Heinäkuun 2018 energiaraportti https://pixabay.com/fi/kasvit-kukat-luonto-lehti-kes%C3%A4ll%C3%A4-3218004/
05.07.2018

Heinäkuun 2018 energiaraportti

Okei, ihmiset, vuoden 2018 pukuharjoitukset ovat ohi ja kesäkuun loppumisen myötä menemme nyt vuoden toiseen puoliskoon, ja kuten olen sanonut, se on uskoakseni helpompi ja vähemmän haastava kuin ensimmäinen puolisko. Se ei ehkä päde sinuun (uskomukset esittävät suurta roolia siinä, miten koemme energian), mutta meillä on mahdollisuus enempään iloon, liikkeeseen ja laajentumiseen heinäkuussa. Toisaalta, kuukautena jossa on kaksi pimennystä, kuusi perääntyvää planeettaa ja joidenkin pitkäaikaisten syklien toistoa, mitä tahansa voi tapahtua, joten pidä täysin avoimena tila aikomustesi ilmentymiselle. Heinäkuun teemoja ovat valinta ja muutos, ja saamme paljon sitä eri tavoin tässä kuussa.

Ennen kuin aloitamme tämän kuukauden tapahtumapotentiaalin, meidän täytyy tarkastella sen teemoja, koska jos sivuutamme tämän suuren välttämättömyyden, saatamme kamppailla paljon enemmän, mitä meidän tarvitsee, kohdatessamme joitain hyvin voimakkaita yllykkeitä muutokseen siinä, miten teemme valintoja ja miltä pohjalta teemme niitä. Valintatilanteet voivat näyttää siltä, että meidän täytyy päättää vaihtoehtojen välillä, mutta ne ovat paljon enemmän. Ne ovat portaaleja uusiin energiapolkuihin elämässämme.

Valinnat ovat portaaleja uusiin energiapolkuihin, uuteen potentiaaliin ja uusiin mahdollisuuksiin elämässämme. Annetaanpa sen mennä perille huolellisesti, koska nyt tehdessämme valintoja meidän täytyy kysyä itseltämme, miten ne ovat harmoniassa aikomustemme kanssa ja integroituvat siihen transformaatioon, jota etsimme, ja onko niiden luoma energiapolku se, jolla haluamme olla.

Halu muutokseen on avain, joka avaa valintaportaalit. Se miten paljon muutosta siedämme ja miten paljon olemme valmis järkyttämään nykyistä vallitsevaa tilaamme, määrittää, miten monia valintatilanteita sallimme, miten suuri valintaportaali on ja mikä niiden polkujen energiataajuus ja -värähtely on, joiden sallimme olla käytettävissämme.

Miten resonoimme suuriin muutoksiin tai pieniin muutoksiin? Olemmeko valmis täysin integroituneeseen 3D/5D-todellisuuteen vai emme? Ylösnousemuspolku jatkuu, ja olemme valmis joko liikkumaan valonnopeudella tai kävelemään.

Puhutaanpa Merkuriuksen perääntymisestä tässä kuussa, koska se alkaa 26.7. (varjojakso alkaa 11.7.) ja loppuu 11.8., varjon päättyessä 3.9. Se kattaa koko kesän, eikö vain? Merkuriuksen perääntymisen standardivaroitukset pätevät: ole huolellinen kommunikoinnissasi, ota ylimääräistä aikaa matkaviivytyksiä varten, äläkä aloita uusia projekteja, erityisesti sellaisia jotka vaativat vakavaa oikeudellista tai taloudellista sitoutumista. En ole nähnyt mitään tilastoja, mutta mietin, onko todennäköisempää, että Merkuriuksen perääntymisen aikana sovitut avioliitot peruuntuvat, viivästyvät tai päätyvät avioeroon.

Merkurius perääntyy Leijonassa, jonka hallitsija, aurinko, on mukana voimakkaassa pimennystoiminnassa seuraavat 45 päivää, ja Leijona hallitsee myös lapsia, rakkautta ja luovuutta. Siis jos saat halun olla luova tai herättää henkiin luovat pyrkimyksesi, jotka jätit sikseen uran, lastenkasvatuksen tai elämäsi muiden asioiden vuoksi, tämä Merkuriuksen perääntyminen auttaa sinua tekemään sen.

Tähän Merkuriuksen perääntymiseen lisää energiaa sen oppositio perääntyvään Marsiin Vesimiehessä, mikä saattaa tuoda yhteisötietoisuuden laajemmin polttopisteeseen. Yhteisöt joiden osa olemme, joita kohti liikumme tai joista lähdemme, sekä se tieto tai oivallus, että nuo yhteisöt eivät enää palvele meitä, korostuvat. Muista, että yhteisöihin sisältyy enemmän kuin naapurustosi, kaupunkisi tai maasi. Niihin sisältyvät myös henkilökohtaiset yhteisöt, kuten perhe, lapset, ystävät ja kumppanit. Voit odottaa näkeväsi muutoksia kaikilla noilla alueilla tässä kuussa, tai ainakin saattaa tapahtua asioita tuomaan tietoisuutesi muutoksiin, joita voitaisiin tehdä.

Eteenpäin pimennyksiin. Heinäkuussa on kaksi, 13.7. ja 27.7., ja kolmas on 11.11. Oletko valmis palaamaan taaksepäin menneisyyteen siirtyäksesi eteenpäin tulevaisuuteen? Nämä pimennykset peilaavat heinäkuun ja elokuun pimennyksiä 1998, täsmällisesti. Siis mitä 1998 tapahtui sellaista, mitä peilataan nyt? Itselläni 1998 oli alku uralleni internet- ja tietokoneteknologian parissa, mikä oli hyvin mielenkiintoista ja epävakaata, kun kävin läpi kuusi lomautusta työpaikoista kahdeksan vuoden aikana, 1999–2007. Tuon jakson aikana, vuonna 2003, myös arkkienkeli Uriel otti yhteyttä ja pyysi minua kanavoimaan viestejään. Monia merkittäviä elämänmuutoksia voi tapahtua pimennysjaksolla.

Mikä oli 1998 elämäsi siunaus ja haaste, joka voi toistua nyt? Mitä valintoja teit, joita voit miettiä uudelleen nyt? Nämä pimennykset tapahtuvat Merkuriuksen perääntyessä, joten se korostaa lisää sitä uudelleentarkastelu-, uudelleenharkinta-, irtipäästämis- ja virkistymissykliä, jonka pimennysjakso tuo mukanaan.

Hyvin usein yritämme tehdä parhaita valintoja ja odottaa täydellistä hetkeä ryhtyä toimeen, mutta se ei toimi nyt. Meidän täytyy ryhtyä toimeen ja tehdä kurssikorjauksia, kun arvoimme, olemmeko polulla, jolla haluamme olla. Olemme aina oikealla ja täydellisimmällä polulla, koska se on harmoniassa energiataajuutemme ja -värähtelymme kanssa. Mutta voimme harkita uudelleen ja muuttaa mieltä, jos päätämme, ettei nykypolkumme osoittaudu sellaiseksi, mitä luulimme.

On voimakas kuukausi, jossa on vahva energiapuumerkki sekä jumalainen pakko alkaa elää 100%:n energiallamme. Yritä välttää häiriötekijöitä ja asioita, jotka käyttävät aikaasi, energiaasi ja ponnisteluasi ilman vastaavaa hyötyä sinulle. Älä mene jahtaamaan unelmiesi elämää – ilmaise aikomus elämästä, jonka haluat, ja luo visio sen alkamisesta ilmentyä nyt. Upeaa kuukautta, ja muista säteillä kirkkaasti.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

2.7.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net