Kehittyminen vanhan alemman taajuusasteikon ja sen energiajärjestelmien yli http://www.freeimages.com/photo/lake-in-summer-time-1560941
02.07.2016

Kehittyminen vanhan alemman taajuusasteikon ja sen energiajärjestelmien yli

Artikkelissani 17.6.16 Falcon kysyi, miksi jotkut hänen tuntemansa ihmiset eivät enää pysty visualisoimaan toista chakraansa – ja heillä oli myös kipuja tuolla alueella. Lisään tässä, että useammilla ja useammilla ihmisillä on nyt tai pian samanlaisia kokemuksia, etteivät he pysty entiseen tapaan selvänäköisesti näkemään, tuntemaan tai aistimaan ainoastaan toista chakraa, vaan kaikkia kolmea alinta chakraa.

Olen sanonut vuosia, että kun jatkamme kehittymistä tai ylösnousemista pois vanhan alemman taajuuden energioista, tietoisuudesta, maailmasta ja todellisuudesta, johon synnyimme, nuo vanhat alemmat asiat, uskomukset, tavat, rakkaudet, vihat, kyvyt, itsetunto jne. häviävät hitaasti. Itse asiassa me häviämme tuosta vanhasta alemman taajuuden maailmasta, koska värähtelemme nyt paljon korkeammalla ja nopeammin. Näin ollen tapahtuu maailmojen ja aikajanojen eroaminen.

Vuosia sitten kirjoitin TRANSITIONS-sivuille artikkelin kolmen alimman chakramme muuttumisesta ja fokuksen menettämisestä, koska ihminen kehittyy ylöspäin ja korkeasta sydämestä tulee uusi polttopiste ja toimintaperusta. Ei juurichakran selviytymistaistelua, ei sakraalichakran seksuaali- ja lisääntymiskysymyksiä eikä egoa solar plexuksen vanhana ensisijaisena itsenä, vaan jotain täysin uutta ja erilaista ja valtavasti korkeampi olemis-, tietoisuus- ja todellisuustaajuus ja –taso. Lue se ja tunne sen kuvia, koska niissä on varmasti enemmän tolkkua useammille ihmisille nyt, kun kirjoittaessani sen.

Hiljattain Lisa Renee kirjoitti blogissaan tästä, että kolme alinta chakraa muuttuu dramaattisesti evoluutiomme/ylösnousemuksemme vuoksi, otsikolla "Dissolving Chakra Membrane" (= chakrakalvon hajoaminen). Hän antaa upeita selityksiä siitä, miten Pimeystiimi – kuten minä sitä kutsun, ja hän monilla muilla nimillä – tunkeutui tahallaan vanhoihin alempiin chakroihin ja vääristi niitä kovasti. Käy katsomassa, koska se selittää paljon sitä, mitä monet meistä ovat tehneet koko vuoden monilla tasoilla – fyysinen, energeettinen, tunne, psyykkinen jne. Kiitos Lisa Reneelle.

" … Tällä hetkellä tiettyjen kenttien romahtaessa, tapahtuu paljon näyteikkunamurto-, väkivalta- ja mafiatyyppistä käyttäytymistä näissä pimeissä hierarkioissa. Ne tarttuvat epätoivoisesti kollektiiviseen kärsimyskehoon ja yrittävät aiheuttaa kaaosta massoissa saadakseen ihmiset tunnedraama-ansaan, kun monet meitä ovat siirtymässä pois näistä alemmista kentistä …

"… Sen elin- ja rauhasjärjestelmän joka on osallistunut energian kierrättämiseen ja jota chakra on syöttänyt, toiminta muuttuu nyt toisinpäin. Ennen chakra kontrolloi tuota toimintaa ja nyt elin alkaa kontrolloida energian kulkemista tuossa järjestelmässä …"

Hyvin usein elän niin intensiivisesti jotain ylösnousemusprosessin osaa, ettei minulla ole aikaa, energiaa tai joskus tarvittavaa etäisyyttä ja korkeutta hahmottaa täysin kaikkea sitä, mitä käyn läpi ja miksi. Näin on tapahtunut minulle hyvin voimakkaasti joulukuusta 2015 tähän päivään saakka. En tarkoita, että se loppuu huomenna, vaan että niin paljon on tapahtunut, etten ole aina saanut koko kuvaa raportoitavaksi, koska minä/sinä/me elämme sitä edelleen erittäin kovasti.

Tänä vuonna minun on tarvinnut jatkaa noita asioita korostetusti elämässäni ja tietoisuudessani – mitä ne ovatkin – koska jokin niissä tarvitsee lisää huomiotani ja syvempää ymmärrystäni. Tätä on vähän vaikea selittää, koska se menetelmä joilla nämä muutokset tapahtuvat, on hyvin erilainen, mitä se on ollut kaikki nämä ylösnousemusvuodet. Miksi? Koska olemme muuttuneet hyvin paljon.

Yksi asia joka on ollut minulle vaikea tänä vuonna, on, että henkilökohtaiset ongelmani punoutuvat nyt läheisesti yhteen maailman ongelmien kanssa jossain kummallisessa mikro/makrohommassa, josta on tullut paljon monimutkaisempi ajan kuluessa. Toisin ilmaistuna, on tullut vaikeammaksi erottaa omia juttujani ihmismassan ja Maan jutuista jne. Kaikki on samaa kamaa tässä kohtaa ja yksi vain heijastaa kaikkea muuta. Se mitä maailmassa tapahtuu, ilmestyy henkilökohtaiseen elämääni kuin jokin kummallinen ja kamala "miniminä"-tyyppinen mikro/makrohomma. Outoa, ja toivon sinun ymmärtävän, mitä yritän ilmaista.

Toinen koko vuoden rakentunut asia on ollut tietyt kehomuutokset, jotka ovat erilaisia kuin aiemmat ylösnousemukseen liittyvät oireet/sivuvaikutukset. Taas kerran, osa näistä oireista on erilaisia, koska me olemme erilaisia kuin vuosi, viisi vuotta, kymmenen vuotta sitten.

Pari kuukautta sitten palleani alue turposi taas (Buddha-vatsa) pienennyttyään vähän, ja sen takaisinsaaminen oli todella vaikeaa. Lisäksi jalkateriäni polttaa taas ja minulla on kemikaaliherkkyyksiä taas. Ja sitten muutama päivä sitten pää, kallo ja silmät räjähtivät taas sellaisesta harvinaisesta päänsärystä ja paineesta, joka muuttaa pysyvästi päätä, silmiä, näköhermoja ja fyysistä ja korkeampaa näkökykyä.

Tämä kipu on ollut niin kovaa neljä päivää, etten ole pystynyt tekemään paljon muuta kuin torkkumaan joka päivä ja selviytymään siitä pään, silmien ja näköhermojen kivusta, joka ampuu kallon yli, alas niskaan. Minulla on ollut tällaisia pää- ja silmäkipuja aiemminkin, ja ne ovat niin kovia, että teen vain välttämättömyydet joka päivä käydessäni niitä läpi. Tätä ankaraa fyysistä kipua on sen jälkeen, kun ole käynyt läpi viikkojen tai kuukausien melko armottomia tunne- ja energia-asioita, jotka oli käsiteltävä syvemmällä tasolla ja eri tavalla, kuin olen koskaan ennen käsitellyt niitä. Ja olen käsitellyt joitain niistä jo yli 25 vuotta! Tällä hetkellä on kyse rajasta niissä asioissa, joita meillä kullakin on edelleen sisällämme. Tämä vanha kama (suhteet, vanhat tavat jne.) on täytynyt käsitellä ja siitä on tarvinnut irtautua jatkaaksemme siirtymistä eteenpäin henkilökohtaisessa ylösnousemusprosessissamme. Olen tehnyt tätä henkilökohtaisesti koko vuoden samaan tapaan, mitä Iso-Britannia kävi hiljattain läpi: olen irrottautunut siitä, miten asiat ovat olleet, koska se on ehdottoman tarpeellista nyt. Tiedän, että olen epämääräinen tässä, mutta vain siksi, että se on hyvin henkilökohtaista. Olen varma, että voit samaistua omalla tavallasi.

Tämä artikkeli saattaa kuulostaa täysin hajanaiselta ja se rönsyilee eri aiheissa, mutta luota minuun, että se puhuu yhdestä asiasta: alempien chakrojemme kehittymisestä joksikin täysin uudeksi, ja tietysti kaikki mikä on liittynyt noihin aiheisiin, on ollut esillä ja naamallamme, ja myös sydämessä ja sisuksissa … henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti. Jatka vain rullaamista kaiken tämän läpi, koska vaikka se on rankkaa ja tuskallista toisinaan, niin sinä teet, me teemme valtavia evoluutiohyppäyksiä nyt. Soivat korvat, särkevä keho ja toisinaan menneisyydestä hyvin raskas sydän kertovat sen. Vanha alempi ei voi olla rinnakkain uuden ja korkeamman kanssa ja näin teemme työtä muuttaaksemme sen, mikä täytyy muuttaa sisällämme.

Denise

 

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

29.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net