Kesäkuun 2016 energiaraportti https://pixabay.com/fi/kuumailmapalloksi-vuoret-kelluva-1253229/
04.06.2016

Kesäkuun 2016 energiaraportti

Olemme melkein vuoden 2016 puolivälissä, ja jos sinusta tuntuu, ettet ole edennyt tänä vuonna, olet luultavasti oikeassa useammallakin tavalla. Vuosi on tuntunut yhdeltä suurelta perääntymiseltä, joissa jokaista pientä askelta eteenpäin on seurannut useita valtavia askelia taaksepäin. Mutta kesäkuussa 2016 energia selkenee.

Meillä on tuplakuutosvärähtely (kesäkuu on 6. kuukausi, 2016 on 9 ja 9+6=16, josta yhteenlaskettuna tulee 6), joten voimme nähdä liikettä, korkeammalla värähtelevän energian maadoittumista ja konkreettista etenemistä, ison varoituksen kera: meidän täytyy harmonisoitua sisäisesti ensin, ennen kun voimme toimia ulkoisesti. Kesäkuun energia on kuin ruusu – ulkoterälehdet avautuvat, kun sisimmät ovat valmiita – ja se on myös kuukausi, jolloin ruusut alkavat perinteisesti kukkia. Toukokuun viisi perääntymistä auttoivat meidät paikoilleen ja nyt siirrymme uuteen kuukauteen, jossa on uusia vaihtoehtoja, uusia tilaisuuksia ja suuri halu liikkua eteenpäin, mitä olemme odottaneet kauan.

Kesäkuu hyppää lähtöportista 6.6. uudenkuun myötä (jälleen yksi 6), joka tuo mukaan melkein kaikkien planeettojen energian muuttuvien (transformaatio) merkkien suurristiasetelmassa – painotuksen ollessa hitaammin liikkuvissa ulkoplaneetoissa, joten kaikki saavat kokea tämän. Tämä on energia-aktivointi, joka vie meidät transformaatiokallion reunalle. Suurristijännite merkitsee, että kaikki planeetat ovat vastakkain "veteen piirretyn viivan" yli. Uskallammeko ylittää tuon viivan nähdäksemme, mitä toisella puolella on? Tämä uusikuu osuu pimennyskohtiin 10.3.2016 ja aktivoi ne toiselle kokemuskierrokselle. Tapahtuiko sinulle silloin jotain, joka tulee taas käymään?

Meille on näytetty todellisuudessamme kaikki, mikä rajoittaa iloamme – kiitos viiden kuukauden herpaantumattoman puhdistamisen. Nyt meidän täytyy päättää, olemmeko valmis tekemään tuon hypyn laajentuneeseen ja rajattomaan potentiaaliimme. Lopulta kyllästymme kiertämään transformaatiokarusellia ja olemme valmis hyppäämään pois siitä. Tämä on yksi näistä ajoista.

Vaikka vaikuttaa olevan paljon vaihtoehtoja emmekä tiedä, mitä valitsemme, valinnasta tulee helpompaa, kun tarkastelemme siitä näkökulmasta, mikä tekee meistä onnellisen ja mikä palvelee aikomustamme. Viimeisten viiden kuukauden intensiivisen puhdistamisen myötä, olet käynyt ehkä läpi merkittävää mentaali-, tunne- ja henkistä siivousta, mutta se on ok, koska kesäkuusta alkaen energiaperheemme alkaa ilmestyä esiin ja opimme täysin uuden yhdistymis- ja suhdetason. Olemme siirtyneet sielukumppanikierrosta samanhenkisten yhteyksiin, ihmisiin joiden kanssa meillä ei ole karmaa ja jotka jakavat energiataajuutemme ja –värähtelymme. Oletko valmis karmattomiin ja draamattomiin suhteisiin? Otetaan selvää.

Kukkiminen on kesäkuun avainsana, mutta sen on oltava tarkoituksellista ja meidän täytyy tietää, millainen kukka meistä tulee. Shakespeare sanoi: "se mitä kutsumme ruusuksi jollain toisella nimellä, tuoksuisi yhtä ihanalle", mutta petymme, jos odotamme kaunista ja ihanantuoksuista ruusua ja päädymme haisevaan samettikukkaan (joka on myös kaunis, mutta haisee pahalle). Aikomus on nyt kudottuna kaikkiin energiakanaviimme. Ilmentääksemme tehokkaasti meidän täytyy ilmaista voimakkaita aikomuksia. Ei toiveita, vaan aikomuksia jotka ovat selkeitä, suoria ja keskittyneitä siihen, mitä haluamme uudessa, iloisessa ja ilontäyteisessä todellisuudessamme.

Ja jos elämäsi on puhdistettu energiajätteestä muutamana viime kuukautena, sinulla on puhdas pöytä uuden aloittamiseen. Et voi katua menneisyyttä tässä kuussa tai tuomita itseäsi aiemmista valinnoista. Teemme valintoja joka hetki sen perusteella, mikä toimii meillä tuossa hetkessä. Vaihtoehtomme voivat muuttua seuraavassa hetkessä, mutta se ei tee aiemmasta valinnasta väärää – se merkitsee vain, ettei se enää toimi meillä ja uudessa todellisuudessamme. Ja muista, ettemme jätä ketään taakse ja meidän täytyy tunnistaa jokaisen ihmisen energeettinen täysivaltaisuus – he kontrolloivat täysin omaa energiaansa ja valintojaan ja heidänkin täytyy tulla energiatiensä päähän, ennen kuin he näkevät tarpeen valita jotain muuta.

Tämän kuukauden täysikuu on Jousimiehen 29 asteessa, joka sulkee ympyrän täysikuulle 21.5. Jousimiehen 1 asteessa, jonka harvinainen yhtymä perääntyvän Marsin kanssa ja voimalliset ulkoplaneetta-aspektit asettivat näyttämön "ilman rajoituksia" –transformaatiolle, ja tähän yhdistyi melko haastavan Merkuriuksen perääntymisen loppuminen. Tämä antoi meille joko vielä enemmän syytä harkita pysymistä transformaatiopolulla tai kääntymistä siltä pois, koska se oli liian rankka, aivan liikaa, liian haastava tai olimme liian väsynyt. Ja se mikä alkoi silloin, voidaan viimeistellä nyt, jos olemme valmis siihen. Ajoitus ja valmius kulkevat nyt käsi kädessä emmekä voi pakottaa kumpaakaan.

Kesäkuun suuri tapahtuma on Uranuksen ja Erisin tarkka yhtymä 23.6., ensimmäinen kolmesta vuosina 2016 ja 2017. Tätä ei ole tapahtunut vuoden 1927 jälkeen, ja tuo aika toi suuren lamakauden, suuria muutoksia yhteiskunnalliseen toimintaohjelmaan ja alun naisen vahvemmalle paikalle yhteiskunnassa. Eris on epäharmonian jumalatar ja Uranus on vallankumousplaneetta. Eris löydettiin 2005, jolloin suuri työntö ylösnousemukseen alkoi. Nyt 11 vuotta myöhemmin alamme ymmärtää sen voiman, jota tämä kääpiöplaneetta ilmentää. Kun epäharmonia ja vallankumous yhdistyvät, voi odottaa, että karvat pöllyävät. Tämä asetelma on hautunut useita kuukausia ja se on tarkka kesäkuussa. Voimme odottaa muutoksia yhteiskuntarakenteessa, lisää yhteiskunnallista vallankumousta ja lisää protestointia ihmisiltä, jotka haluavat nähdä todellista muutosta siinä, miten maailmaa pyöritetään. Se tekee tästä kuukaudesta todella mielenkiintoisen.

Ja lapsilla jotka syntyvät Uranuksen ja Erisin yhtymän aikana, on voimakasta vallankumouksellisuutta. He ovat maailmanjohtajasukupovi, joka ei hyväksy, että maailmaa pyörittävät despootit, ahneus ja "vallanlietsojat". Jos siis lapsesi syntyy tänä aikana ja huomaat, ettei hän pidä käskytyksestä ja on vapaa ajattelija, voit syyttää siitä hänen Uranus-Eris-yhtymäänsä.

Kesäkuu on tyypillisesti kuukausi, jolloin mennään naimisiin, joten suhteet ovat polttopisteessä tässä kuussa, mutta samalla kuin löydät uuden rakkauden (ja löydät, jos olet valmis siihen), meidän täytyy ajatella kahta voimakasta Kaksosten suhdeaspektia. Ensimmäinen on suhde itseemme ja toinen on suhde Itseemme tai ihmis-Lähdekumppanuutemme. Katso Kaksosten symbolia tässä itsenäinen ja kuitenkin yhdistynyt. Se on ihmisen ja jumalan täydellinen tasapaino, jossa nojaamme Lähteen tukeen ja ohjeisiin sekä seisomme luottavaisesti omassa voimassamme käyttäen jumalaista opastusta työkaluna, ei kainalosauvana. Tuo yhteys on ylä- ja alapuolellamme, tasapainoinen ja tasavertainen. Olemme voimakkaimmillamme, kun pystymme ruumiillistamaan tämän yhdenmukaisen ja harmonisen yhteyden. Se sopii vuoden 2016 teemaan "yhdenmukainen harmonia", jossa energia sopii yhteen ja virtaa tasapainoisimmalla tavalla.

On helppoa antaa voimamme myös jumalaiselle yhteydellemme ja uskoa, että se tietää enemmän kuin me. Mutta tämä on kanssaluomiskumppanuutta ja kummakin osapuolen – ihmisen ja jumalan – on toimittava tasapainoisessa ja yhdenmukaisessa harmoniassa, jotta energia virtaa tasavertaisesti. Me ilmaisemme aikomuksen, luomme energiatilan ilmentämiselle, vastaanotamme ja universumi reagoi.

Jos olet valmis oppituntien, parantumisen ja puhdistumisen osalta, karistat sen pois ja tutkit muita elämänpolkuja, niin kesäkuu on täydellinen siihen. Mutta älä odota "helppoa" ratkaisua – odota sen sijaan ratkaisua, joka sopii täsmälleen aikomukseesi. Saamme juuri sitä, mitä aiomme ja pyydämme ja minkä kanssa olemme harmoniassa. Universumi ei keksi siihen eroa tai ota löysiä pois. Luottavaiset, selkeät ja fokusoituneet aikomukset luovat parhaita lopputuloksia. Mitä pyydät? Aloita alueesta, joka on ollut suurin huolenaiheesi. Näinä voimallisina aikoina meillä on paljon energiaa käytössämme, joten valitsemalla voimallisimman asian elämääsi, luot energia-astiaasi suuren tilan, joka voi täyttyä uudella energialla.

Tässä kuussa myös kysymykset jotka ovat vaivanneet, tilanteet jotka eivät ole selviä ja päätökset joita et ole vielä pystynyt tekemään, saattavat tulla hyvin selkeiksi. Näet, mikä voi kukoistaa elämässäsi, minkä paras aika on mennyt ja mikä voidaan leikata pois, koska sen aika on ohi. Puutarhatermein sanottuna, poistetaan kuihtuneet kukat, jottei kasvi tue niitä, ja kannustetaan sitä kukkimaan. Mikä "kuihtunut" täytyy poistaa nyt elämästäsi? Se voi tulla esiin kesäkuussa, joten ole valmistautunut.

Upeaa kuukautta.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

Kesäkuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net