainoa tapansa suistaa sinut raiteiltasi on, että unohdat, mitä oikeasti olet – eli jumalaisen lähdejumalan aspekti. Se tekee tietysti parhaansa saadakseen sinut unohtamaan tämän tai muistamaan tai löytämään itsensä. Näe se, tiedä sen olemassaolo, tiedosta se ja jatka sitten suurta työstäsi niin, kuin olet tehnyt aina.

Käytä tämä harvinainen aika, joka menee ohi supernopeasti, ja käytä viimeinen 11-11- ja 12-12-portti sekä joulukuun päivänseisaus tässä viimeisessä syklissä yhdeksän vuoden triplassa. Yritä olla katsomatta olkasi yli vanhan kaatumista, kun se rimpuilee ja huutaa kuin lapsi, joka saa raivopuuskan kyvyttömyydestä käyttää ihmiskuntaa enää hyväkseen. Jatkakaa jatkamista, edelläkävijät, ja antakaa kaiken menneen, vanhan ja alemman pudota pois, kun nousette Uuden uuteen vapaana ja selkeänä.

Denise

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
4.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net