Kesäkuun 2018 astro-energiaraportti https://pixabay.com/fi/kev%C3%A4%C3%A4n-puu-kukat-niitty-mets%C3%A4-276014/
01.06.2018

Kesäkuun 2018 astro-energiaraportti

Kesäkuussa 2018 löydämme itsemme seuraavan pimennysjakson "odotushuoneesta", joka alkaa heinäkuussa. Se miten selviydymme odottamisesta, kasvavasta odotuksen tai levottomuuden tunteesta, lisääntyvästä jännitteestä … vai onko se innostusta? … riippuu suurelta osin siitä, miten tyytyväisenä annamme asioiden loksahtaa paikoilleen. Vai pakottaisimmeko ne mieluummin sinne, ennen kuin huomaamme, että olemme sulloneet taas neliskulmaisen palikan pyöreään reikään?! Mars Vesimiehessä yhtymässä eteläsolmuun koko kesä- ja heinäkuun ajan muistuttaa meille, että irrottautuminen haluistamme voi olla hyödyllistä silloin, kun eteneminen on hidasta.

Se ei merkitse, että meidän täytyy hylätä kaikki toivo ja lakata toimimasta, mutta voi olla hyödyllistä vähentää odotustemme ja vaatimustemme "kuumotusta", kun universumilla on erilainen aikataulu kuin omamme! Silloin voimme rentoutua odotusstressistä huolimatta, kun kosminen tanssi antaa elämän tapahtua omana aikanaan ja omilla askelillaan.

Toisaalta tämä Mars tulee myös varoituksen kera: älä ole niin irti, että kadotat kosketuksen intohimoosi, palavaan ytimeesi. Muista, mikä sytyttää sydämesi liekkeihin, ja jatka tuon lämpimän hehkun hoivaamista sisällä, vaikkei ulkoinen näytäkään kovin kuumalta! Kun pimennysjakso on käsillä, suuntautumisemme saattaa muuttua hyvin merkittävästi – fokus sisäisiin säätöihin on tarpeellinen ulkoisen muutoksen tapahtumiseksi. Sitä odotellessa, tällä tulevalla kuukaudella on paljon sanottavaa suhteista ja se nostaa esiin mahdollisesti hankalia, kuitenkin valaisevia kysymyksiä tunteidemme roolista niissä.

Kesäkuu alkaa vesimerkeissä jatkuvalla suurkolmiolla, mikä lisää herkkyyttä ja korostaa tunteita. Ole lempeä, valitse myötätunto konfliktin sijasta ja pidä mielessä vanha sanalasku, että monet käyvät suuria taisteluja, suurin osa niistä kätkettyjä. Tämän kuukauden kolme ensimmäistä päivää voivat tuntua raskailta, jos emme tee mitään käsitelläksemme tunteitamme, vaan vellomme niissä. Saturnukseen fokusoitunut jod muistuttaa meille, ettei vastuuta itsestämme voi välttää pelkästään siksi, ettei meistä tunnu kovin mahtavalta. Tilan antaminen tunteillemme asettaen samalla esteen niiden ympärille, jotta voimme jatkaa, mitä teemme, on arvokas oppitunti tällaisina aikoina.

Herkkyys helpottaa 3.6., kun suurkolmio vesimerkeissä ja jod häviävät, elämä jatkuu ja Pluto Kauriissa aloittaa opposition Venukseen Ravussa, mikä kestää 8.6. saakka. Tämä oppositio korostaa rakkauden voimaa ja vallan rakkautta, joten sitä voidaan käyttää parantamaan suhteitamme tai riistämään niitä! Jos löydät itsesi ristiriidasta rakkaidesi kanssa tänä aikana, näe se tilaisuutena tutkia suhteesi syvempiä dynamiikkoja ja oppia jotain itsestäsi samalla. Vaikka samanaikainen neliö Auringon ja Neptunuksen välillä 4.–10.6. voi saada meidät epäilemään itseämme juuri, kun meidän tarvitsee olla tiukka ja selkeä, se kehottaa meitä myös katsomaan eri kulmasta jotain tilannetta, joka on tuntunut olevan jumissa tai pysähdyksissä jonkin aikaa. Käytä tätä energiaa ollaksesi luova näkökulmasi suhteen ja toivota epävarmuus tervetulleeksi merkkinä siitä, että uusi perspektiivi on muodostumassa.

Neljänneskuu Kaloissa, Auringon ollessa yhtymässä Merkuriukseen 6.6. muistuttaa meille, ettei merkityksellisten yhteyksien toisiin ihmisiin tarvitse aina olla intensiivisiä. Hengaaminen ystävien kanssa nauttien muutaman oluen ja katsellen matsia voi olla yhtä tärkeää kuin syvät ja mielekkäät keskustelut tähtitaivaan alla. Tarvitsemme intensiivisyyskirjoa suhteissamme. Tämä Kuu jättää sijaa yhteisten kiinnostusten, onnellisten hetkien ja hilpeän vitsailun alkemialle, mikä luo yhteyksiä, jotka kestävät myös ne koettelevat ajat, jolloin asioista tulee rankkoja ja tarvitsemme suurempaa tukea niiltä, joita rakastamme.

Erisin sekstiili Aurinkoon 11.–18.6. antaa pippurista energiaa, jos meidän täytyy sanoa tai tehdä jotain, mikä tuntuu rasittavalta tai pelottavalta. Erisiä ei pelota mikään eikä kukaan, ja se haluaa meidän tuntevan samoin! Sen valtava sydän ja pelottava asenne yhdistettynä Aurinkoon Kaksosissa, jolla on hyvät puhelahjat, voi rohkaista meidät lähestymään toisia, astumaan pois mukavuusalueeltamme ja uskaltautumaan uusiin ajatuksiin ja katsomaan, miten ne sopivat tuttuun maailmaamme. Jos olet ihmetellyt, miksi jokin elämässäsi ei toimi toivomallasi tavalla, eikä se vain muutu, vaikka ponnistelisit miten, tämä Erisin ja Auringon sekstiili voi auttaa sinua löytämään uuden reitin tavoitteeseesi. Mieluummin sellaisen, joka sisältää vähemmän kamppailua ja enemmän luovuutta!

Merkurius Ravussa 12.–29.6. kehottaa meitä puhumaan avoimesti tunteistamme silloin, kun tiedämme olevamme turvassa sen tekemiseen. Se muistuttaa meitä olemaan pelkäämättä kaikkea intiimiyttä siksi, että pettäminen ja huijaus on pilannut joskus sen. Useimpia ihmisiä on loukattu ja useimmat ovat loukanneet toisia, tahattomasti tai muuten. Kukaan ei ole immuuni. Tämän elämän tosiasian hyväksyminen voi auttaa saamaan takaisin hiukkasen luottamusta. Kheironin ja Merkuriuksen neliö 12.–15.6. haastaa meidät ilmaisemaan tunteitamme ja antamaan toisten tehdä saman. Tämä saattaa olla ainoa tapa helpottaa painetta kaiken pitämisestä sisällä. Kheiron Oinaassa haluaa parantumisen olevan nopeaa ja täydellistä. Sillä ei yksinkertaisesti ole aikaa pitkähköön tutkimiseen ja syvään sisäiseen työhön! Vaikka pitkässä juoksussa saatamme tarvita sitä, juuri nyt voimme aikaa ilmaista sanoin sisäistä maailmaamme ja hyötyä kovasti siitä. Ei tarvita analyysiä, ei tarvita tulkintaa. Pelkästään noiden sanojen sanomisen voima voi tuoda riittävän parannuksen.

Kun Uranus on neliössä Venukseen 12.–17.6., saatamme havaita, että rehellinen tunteiden jakaminen saa aikaan mielenkiintoisia asioita! Tässä näemme seuraamukset tunteidemme puhumisesta maailmaan. Se muuttaa asioita, ja kyllä, saatamme pelätä noita muutoksia, minkä vuoksi emme alun alkaen ilmaisseet tunteitamme. Mutta jos pidämme sisällä jotain niin voimakasta, kuin tunteet, se muuttaa meitä joka tapauksessa. Ne sisäiset kiemurat joita tarvittiin välttämään se, mitä emme halunneet nähdä, voivat olla merkittävästi haitallisempia kuin seuraamukset siitä, että katsoo sitä silmästä silmään ja omistaa sen. Uranus ja Venus muistuttavat meille, että vain osallistumalla meitä ympäröivään maalimaan voimme löytää, mitä todella haluamme ja miten voimme ryhtyä hankkimaan sitä. Ja suurimmassa osassa tunteista on perimmiltään kyse halusta: reaktiomme siihen, mitä haluamme ja emme halua tapahtuvan, millainen haluamme ja emme halua olla ja mitä haluamme ja emme halua käsitellä. Tämä neliö tunnistaa halun motiiviksi kaiken sen ytimessä, mitä olemme ja mitä teemme. Näin ollen rehellisyys haluistamme on radikaali itsemääräämisoikeus- ja täysivaltaisuusteko.

Tätä aidon kommunikoinnin korostumista lisää 13.6. uusi Kuu Kaksosten 23. asteessa, joka on vain pari tuntia ennen, kun Venus siirtyy Leijonaan (jossa se pysyy 10.7. saakka). Tämä Kuu kannustaa avoimuutta ja rehellisyyttä, auttaen samalla pitämään asiat kevyinä. Se muistuttaa meille, ettei suhteiden tarvitse olla taistelukenttä tai loputon terapiasessio. Ne voivat olla myös hauskoja ja luovia paikkoja, joissa saamme tutustua itseemme ja toisiin vastavuoroisen tutkimisen ja paljastamisen avulla. Hilpeämmän asenteen tuominen mihin tahansa ihmisten välisiin ongelmiin, joita meillä on, saattaa olla juuri se, mitä tarvitaan lieventämään niiden ratkeamista estävää jännitettä. Sitten kun Venus on Leijonassa, me hyödymme kaikki kiintymyksestä ja tunnustuksesta matkan varrella, joten tämän uuden Kuun käyttäminen raskaampien dynamiikkojen muuttamiseen ja asioiden piristämiseen on hyvää käyttöä sille.

Leijonassa Venus kehottaa meitä ylistämään itseämme ja hyväksymään nautinnon siitä, että olemme anteeksi pyytelemättä se, kuka olemme. Se tunnistaa yksilöllisyytemme ihmeen, puheemme nyanssit, tietyn tapamme lähestyä toisia ihmisiä, pilkkeen silmissämme ja joustavuuden kävelyssämme. Se rakastaa meitä juuri sellaisena, kuin olemme – kuka tahansa olemme – ja pyytää meitä katsomaan peiliinsä ja näkemään itsemme sen silmillä. Se näkee epävarmuuksien, pelon, itseluottamuksenpuutteen, sosiaalisen kömpelyyden, nolojen hetkien ja syvimmän häpeän taakse, pyhään ihmisyyteen sydämessämme. Se ylistää meitä kaikkia ja yllyttää meitä tekemään saman. Kiireisessä maailmassa jossa elämä syöksyy ohi salamavauhtia, on helppoa olla huomaamatta arvostavien hetkien merkitystä – kohteliaisuus täällä, ystävällinen sana siellä, kiitos tai kiitollisuuden ele. Se muistuttaa meitä antamaan tunnustusta toisillemme ja itsellemme, keskittymään ihmisyyden parhaaseen osaan ja korostamaan positiivisia asioita suhteissamme. Ei minään Pollyanna-maisena kieltämistekona, vaan koska tehdessämme sen voimme löytää tasapainoisen näkemyksen, joka saattaa pelastaa päivän.

Saturnus Kauriissa oppositiossa Merkuriukseen Ravussa 14.–17.6. lisää maadoittavaa maalaisjärkeä sekoitukseen ja kannustaa meitä jakamaan viisauttamme ja oivalluksiamme sekä tunteitamme. "Minusta tuntuu tältä, ja luulen, että kyse on jostain, mitä tapahtuu välillämme" voi olla helpompi viesti kuulla kuin "Minusta tuntuu tältä, ja se on SINUN vikasi!" Jos haluamme toisten kuuntelevan, meidän täytyy esittää viesti, jonka he pystyvät kuulemaan, erityisesti jos se haastaa heidän omat havaintonsa, tunteensa ja turvallisuutensa. Tämä oppositio auttaa meitä ottamaan vastuun tunteidemme ilmaisemisesta olemalla selkeä siinä, mistä ne tulevat, ja tietämällä, mihin meidän ja mihin jonkun toisen on tartuttava. Näin tehdessämme voimme viedä kommunikoinnin seuraavalle tasolle ja tutkia ajatuksiamme ja tunteitamme syvemmin ilman, että toiset tuntevat itsensä uhatuksi tai vetäydymme kieltämiseen siksi, että sen omistamisella, kuka olemme, on liian kallis hinta.

Suhdedynamiikkateema jatkuu 16.–24.6., kun Venus on yhtymässä pohjoissolmuun ja Mars eteläsolmuun, mikä muistuttaa meille, että terveet suhteet vaativat vastakohtien tasapainoa sekä ristiriitojen ja paradoksin hyväksymistä. On hyödyllistä tutkia menneisyyttä ja oppia siitä, mutta ei kantaa sitä mukanaan kuin reppua, joka painaa meitä. Kohtalomme ei ole toistaa menneisyyttä, jos päätämme tehdä asiat eri tavalla tällä kertaa. Ja riippumatta siitä, mitä on tapahtunut aiemmin, voimme valita positiivisen ja toiveikkaan asenteen nykyisyyttä kohtaan, negatiivisen tai taistelunhaluisen asenteen sijasta. Aito positiivisuus syntyy tiedostamisesta ja realismista, ei kohtaamiemme haasteiden kieltämisestä. Negatiivisuus ei ole maalaisjärkeä – se on päätös sallia entisten kamppailujen määritellä tulevaisuutemme sen sijaan, että valitsemme uuden perspektiivin siihen, miten elämämme kehittyy.

Neptunus aloittaa viiden kuukauden perääntymisen Kaloissa 18.6. muistuttaen meille, että maailman kakofoniasta huolimatta sisäinen hiljaisuus pysyy ja odottaa kärsivällisesti. Se kutsuu meitä hiljaisuuteen, jossa emme ole mitään ja kukaan ja olemme kuitenkin kaikissa asioissa kaikkialla. Hiljaisuus voi kuitenkin olla ylivoimaista ja uhata tunnettamme identiteetistä ja merkityksestä, jolloin elämän vaatimukset tulevat tervetulleena häiriötekijänä estämään häviämisen tyhjiöön! Mutta Neptunuksen perääntyessä on tärkeää, että löydämme aikaa tehdä juuri sen, aina kun voimme. Sen ollessa kolmiossa Jupiteriin muuttaessaan suuntaa, saamme syvällistä ja voimakasta tukea tutkia elämää maailman ja sen ulkopuolella, kuka luulemme olevamme ja uskomme toisten olevan. Epäolennaiset häiriötekijät voidaan tunnistaa ja voimme kuoria elämän siihen, millä on merkitystä, ja avata suuret sisäiset rikkaudet.

Suuri vesikolmio jonka muodostavat Merkurius, Neptunus ja Jupiter 19.–21.6., kannustaa meitä kulkemaan lempeästi ja armollisesti maailmassa. Antamaan sanojemme olla lohduttavia, tekojemme viisaita ja viisautemme nöyrää. Nyt käydyt taistelut voivat haavoittaa syvästi, joten niitä on parasta välttää. Konfliktit voivat satuttaa, joten olisi parasta, jos voimme kiertää ne tai lykätä toiseen päivään. Aurinko aloittaa Ravun merkissä 21.6. Neliöllään Kheironiin Oinaassa se asettaa osittain teeman auringonpimennykselle, joka on Ravussa ensi kuussa. Tunneparantumisen voima painottuu ja tunnehaavojen vaikutus korostuu. Maailma voi olla loukkaava paikka, ja voimme aiheuttaa paljon tuskaa toisillemme. Auringon matka Ravussa auttaa meitä tunnistamaan tämän tosiasian ja kohtaamaan omat haavamme, niiden välttelemisen sijasta. Tunnetuska ei ole merkki heikkoudesta tai siitä, ettei ole riittävän henkinen. Se merkitsee pelkästään, että olemme ihminen, ja näin kärsimme, ja sitten parannumme, ja sitten kärsimme, ja sitten parannumme, ja näin tapahtuu tässä ulottuvuudessa, kun päästämme irti noista asioista, jotka sitovat meitä, ja avaudumme siihen, kuka todellisuudessa olemme.

Pluto on oppositiossa Merkuriukseen 21.–25.6. Sanoilla on valtaa ja ideat voivat muuttaa maailmaa, joten se mitä sanomme ja miten ajattelemme, on avaintekijä vaikutuksessamme muihin. Merkurius Ravussa etsii yhteistä maaperää, tunteiden jakamista ja yhteenkuuluvuudentunnetta. Pluto Kauriissa näkee nämä prioriteetit sentimentaalisena hölynpölynä silloin, kun muutos on välttämätön ja totuuksia täytyy ilmaista! Tämä oppositio voi ennakoida kovia sanoja ja viiltävää puhetta tai sananvaihtoa, joka pääsee ongelman ytimeen niin täysin, ettei sitä enää koskaan tarvitse toistua. Se riippuu suurelta osin meistä, kumman näistä tuloksista saamme. Jos voimme käyttää Merkuriuksen kyvyn luoda turvallinen tila, jossa käydä vaikeita keskusteluja, ja sitten hyväksyä Pluton elämää muuttavan totuuden siitä, miten kuljemme tässä maailmassa, miten käytämme luontaista voimaamme ja reagoimme toisten voimaan, voimme kokea todella syvällistä sananvaihtoa tänä aikana, mikä ei muuta ainoastaan suhteitamme, vaan myös havaintoamme siitä, miten maailma oikeasti toimii ja mitä ympärillämme tapahtuu. Pluto muistuttaa meille, että se mikä näyttää tuholta, on puhdistusta, ja se mikä tuntuu liian vaikealta kestää, on henkemme, joka nousee taas vaatimaan takaisin omansa. Tämän pitäminen mielessä voi auttaa meitä pysymään tunteellisesti haastavissa tilanteissa ja katsomaan ne läpi uudistumiseen saakka.

Oppositio Saturnuksen Kauriissa ja Auringon Ravussa välillä 24.–30.6. ottaa hallinnan Merkuriukselta ja Plutolta ja vahvistaa, että hyväksyttynä ja ymmärrettynä tunneherkkyys voi olla viisauden lähde, eikä kaiken kustannuksella kontrolloitava rasite! Tämä maailma toivottaa harvoin tervetulleeksi niitä, jotka tuntevat syvästi ja elävät ilman tunnepanssaria. Tämä oppositio voi merkitä tukahduttavaa tai rankaisevaa reaktiota tunneherkkyyteen tai tukea ponnistusta hillitä tunnetuskaa ja saada siitä tolkkua. Niille kamppaileville ihmisille joita kohtaamme, voimme olla turvallinen silminnäkijä heidän tuskalleen. Ja jos me kamppailemme, voimme etsiä tuon turvallisuuden itsellemme. Mutta sen löytäminen ei ole selviö. Kheironin Oinaassa neliö Aurinkoon muistuttaa meille, että loppujen lopuksi meidän täytyy hillitä itsemme ja tietää itsemme kokonaiseksi. Emme voi ikuisesti kaataa itseämme toisen kuppiin, vaan meidän täytyy tulla omaksi maljaksemme ja antaa vaikeat tunteemme, haastavat olosuhteemme ja tuskalliset kokemuksemme vahvistavan elämän muunnettavaksi, mikä tekee kaikista asioista lopulta uusia. Jos löydämme tuon turvallisen tilan ja maadoittuneen ihmisen, joka voi auttaa meitä sallimaan tunnetuskan nyt ja saamaan tolkkua siitä, niin kaikki hyvin. Mutta jos emme, Saturnus muistuttaa meille, että voimme olla tuo ihminen itsellemme ja viisas ja maadoittunut itse haluaa tulla nyt esiin.

Mars perääntyy 26.6.–27.8., ensin Vesimiehessä ja sitten Kauriissa, mikä antaa meille viisi perääntyvää planeettaa lopettamaan kuukauden (Mars, Jupiter, Saturnus, Neptunus ja Pluto). Näin suuren perääntymisenergian myötä sisäinen elämämme saa suuren merkityksen ja tarvitsee tarkkaa huomiota. Vaikka ulkoinen edistyminen voi hyytyä Marsin perääntyessä, sisällä voimme tehdä suuria harppauksia itsetuntemuksessa, mikä palvelee meitä pitkään. Mars perääntyy vain kerran kahdessa tai kahdessa ja puolessa vuodessa, joten kannattaa hyödyntää maksimaalisesti tämä tilaisuus tutkia motivaatiokysymyksiä ja hioa selkeyttämme siinä, mikä oikeasti "ajaa" meitä. Tavoittelemmeko jotain asiaa pinnalla, mutta tosiasiassa psyykemme kätketymmät voimat sabotoivat sitä, mikä kaivaa maata ilmaisemiemme tavoitteiden alta? Tavoittelemmeko varauksetta unelmiamme ja huomaammekin, etteivät ne ole todellisuudessa meidän, vaan jonkun toisen, ja olemme omaksuneet ne jotenkin matkan varrella? Olemmeko vakaasti päättänyt todistaa itsemme toisille heidän arvojensa mukaisesti ja menetämme samalla kosketuksen omiin arvoihimme? Marsin perääntyminen paljastaa monin tavoin asiat, joissa toimimme itseämme vastaan, ja selkeyttää motivaation ja aikomuksen sekä tuo ne linjaan aidomman ilmaisun kanssa siitä, kuka todellisuudessa olemme.

Täysikuu Kauriin 7. asteessa 28.6. yhtymässä Saturnukseen vahvistaa prosessin kunnioittamisen tärkeyden, ennenaikaisiin lopputuloksiin pyrkimisen sijasta. Se varoittaa kärsimättömyydestä ja palkitsee ne, jotka kunnioittavat sitä luonnollista järjestystä, joka vaatii vankkaa perustaa, ennen kuin kurkotamme taivaalle! Meidän täytyy ehkä päästää irti epärealistisista näkemyksistä tämän Kuun aikana ja tunnustaa, että aiempi aikataulumme jollekin tärkeälle projektille saattaa olla virheellinen. Vaihtoehtoisesti nyt saavutetut tulokset voivat jäädä siitä, mitä odotimme, ja vaativat vastahakoista paluuta suunnittelupöydälle. Miten tahansa tämä täysikuu ilmentyykin elämässämme, ole luottavainen äläkä luovu toivosta. Tämä ei ole epätyydyttävä loppu, vaan pysähdyspaikka pidemmällä ja merkittävämmällä matkalla. Tämän Kuun valossa on paljon viisautta ulottuvilla. Ne jotka ovat valmiita katsomaan täysin avoimin silmin, näkevät selvemmin, missä he ovat väistäneet vastuuta suosien helpompaa tietä tai naiivimpaa lähestymistapaa gravitaatioasioihin. Joskus meidän täytyy vaan mennä liekkien läpi päästäksemme toiselle puolelle, sillä ne puhdistavat ja vahvistavat, samalla kuin polttavat egopuolustuksemme. Jos olemme yrittäneet nousta vain niiden yläpuolelle, tämä Kuu saa jalkamme takaisin maahan ja muistuttaa meille, että tällä kertaa meidän täytyy kävellä sinne, minne olemme menossa, ja oppia matkan varrella. Jos sinut kuitenkin palkitaan siunauksilla tämän Kuun aikana, taputa itseäsi selkään ja nauti hetkestä, sillä nämä palkkiot on todella ansaittu sitoutumisella, kovalla uurastuksella ja kieltäytymisellä perääntymästä, vaikka mikä olisi. Ansaitset tämän hetken, joten nauti siitä!

Kuukausi loppuu Merkuriuksen siirtyessä 29.6. Leijonaan, jossa se pysyy 6.9. saakka, alkaen perääntyä heinäkuussa. Aspektissa Uranukseen ja Kheironiin, Merkuriuksen saapuminen Leijonaan herättää meissä kaikissa leijonan, jonka täytyy karjua, tehdä läsnäolonsa tunnetuksi ja vakiinnuttaa reviirinsä. Uranus joka on nyt Härässä, ahertaa kaiken sen parissa, mikä on vastustanut viimeaikaisia muutosvoimia. Voimme käyttää tätä Merkuriusta jalkamme polkemiseen maahan ja vääjäämättömän etenemisen vastustamiseen tai kyytiin kiipeämiseen ja sen viestin levittämiseen kauas! Kheiron Oinaassa muistuttaa meille, että joskus meidän täytyy vain päästä yli itsestämme ja jatkaa elämää, myös ja erityisesti silloin kun se on vaikeaa ja haastavaa eikä näytä siltä, mitä toivoimme. Kaltoin kohdelluksi tulemisen tunteminen tai elämän väittäminen epäreiluksi on pelkästään energian haaskausta, joka voitaisiin panostaa parempien ratkaisujen löytämiseen ajankohtaisiin ongelmiin tai nopeampien tapojen löytämiseen muuttaa tilaamme ja tuntea eri tavalla ympäröivästä maailmasta. Merkuriuksen matka Leijonassa testaa sitoutumistamme tavoitella tarkoituksellista elämää, turhautuneen elämän sijaan. Voimme käyttää sitä väittääksemme, että tiedämme paremmin joka tapauksessa, ja tuputtaaksemme ideoitamme ja arvojamme kaikkeen ja kaikille. Tai voimme käyttää sitä tukeaksemme positiivista energiaa ja positiivisia ideoita, perspektiivejä ja näkemyksiä siihen jatkuvaan muutosprosessiin, joka tapahtuu henkilökohtaisesti, paikallisesti ja globaalisti. Itse asiassa saatamme löytää itsemme heilumasta näiden kahden ääripään välillä, jolloin sen tarkkaileminen, miltä kumpikin saa olomme tuntumaan, on hyvin käytettyä aikaa.

Kun kesäkuu loppuu, tämä Merkurius muistuttaa meille itseilmaisun radikaalista parantamisvoimasta. Toiset eivät ehkä pidä siitä, mitä meillä on sanottavana, ja tunne voi olla molemminpuolinen! Mutta on aika puhua avoimesti ja rehellisesti, lahjomattomuuden ja sisukkuuden kera. Nimittäin vain silloin totuus voidaan ilmaista ja sen korjaava voima voi säteillä ympäröivän maailman läpi. Merkuriuksen alkaessa perääntyä ensi kuussa ja kolmen pimennyksen lähestyessä, nyt on aika ajatella syvästi, millä on oikeasti merkitystä ja miten parhaiten ilmaistaan sen tärkeys maailmalle. Tämä voi vaatia sekä sisäisiä että ulkoisia muutoksia. Perääntyvien planeettojen runsas määrä auttaa meitä tekemään ne, jos suojelemme pysyvää sitoutumista aitouteen ja totuuteen.

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

29.5.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net