Intuito - 4D-silta 5D-elämiseen http://www.freeimages.com/photo/pink-math-function-1170075
15.08.2016

Intuito - 4D-silta 5D-elämiseen

Kun joku käyttää sanaa "intuitio", ajattelemme selvänäkijää, joka osaa lukea tulevaisuuden energiaa ja kertoa meille, mitä tapahtuu seuraavaksi, tai sisäistä ääntä, joka kertoo meille, mitä tehdä seuraavaksi.

Vaikka on ihmisiä, joilla on siinä määrin intuitiota, että se sallii heidän olla intuitiivinen resurssi muille (minä osaan tehdä sen ja niin myös monet teistä), se on pieni osa intuitiota eikä sen parasta käyttöä, erityisesti puhuttaessa siirtymästämme 3D:stä 5D:hen. Intuitio on silta 3D:n ja korkeampien ulottuvuuksien välillä ja se toimii parhaiten, kun käytämme sitä laajentuneen potentiaalimme tutkimiseen. Niinpä meidän täytyy määritellä intuitio uudelleen ja laajentaa sen käyttöä uuteen 5D-todellisuuteemme.

Intuitio määritellään tänä päivänä "sisäiseksi tietämiseksi", mutta on oikeampi määritellä se "sisäiseksi harkinnaksi tai tutkiskeluksi" (latinan kielen sanasta "tuition"). Mitä tapahtuu, kun aloitamme matkamme sisäiseen harkintaan tai tutkiskeluun? Ensin muistamme menneisyyden, jonka halusimme unohtaa. Jos pysymme siirtymään yhden askeleen sen yli, voimme löytää kauan sitten unohdetut unelmat ja halut, jotka olemme työntäneet syrjään, koska ne eivät toteutuneet. Ja jos voimme siirtyä yhden askeleen tämän yli, näemme uuden potentiaalimme ja uudet mahdollisuutemme, jotka ovat nyt mahdollisia, koska olemme avoin niille. Sisäiset tasomme paljastavat potentiaalimme, minkä voimme sitten siirtää ulkoiseen toimintapiiriimme harmonian, integroinnin ja toiminnan avulla.

Käytämme väärin intuitiotamme ajattelemalla, että se tietää paremmin tai enemmän kuin me. Se ei tiedä, koska se on osa meitä. Niinpä se ei voi koskaan tietää enempää kuin me, mutta sillä on kuitenkin perspektiivi eri vaihtoehdoista, koska se ei tuomitse sitä, mikä on mahdollista ja mikä ei.

Käytämme väärin intuitiotamme myös, kun pyydämme yhtä vastausta sen sijaan, että harkitsemme eri mahdollisuuksia eri vastauksina. Äärettömässä universumissa jossa kaikki on rinnakkain samanaikaisesti, on harvoin yhtä vastausta kysymykseen. Sen sijaan on monia vaihtoehtoja, jotka perustuvat siihen, miten pitkälle olemme valmis menemään transformaatiossamme, miten paljon olemme valmis päästämään irti ja miten paljon olemme valmis päästämään/sallimaan elämäämme. Intuitio voi näyttää meille, missä paras parkkipaikka on, tai se voi paljastaa vision tulevaisuudesta, jossa olemme rikas, onnellinen ja menestynyt – se riippuu esittämistämme kysymyksistä, tavastamme esittää niitä ja odottamistamme vastauksista.

Intuitio on nyt erittäin tärkeä, koska se on sisäisillä tasoillamme – energia-aspektit joita aktivoidaan nyt osana 5D-integrointiamme. Sisäisten tasojen informaatio joko tihkuu tietoisuuteemme syvimmän epätoivomme hetkinä (koska meillä ei ole enää sitä ylellisyyttä, että pelkäämme tai otamme oman aikamme), tai harkitsemme mitä tahansa vaihtoehtoa, koska emme voi torjua mitään tarpeemme hetkellä. Intuitio on 4D-silta olemuksemme sisätasoilta ulkoisille alueille, jotka ovat se todellisuus, jonka olemme luoneet menneisyydessä ja jota luomme jatkuvasti uudestaan joka hetki.

Informaatiota virtaa jatkuvasti intuitiosiltaa pitkin olemistiloihimme ja niistä pois. Tämän virtauksen tehokkain tuke on tuomitseminen, joka on tapamme rajoittaa energiavirtoja. Ja kun siirrymme 5D:hen, tarvitsemme intuitiomme sisältämän informaation, koska se voi vastata sellaisiin kysymyksiin kuin "mitä voin tehdä ollakseni onnellinen?" ja "miten voin tuoda korkeamman taajuuden tähän tilanteeseen?". Nämä ovat tehokkaita tapoja esittää kysymyksiä. Tehottomia kysymyksiä ovat mm. "miksi tämä tapahtuu minulle?" ja "näytä minulle, mitä tehdä".

Vaikka haluamme vastauksia noihin kysymyksiin, tuolla tavalla kysyminen ei anna meille haluamiamme vastauksia. Universumi näkee meidät äärettömän voimakkaana, joten se ei ole vaikuttunut uhritietoisuudestamme eikä se ole motivoitunut vastaamaan, kun kysymme voimattomasti, vaikka miten epätoivoinen uskoisimme olevamme. Intuitioon käsiksi pääseminen on prosessi, jossa harkitaan uutta potentiaalia, tutkiskellaan muita mahdollisuuksia ja sallitaan nykyhetken rajoitusten tulla ponnahduslaudaksi suurempaan iloon ja täyttymykseen. Riippumatta tilanteen vakavuudesta, jokin tyydyttävämpi vaihtoehto on aina mahdollinen meille.

Miten pääset käsiksi intuitioon? Aloitat muistamalla, että se on sisäinen opastuksesi ja yhteytesi Lähdevaloon, joka on aina läsnä sisälläsi. Ja muistat, että esität kysymyksen, koska kysymys jonka olet valmis kuulemaan, on käytettävissäsi. Jos haluat oppia lisää intuitiosta, ilmoittaudu ilmaiselle "Ignite Your Intuition" –kurssilleni, jotta kuulet lisää siitä, miten käyttää intuitiota tehokkaammin ja parempiin tuloksiin.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

Elokuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net