Helmikuun 2019 energiaraportti https://pixabay.com
06.02.2019

Helmikuun 2019 energiaraportti

Olemme uudessa kuukaudessa, ja tämä on keskittynyt siivoamiseen tammikuun kaaoksen jälkeen. Muista, että kaaos on tulosta vanhojen toimintamallien hajoamisesta, ja näemme paljon sitä nyt. Helmikuun energiafokus on yhteys ja muut 5D-energiat – yhteistyö, yhteisö ja luovuus (joka on myös vuoden 2019 teema). Tämä voi olla mahtava kuukausi, jos emme eksy hämmennykseen ja itse-epäilyyn ja unohda olevamme oman universumimme mestari ja energeettisesti itsenäinen.

Helmikuun uusi kuu on yksi siinä sarjassa, joka alkoi marraskuussa 2018 ja jossa kaikki uudet kuut ovat merkkinsä 15 asteessa, ja tätä jatkuu huhtikuuhun saakka. 15 astetta on merkin keskikohta, joka on keskipiste tai tasapainopiste, sama määrä energiaa kummallakin puolella. Tämä on neutraali piste, jossa on antamisen ja saamisen harmonia. Onko meillä oppitunteja liittyen kaikkien elämänalueidemme tasapainoon? Tämä uusi kuu on Vesimiehen merkissä, joka hallitsee yhteisöä, ystäviä, sosiaalisia ryhmiä ja yhteyksiä.

Tuoko tämä mieleesi sen, mitä maailmassa tapahtuu nyt? Ajattele, miten monia yhteyksiä muodostamme internetin kautta, joka on luonut globaalin yhteisön. Ajattele Q-liikettä (seuraat sitä tai et) ja sitä vahvaa globaalia yhteisöä, jonka sen arviolta vähintään 500 miljoonaa omistautunutta, uskollista ja sitoutunutta seuraajaa muodostavat. Tämä ei ole poliittinen lausunto – se on esimerkki 5D-energiasta toiminnassa, jossa on kyse yhteisöstä, yhteyksistä ja tietoisuuden laajentamisesta itsestämme ihmisperheenä globaalilla ja universaalilla tasolla.

Meillä on myös täysikuu 19.2. Neitsyen 0 asteessa, mikä liittyy marraskuussa 2018 alkaneeseen aikajaksoon, jossa kaikki täysikuut ovat merkkinsä 0 asteessa. Numero "nolla" ei merkitse mitään, se on puhdasta potentiaalia, energiaa joka odottaa aikomusta tullakseen muotoon, energiaa joka etsii täytettävää energia-astiaa. Näe siis jokainen täysikuu toukokuuhun saakka puhtaana potentiaalina saattaa loppuun vanha (täysikuu on loppuunsaattamista) ja aloittaa uusi ja raikas.

Tämä täysikuu tuo Kheironin, haavoittuneen parantajan, taas fokukseen. Kheiron on ollut valtava tekijä kaikessa siinä työssä, jota olemme tehneet kuluneet kaksi vuotta, kun se läsnäolo Kaloissa tuo esiin ne vanhat, syvät ja hyvin traumaattiset sieluhaavat, joista olemme kärsineet monia elämiä. Nämä tuodaan tietoisuuteemme ja huomioomme nyt, koska sanomme haluavamme ylösnousta ja nämä vanhat sieluhaavat pitävät meidät maadoittuneena tuska- ja traumaenergiaansa. Tämä on erityisen totta tässä kuussa, kun Kheiron on Kalojen viimeisessä asteessa, jota Merkurius korostaa myöhemmin tässä kuussa, kun se lähestyy tätä astelukua aloittaakseen perääntymisensä maaliskuussa.

Kyllä, Merkurius perääntyy maaliskuussa, ja sen varjo alkaa 21.2. siinä asteluvussa, jossa on uusi kuu 6.3. Valmistaudu ekstravahvaan annokseen parantavaa potentiaalia koko kuukauden ja jatkuen maaliskuuhun. Olen kuvannut aiemmin Kheironin ja Merkuriuksen, Neitsyen ja Kalojen, erityissuhdetta, joten en mene siihen tarkemmin tässä. Tiedä vain, että tämän kuukauden korostaessa ystävänpäivän myötä suhteita ja rakkautta, kaikki tämä Kheiron-energia joka tuo esiin sieluhaavoja, voi olla vähän vaikeaa, mutta se on muistutus päättää nämä vanhat karmasuhteet ja rakkausenergiakierrot, jotka ovat olleet hyvin tuskallisia ja epätyydyttäviä, jotta voimme toivottaa uudet tervetulleeksi.

Puhutaanpa ystävänpäivästä, jota jotkut teistä ehkä odottavat innolla, jonka jotkut saattavat sivuuttaa täysin ja jota toiset ajattelevat kauhulla, koska se muistuttaa heille, miten kauan siitä on, kun heillä on ollut suhde, tai se on muistutus kaikista huonoista, epäonnistuneista, vaikeista ja kamalista suhteista, joita heillä on koskaan ollut.

Sen sijaan, että olet surullinen, vihainen, masentunut tai sekaisin tänä ystävänpäivänä, tee jotain mukavaa itsellesi. Hemmottele itseäsi kylpyläpäivällä, tee jotain, mistä nautit, osta itsellesi kukkia, lähetä itsellesi kaunis kortti siitä, miten upea ja arvokas olet, tai tarjoa itsellesi ihana lounas tai päivällinen suosikkiravintolassasi.

Tiedätkö, että sana "ravintola" tulee ranskankielisestä sanasta, joka merkitsee "palautua tai elpyä"? Miksi odottaa, että joku tulee elämääsi tekemään näitä asioita sinulle? Osoita itsellesi rakkautta tässä kuussa ja nauti sitten olostasi tehdessäsi sen. Ja kuka tietää, menemällä ulos tekemään jotain kivaa saatat tavata jonkun. Ihme-energia on korkealla tässä kuussa, joten ole valmistautunut käyttämään sitä.

Tässä kuussa meitä testataan energeettisessä itsenäisyydessämme ja saamme tilaisuuden tutkia energiakypsyyttämme, mikä voi olla oppitunti siitä, miten siirrymme eteenpäin menneisyydestä. Jäämmekö jumiin menneisyyden energiaan, vai menemmekö eteenpäin tulevaisuuteen? Määritteleekö menneisyys meidät nykyhetkessä, vai onko se vain täplä elämämme tutkassa muistutuksena siitä, missä olemme olleet ja mitä emme halua uudestaan kokea? Tai siinä on kyse oppitunneista, jotka olemme oppineet ja joita käytämme perustana luodaksemme vahvemmat energiarajat, ilmaistaksemme tehokkaampia aikomuksia ja fokusoituaksemme paremmin omanarvontuntoon, jota meillä täytyy olla rakastaaksemme itseämme enemmän. Voimme olla vesipisara, joka etsii merta, tai valtava meri.

Muista, ettemme voi saada elämäämme ketään, joka rakastaa meitä enemmän, kuin rakastamme itseämme. Tämä kuukauden fokus rakkauteen ja suhteeseen voi alkaa suhteesta, joka meillä on itseemme – se on tärkein suhteemme. Tammikuu on ehkä aiheuttanut kaaosta, mutta helmikuussa meillä on työkalut siivota se ja palautua jumalaiseen yhdenmukaisuuteemme, joka tuo rauhaa, iloa, rakkautta, hyvinvointia ja ennen kaikkea harmoniaa. Aika ottaa kaapista moppi, ämpäri, luuta ja pölyhuisku ja ryhtyä hommiin. Upeaa kuukautta.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

3.2.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net