Kesäkuun 2019 energiapäivitys - meno jatkuu hurjana kesäkuussa Adam Friedrich Pixabaystä
31.05.2019

Kesäkuun 2019 energiapäivitys - meno jatkuu hurjana kesäkuussa

Kesäkuun pääteemoja ovat täydellinen myrsky parantumiseen ja kohoamiseen, valo- ja luomisenergia, viha vapautuksena ja muutospolttoaineena sekä "ympyrä sulkeutuu" -hetkiä, unelmia ja synkronismia. Miten menee tällä hetkellä?

Muista pysähtyä ja kysyä säännöllisesti itseltäsi, miten sinulla menee, koska tämä jatkuu nopeana, hurjana ja erittäin valaisevana aikana planeetalla energiamielessä. Te jotka olette energeettisesti herkkiä, hereillä ja tietoisia siitä, mitä planeettatasolla tapahtuu, olette jo tunteneet sen vaikutukset – erityisesti toukokuussa, jolloin oli todellisia "jalat viedään alta" -hetkiä. Tämä teema – nopea kohoaminen, nopea muutos ja syvä, syvä parantuminen – saattaa jatkua monta kuukautta ja jopa vuotta. Niinpä meidän täytyy pitää silmällä hermostoamme mahdollisimman paljon. Ja jos asiat (ja sinä) tuntuvat tai näyttävät kummallisilta, oudoilta tai ennustamattomilta, sitä on odotettavissa tällä hetkellä.

Täydellinen myrsky parantumiseen ja kohoamiseen

Kesäkuun ensimmäinen teema on:  olemme ajassa, joka on alkemisesti täydellinen myrsky parantumiseen ja kohoamiseen. Tämä merkitsee, että on jatkuvaa ongelmien vapauttamista, ratkaisemista ja/tai uudelleentutkimista, joita meillä ehkä on siirtyessämme eteenpäin. Tämä voi ilmentyä äkillisenä kykynä ratkaista jokin itsessäsi liittyen tiettyyn pitkäaikaiseen ja viipyilevään ongelmaan, tai hyvin todellisena parantumishetkenä jonkun kanssa menneisyydestäsi. Tai pelkästään jonkin sellaisen menneisyytesi tapahtuman näkemisenä tai tuntemisena eri tavalla, joka aiemmin tuntui määrittävältä tai avaimelta elämänmatkallasi.

Parantumisenergia on erittäin voimakasta tällä hetkellä, ja se liittyy suoraan kohoamiseen. Olemme kiistatta kohoamisajassa. Mutta usein supistumme ennen kohoamista. Olet ehkä kuullut minun puhuvan "supistumista ennen laajentumista" -periaatteesta. Se on pelkoa tai haluttomuutta siirtyä eteenpäin juuri ennen läpimurtoamme. Askel taaksepäin ennen hyppyä eteenpäin. Ja sitten menemme täysin uudelle tasolle ja täysin uuteen olemistapaan. Se on voimakas teema tällä hetkellä.

Ajattele esimerkkinä pientä lasta, joka on yli-innokas menemisestä juhliin, ja hän puhuu siitä innostuneesti koko edeltävän viikon. Mutta kun juhlapäivä tulee ja vanhempi vie hänet sinne, lapsi seisoo ujona seinää vasten, tietämättä oikein, mitä tekisi. Anna hänelle noin 10 minuuttia (sopeutua huoneen energiaan), ja useimmat antavat sitten itsensä mennä tähän suureen ja laajaan yhteisötapahtumaan, ja lopussa voi olla vaikeaa saada häntä lähtemään! Hän supistui ennen laajentumista.

Muista, että tätä tapahtuu kaikille. Kyse ei ole siitä, että pelkästään sinulla on masennuksen tai epäilyn tai pelon hetkiä. Nuo energiat kehossasi haluavat lähteä ulos. Mutta ne pyytävät ensin sinua tunnustamaan ne ja:

* Oletko valmis tuntemaan ja näkemään minut?
* Oletko valmis menemään vähän pidemmälle ja syvemmälle, missä olet nyt?
* Oletko valmis tulemaan joksikin, mitä et ole koskaan ennen ollut?

Kasvupolku on mielenkiintoinen ja mutkikas – myös niille, jotka ovat intohimoisia omasta kasvustaan osana matkaansa – koska haluamme muutosta, mutta myös pelkäämme muutosta. Elämämme tutuissa kuvioissa ja mukavassa tunnetussa maailmassamme on turvallisuudentunnetta.

Mutta 2019 emme näe paljon turvallisuutta tunnetussa maailmassamme, on kyse sitten ympäristöstä, järjestelmistä tai hallituksesta – se kaikki muuttuu nopeammin, kuin käsitämme. Ja aina oli tarkoituskin olla tällaista – profetiat ovat puhuneet tästä pitkän aikaa.

Siis meidän täytyy kysyä itseltämme, miten käsittelemme tämän muutoksen jokapäiväisellä tasolla. No, etsimme tästä täydellisestä myrskystä parannusta ja ihmettelemme ja olemme utelias siitä, mihin meitä pyydetään kohoamaan. Meistä tulee tietoinen parantavista liikkeistä sisällämme yhtä paljon kuin niistä, jotka ovat kollektiivisia.

Siis jos sinulla on nyt vaikeaa aikaa (esimerkiksi) sydänsuruun ja haavoittuneisiin suhteisiin liittyen, voit vain kiertää sen ympäri (tuntea sen ja puhua ystävällesi siitä), tai voit uteliaaksi, miksi se nousee esiin sinussa. Miksi tämä, miksi nyt?

Elämä kutsuu sinua eteenpäin ja pyytää siirtymään uuteen paikkaan suhteisiin liittyen. Siis parantumisprosessi ja "haava" jossa olet, saattaa olla itsesi valmistelemista ja toimiin ryhtymistä astuaksesi uuteen kumppanuuteen, kun pääset läpi tästä.

Tai saatat tajuta: "Tiedätkö mitä? Luulen, että olen valmis intiimin kumppanuuden osalta. En usko, että laitan fokukseni tai huomioni siihen tällä hetkellä. Aion vain elää elämääni ja katsoa, missä voin kokea rakkautta kaikilla muilla tavoilla."

Emme aina tiedä, mihin meitä johdetaan. Sielumme tietää aina, mihin olemme menossa, ja osa ihmisenä olemisen iloa ja joskus tyytymättömyyttä on, ettemme aina tiedä, mikä kutsuu meitä eteenpäin tai miksi käymme läpi parantumis- ja kasvuvaiheita. Ainakaan sillä hetkellä. Mutta voimme elää enemmän sielustamme ja sallia tuon matkan tulla helpommaksi integrointimme avulla.

Jos seuraamme sitä, mitä tunnemme hetkestä toiseen, ja etsimme merkkejä ja kiinnitämme huomiota ihmisiin, joita tulee elämäämme, voimme palata tuohon intuitiiviseen ja aistilliseen olemistapaan (josta yhteiskuntamme lannisti monet meistä pois) ja alkaa päästä takaisin sielupolullemme. Silloin meistä tulee se, keneksi olemme täällä tulossa, teemme sitä, mitä olemme täällä tekemässä, ja olemme se, joka olemme täällä olemassa toisille ja itsellemme.

"Ympyrä sulkeutuu" -hetkiä, unelmia ja synkronismia

Näemme paljon ympyrä-sulkeutuu hetkiä, eikä vain kesäkuussa. Tätä on jatkunut monta kuukautta, ja se jatkuu osana polkua noin seuraavan vuoden. Tämä ilmiö merkitsee, että saatat nähdä itselläsi ympyrän sulkeutuvan elämässä lahjojen, unelmien, halujen ja kykyjen osalta. Kenties on jotain, minkä olit laittanut pois ja luullut unohtuneen, mikä oli epäajankohtaista tai mistä päästit vain irti, ja yhtäkkiä se tulee takaisin elämääsi uudessa muodossa. Tai joku voi tarjota sinulle tilaisuutta tai yhteistyötä tai pyytää sinua treffeille, kun luulit luopuneesi täysin treffeillä käymisestä. Tämä energia on vahvaa tällä hetkellä.

On paljon suloista sydänenergiaa, joka yhdistää meidät taas sielumme sydämeen ja unelmaan siellä, joka meillä kaikilla on. Sielumme on täällä luomassa. Olemme tällä planeetalla luomassa niin paljon kauneutta ja harmoniaa, kuin voimme – vaikka tiedämme, että tällä planeetalla on yhtä paljon epäharmoniaa, sairautta ja ongelmia, kuin harmoniaa ja tasapainoa. Mutta teille jotka tunnette pakkoa luoda lisää harmoniaa ja tasapainoa omaan elämäänne tai muiden elämään ja maailmaan laajemmin (koska teitä piristää nähdä harmoniaa ilmestyvän), näitä ympyrä-sulkeutuu hetkiä tulee voimakkaammin ja nopeammin tulevina kuukausina. Siis etsikää synkronismia ja tilaisuuksia, ja jos tunnette tuon unelman sydämessänne kasvavan, älkää yllättykö, jos esiin tulee myös haavoja.

Minulla oli samanlainen hetki tässä kuussa. Jotain sellaista palasi, jonka luulin jättäneeni jo kauan sitten, ja kun tunsin sen tulevan, sain kiinni myös osan mieltäni sanomassa: "Ai, en tiedä, voiko tämä toimia, koska se ei toiminut viime kerralla." Se on tuo paranemisaspekti, jonka puhun tulevan meillä kaikilla esiin, kun siirrymme näihin intohimoihin ja haluihin. Saamme päästää irti vanhasta haavasta, kun synnytämme tuon unelman uudestaan.

Välialue

Monet teistä ovat nyt paikassa, jota kutsun välialueeksi. Tuo tunne: "En tiedä, mitä haluan tehdä. Minulla ei ole mitään ideaa, ja tunnen olevani tarkoitukseton ja tuuliajolla."

Muista, ettei tämä eroa siitä, kun olet eronneet jonkun kanssa – tarvitset tavallisesti jokin aikaa sopeutua, sulatella ja selvittää, mistä sinun täytyy päästää irti ja mistä sinun täytyy oppia, ja juhlia sitä, mitä tuossa suhteessa oli, ennen kuin siirryt seuraavaan. Siltä välialue näyttää ja tuntuu. Ajattele sitä kotelovaiheena.

Siis jos sinusta tuntuu tarkoituksettomalta, katso taaksepäin viimeistä 6–12 kuukautta. Olet luultavasti tehnyt suuria liikkeitä elämässäsi – olet joko muuttanut fyysisesti asioita tai tiedostanut, että tunnet yhteydettömyyttä tiettyihin olemistapoihin, suhteisiin tai työpaikkaan. Siis tiedä, että olet jo puolimatkassa siinä! Pysy vain uteliaana, pysy avoimena, äläkä anna pelkosi ja luontaisen kontrollointitarpeesi ihmisenä saada sinua ajattelemaan, että jokin menee pieleen. Se on vain syvän transformaation epämukavuutta, ja siihen auttavat harjoitukset, ihmiset ja paikat, jotka auttavat sinua tuntemaan rauhaa ja vaivattomuutta, kun käyt läpi sitä.

Uskon kovasti siihen, että "elämä tapahtuu meidän hyväksemme, ei meille." Tiedän, että monet teistä tuntevat samoin, ja on todella tärkeää muistaa, että vaikka olemmekin vaikeissa oppitunneissa tai vaikeissa kokemuksissa, on jotain, mitä emme vielä näe ja mikä yrittää murtautua läpi. Te jotka olette nyt tuossa "en tiedä, minne olen menossa!" -hetkessä, älkää olko huolissanne, tiedätte sen vielä. Ette voi jäädä siihen pitkäksi aikaa. Jokainen perhonen murtautuu ulos kotelosta lopulta.

Pysykää vain uteliaana ja avoimena. Jos kokeilette asioita ja menette tilaisuuksien mukana, joita tulee esiin, näette, että asiat edistyvät nopeasti planeetan suuren luomis- ja yhteisöenergian vuoksi.

Valo- ja luomisenergia

Halu ja kyky luoda – luoda uusia asioita maailmaan ja muodostaa uusia suhteita – on erittäin voimakasta tällä hetkellä. Mutta niin on myös halu olla yhteisössä – perustaa yhteisöjä ja valjastaa niiden voima vaikuttamaan muutokseen, mutta myös rakkauteen, rauhaan ja harmoniaan. Tämä saa minut kuulostamaan kuin 70-luvun hipiltä, mikä on hassua, koska usein puhumme hipeistä mustamaalaten. Mutta kun kasvaessani kuulin ihmisten puhuvan hipeistä, ajattelin aina: "Vau! Rakastan täysin hippien arvoja." Ja rakastan nyt sitä, ettei ole enää tätä syrjittyä ryhmää, johon viitattiin hippeinä, koska nuo arvot alkavat tulla normaaleiksi ja levitä enemmän yhteiskuntaan.

Kun useammat ja useammat ihmiset murtuvat tunteellisesti ja kysyvät: "Mitä planeetalla tapahtuu? Tämä ei näytä hyvältä, eikä tämä näytä oikealta", tämä ravistelee ja herättää kaikkien tunteet sisällä.

Jotkut teistä käyvät läpi tai suunnittelevat tehdä suuria muutoksia tällä hetkellä, ja näin sen selvittäminen, mitä tarvitsette itsen hoitamiseen, tukemiseen, terveyteen, hyvinvointiin, ravinnossa, suhteessa kehoon ja elämään, auttaa teitä todella tässä kohoamisprosessissa, jossa olemme.

Viha vapautuksena ja muutospolttoaineena

Viimeisenä asiana joka tuli erittäin voimakkaasti esiin kesäkuulle, oli viha vapautuksena ja muutospolttoaineena. Älkää pelätkö, jos vihaa tulee esiin joillakin teistä yllättävällä tavalla, kun käytte läpi tätä parantavaa myrskyä. Tämä liittyy enemmän teihin, jotka tunnette, että olette ehkä ollut vähän "vajavainen" vihassa, tai se ei ole välitön tunteenne, kun olette vähemmän halutussa tilassa. Kenties valitsette normaalisti surun tai murheen tai pelon, joten saatatte yllättyä, että vihaa kulkee järjestelmänne läpi.

Olemme energeettisesti hyvin sähköisesti latautuneessa ajassa, joten ihmisillä sykkii paljon sähköistä energiaa (paljon enemmän kundaliinia) järjestelmässään. Siis viha voi toimia kauttanne todellisena energiahuumana, todellisena rajana ja todellisena muutosagenttina. Pelko, suru ja murhe ovat usein passiivisempia ja sisäänpäin suuntautuneempia – sellaisia tunteita, joiden kanssa meidän täytyy istahtaa alas. Mutta viha voi olla sähköä, joka sytyttää meidät ja johtaa meitä eteenpäin.

Niin pitkään kun ette hakkaa ihmisiä päähän tai käytä vihaanne hyökkäävästi tai tuhoavasti toisia ihmisiä kohtaan, tunnette vain vihan kuumuuden itsessänne, joten älkää olko huolissanne. Te vain heräätte ja teitä ravistellaan, ja siitä tässä koko ajassa on kyse – tässä parantumisen ja kohoamisen täydellisessä myrskyssä,  jossa olemme.

Tämä on aikaa, jolloin valtava määrä VALOA virtaa planeetalle. Siitä syystä näemme myös tätä meteliä kontrollointiin ja hallintaan liittyen maailmassa.

Mutta valo joka vahvistuu tällä planeetalla, nostaa tuota vastustusta. Siis pysykää uskollisena sille, mikä on totta teille. Jatkakaa sen työn tekemistä, jota haluatte – ei vain uraanne, vaan se osanne joka haluaa tukea, antaa aktivisminsa, antaa äänensä tai mitä se merkitseekin teille – ja voimme jatkaa valosillan rakentamista välillemme.

Kevennymme, emmekä ole tehneet tätä prosessia koskaan aiemmin. Se on täysin uusi kaikille meille. Joinain päivinä tuntuu haastavalta ja pelottavalta, ja toisina päivinä on euforista ja rauhallista. Ja kun joko menet syvemmälle tuolla matkalla, jolla jo olet, tai ajattelet: "Euforista? En ole tuntenut vielä yhtään sitä, Lee", luota vain, ja se tulee. Se tulee. Ja se tulee, mitä enemmän pysyt tässä prosessissa.

Lähetän teille paljon rakkautta kesäkuulle.

Lee x

Energiapäivityksen videoversio (englanniksi) täällä

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

30.5.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net