Kesäkuun 2018 päivänseisaus ja Leijonaportti 8.8.2018 https://pixabay.com/fi/kukat-ruiskaunokki-kukkapenkiss%C3%A4-2943693/
21.06.2018

Kesäkuun 2018 päivänseisaus ja Leijonaportti 8.8.2018

Pyhä vuosi 2017-2018 on lähestymässä loppuaan, ja se valokoodi- ja energia-aalto joka vapautettiin Leijonaportissa 2017, saavuttaa huipentumansa kesäkuun päivänseisauksessa 2018. Rakkaat ystävät, on ollut voimallinen matka, kun valo- ja vesikoodiaallot ovat aktivoineet enemmän ja syvempiä transformaatiotasoja planeetallanne.

Ne jatkuvat transformaatioaallot joita olette tunteneet, erityisesti tämän vuoden maaliskuusta saakka, ovat olleet kaikki osa sitä yhtä valoaaltoa, joka vapautettiin Suuresta keskusauringosta/galaktisesta keskuksesta 8-8-Leijonaportin aikana elokuussa 2017.

Tiedätte jo, että kvanttifysiikassa valo voidaan kokea hiukkasena ja aaltona. Se merkitsee, että yksittäinen tapahtuma voidaan kokea aaltoina aika-avaruusjatkumolla. Niinpä tämän pyhän vuoden aikana olette kokeneet transformatiivisia valo- ja vesikoodiaaltoja. Nämä koodit ovat transformoineet ja laajentaneet valokehoanne ja puhdistaneet ja aktivoineet fyysistä kehoanne. Timanttivalokoodit sisältävät informaatiota, joka aktivoi moniulotteiset valokehoverkkonne, kun taas timanttivesikoodit puhdistavat sitä vettä, josta olette muodostuneet, ja tuo selkeyttä ja luminesenssia fyysiseen kehoonne, edellytyksenä uuden Maan timanttikehomallinne aktivoimiselle.

Rakkaat ystävät, tämän kuluneen vuoden aikana olette sukeltaneet syvälle itsessänne, vielä syvempiin tietoisuuskerroksiin. Siellä olette kohdanneet jumalaisen feminiinisyyden hyvin syvät kerrokset, ne sielu- ja henkiaspektit jotka opastavat fyysistä inkarnoitumistanne Maahan.

Syvällä matkallanne olette kohdanneet jumalaisen feminiinisyyden Järvenneitona ja hän on ojentanut pyhän excalibur-miekan jumalaiselle maskuliinisuudelle. Näin tehdessään hän voimaannuttaa jumalaisen maskuliinisuuden astumaan esiin ja luomaan ilman kamppailua tai aggressiivisuutta, pelkästään jumalaisen rakkauden virrassa.

Tiedämme, että hyvin monet teistä ovat selviytymiskamppailun uuvuttamia maan päällä. Sanomme, että tämä on nyt ohi. Kun yhdistytte jumalaiseen feminiinisyyteenne syvällä sisällä ja sallitte maskuliinisuuden ottaa totuuden miekan, joka leikkaa kaiken harhan, niin voimaannutte luomaan polkuanne kamppailematta. Todellisuutenne yksinkertaisesti ilmentyy ympärille halujenne ja tarpeidenne mukaisesti niin, kuin on määritetty uuden Maan timanttikehomallissa.

Monin tavoin muinainen siriuslainen/egyptiläinen historia Isiksestä ja Osiriksesta opettaa samaa totuutta. Isiksen, jumalaisen feminiinisyyden, täytyy voimaannuttaa Osiris, jumalainen maskuliinisuus, taianomaiseen luomiseen, jotta uutta voi syntyä Horus-taikalapsena. Horus karkottaa pimeyden ja luo valon ajan.

Olette nyt valmiita, rakkaat ystävät, osallistumaan tähän pyhän avioliiton syvään ja säteilevään yhteyteen. Jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden kaksoisliekkienergiat tulevat sisällänne harmoniaan ja voimaantumiseen! Tällä hetkellä uusi voi syntyä maan päälle jumalaisen rakkauden ja harmonian pyhänä testamenttina. Niinpä jokaisen teidän sisällä kaksoisliekkiliitto saa aikaan voimaantumista, taikaa ja kokemuksen kauniista uudesta Maasta.

Päivänseisauksessa tunnette timanttivalo- ja vesikoodien sisäänvirtauksen voiman, kun sielunne, kehonne ja henkenne luovat tämän ihanan yhteensulautumisen tai pyhän liiton, joka tunnetaan pyhänä avioliittona, jossa kaikki aspektit yhdistyvät ilmaisemaan jumalaista rakkautta, luovuutta ja myötätuntoa.

Kun otatte vastaan ja ruumiillistatte näitä voimakkaita energioita, varmistakaa, että pidätte hyvää huolta fyysisestä kehostanne, kun se sopeutuu näihin uusiin voimakkaisiin taajuuksiin ja värähtelyihin.

Seuraava aalto – planetaarinen uusi vuosi ja Leijonaportti 2018

Ja niin rakkaat ystävät, saavutte seuraavan syklin ja uuden pyhän vuoden porteille. Planetaarinen uusi vuosi alkaa 26.7., "ajattoman päivän" 25.7. jälkeen. Tämä on hetki, jolloin Leijonaportaalit avautuvat ja uusi ja kehittyneempi aikaspiraali tulee mahdolliseksi ja voidaan luoda seuraavaa pyhää vuotta varten. Tänä aikana on oleellista pitää henkilökohtainen värähtelynne korkeana ja selkeänä, leikata kaikki harhakuvat ja keskittyä vain rakkauteen ja harmoniaan. Älkää antako kenenkään tai minkään tapahtuman vetää teitä pelkoon ja vihaan, sillä nämä tunteet pitävät teidät matalassa värähtelyssä ja estävät teitä kurkottamasta korkeammalle tietoisuustasolle. Muistakaa olla valoa ja antaa sydämenne olla kevyt kuin höyhen, kun leijutte korkeammille olemistasoille uudessa syklissä.

Atlantiksen romahtamisen ja tinkimättömyyden menettämisen jälkeen muinaisessa Egyptissä, yhteys pyhiin Leijonaportaaleihin ja pyhään Leijonaenergiaan kadotettiin. Ihmiset irrotettiin tästä tiedosta ja aikaspiraaleista tuli aikajanoja, ja ne joilla oli pimeä sydän, lukitsivat heidät harhaan, valheellisuuteen ja manipulointiin.

Nyt uuden Maan sarastaessa teille annetaan tilaisuus yhdistyä taas kuninkaallisiin Leijonasuojelijoihin ja luoda pyhiä aikaspiraaleja ja ilmentää täydessä selkeydessä ja tinkimättömyydessä.

Kun lähestytte tähtiporttia tai Leijonaporttia 8.8., valonsuojelijat odottavat teidän johdattamistanne portaalin läpi korkeammille tietoisuus- ja luomistasoille. Kun kunnioitatte sitä menneisyyttä ja tulevaisuutta, jota kuninkaalliset Leijonaportit edustavat, fokusoidutte intensiivisesti nyt-hetkeen luomis- ja ilmentämispaikkana.

Tänä aikana vapautetaan myös uusi valoaalto Suuresta keskusauringosta antamaan voimaa tälle uuden Maan luomisen uudelle aikaspiraalille. Se on kirkkain ja voimakkain valoaalto tähän mennessä Maassa, ja sekin koetaan transformaatio- ja luomisaaltoina pyhänä vuotena 2018-2019.

Tämä aikaspiraali antaa teille tilaisuuden luoda ja ilmentää unelmanne. Monet teistä ovat tunteneet viimeisen vuoden aikana merkittäviä muutoksia työ-, suhde- ja kotienergioissaan. Kaikki tämä on ollut irtipäästämistä, jotta teidät asetetaan uuteen paikkaan, josta voitte luoda uuden Maan unelmanne.

Toivotamme teille valoa, iloa ja voimaa, kun luotte uutta rakkauspolkuanne uuden Maan moniulotteisessa todellisuudessa.

Arkkienkeli Mikaelia anavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)

17.6.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net