08.07.2016

Heinäkuun 2016 energiaraportti

Kun ajattelen heinäkuun energiaa, minua muistutetaan siitä, mitä tapahtuu, kun rakennuttaja yrittää rakentaa parkkipaikkaa ja löytää vahingossa muinaiskaupungin. Kaikki parkkipaikkatyöt loppuvat, kun arkeologit tulevat paikalle ja siirtävät huolellisesti pois kauan sitten unohtuneen kulttuurin artefaktit.

Kaivamisprosessi jonka kohtaamme tässä kuussa, paljastaa tunnehistoriamme monia eri puolia, kun siirrymme kuukauteen, jonka tunnepuhdistusteema saattaa viedä meidät syvyyksiin, joita emme ole koskaan ennen kokeneet, jotta voimme nousta korkeuksiin, joita emme ole koskaan kuvitelleet mahdolliseksi. On energeettisesti erittäin vilkas kuukausi, ja näemme sen käsittelemämme tunne-energian määrässä. Se kaikki on kuitenkin hyväksi, koska olemme nyt vuoden 2016 toisessa puoliskossa ja valmistaudumme uusiin alkuihin 2017. Emme voi astua korkeampiin ulottuvuuksiin menneisyytemme taakan kanssa, ja suurin taakkamme on maadoittunut tunteisiin. Antakaamme puhdistuksen alkaa!

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä Kuulla (tunnebarometrillämme) ei ollut kurssia, mikä merkitsee, ettei sillä ollut aspektia mihinkään planeettaan. Tämä oli tyhjyystila, mikä ei ole ei-mitään, vaan rajattomia mahdollisuuksia, puhdasta luomisenergiaa, joka odottaa muodon ottamista. Se on merkittävä kommentti heinäkuun yleisenergiasta – miten käytämme tunteidemme luomisvoimaa energian käsittelemiseen. Sitten 4.7. meillä on uusikuu, johon liittyy vesimerkkien suurkolmio, mikä indikoi, että tässä kuussa on kyse tunteista ja tunne-energiasta. Ja tilanne on ehdottomasti tämä, koska fokus on tunteiden tiedostamisessa, puhdistamisessa ja liikkumisessa eteenpäin uusiin toimintamalleihin, ulottuvuuksiin, taajuuksiin ja värähtelyihin.

Meillä on tässä kuussa paljon tilaisuuksia löytää se, miten käytämme tunteita todellisuutemme luomiseen, tutkimalla ensin sitä tapaa, jolla tavallisesti ilmaisemme tunteitamme, haavojamme. On kolme ydinhaavaa, jotka korostuvat tässä kuussa: karmahistoria, "äitihaava" ja tuska, jota koemme nykyelämässämme ja joka on yleensä ilmentymä kahdesta muusta haavasta. Heinäkuun energia on kutsu siirtyä parantumisesta eheyteen ja yhdenmukaisuuteen, jolloin käytämme tunnehistoriaamme päätöksen saamiseen, jotta voimme ryhtyä toimeen uudessa, tyydyttävämmässä, positiivisemmassa ja laajemmassa suunnassa.

Haavat pitävät meidät parantumiskierrossa, kun etsimme vastauksia epätoivoisimpaan kysymykseemme – "Miksi kukaan olisi niin ilkeä, epäystävällinen, kriittinen, julma tai piittaamaton?" Tuohon kysymykseen ei ole vastausta, ellemme ymmärrä parantumiskiertoja ja karmahistoriamme kompromisseja. Päätöksen saaminen on suurin lahjamme, mutta annamme sen itse itsellemme silloin, kun uskomme ansaitsevamme iloa, rakkautta, rauhaa ja yltäkylläisyyttä, ja luomme noita asioita haavojemme tuhkasta, kun emme enää käytä niiden energiaa todellisuutemme luomiseen. Tämä on heinäkuun lahja, jos pystymme siirtymään selville vesille menneisyydestämme ja luomaan kirkkaan, rohkean ja haavattoman tulevaisuuden.

Numerologisesti heinäkuu on tuplaseiska – se on vuoden 7. kuukausi ja 7 + 2016 = 7. Mystisen luvun lisäksi, 7 on silta aineellisen 6-maailman ja äärettömyyden välillä, jota edustaa 8. Ollessamme 7-värähtelyssä, olemme maailmojen välissä ja pääsemme sekä aineelliseen että henkiseen maailmaan. Mutta vaikka tiedostamme kummankin, se missä olemme, riippuu tunteistamme, koska ne ovat portaali, jonka kautta saamme ja prosessoimme universaalia energiaa. Tarot-korteissa 7 on Vaunut, mikä kuvaa hyvin tämän kuukauden energiaa, kun se kehottaa meitä menemään sisällemme katsomaan, olemmeko ajajana vaunuissa, jotka kulkevat eteenpäin tarkoituksellisesta aikomuksestamme, vai ajavatko vaunujamme tunnevoimat, joita emme kontrolloi.

Heinäkuun 4. päivän uuteen kuuhun sisältyy kolmio (helpottava aspekti) Auringon, Kuun, Venuksen, Merkuriuksen, Marsin ja Kheironin, haavoittuneen parantajan, välillä. Kaikki henkilökohtaiset planeetat – ne jotka hallitsevat persoonallisuuttamme – ovat mukana ja jokainen niistä edustaa jotain aluetta, jolla olemme epätäydellinen jonkinlaisen haavoittumisen vuoksi, ja tämä estää meitä tuntemasta itseämme eheäksi, puhtaaksi, pelottomaksi ja itsevarmaksi. Siinä kohtaa tunnemme olevamme arvoton rakkauteen ja hyväksyntään ja etsimme eheyttä toisten kautta. Mutta Kheiron korostaa vaatimusta itsensä parantamiseen ja sisäänpäin menemistä sen löytämiseksi. Heinäkuussa meidän täytyy päättää, aiommeko tehdä uuden kierroksen parantumiskarusellissa vai hypätä pois.

Tämä energiapuumerkki avaa meille heinäkuussa uuden portaalin, mikä voi myös tuoda esiin monia vanhoja haavoja, jotka palaavat karma- ja sielukiertoelämiin. Tällä kertaa ne tulevat kuitenkin esiin tavalla, joka on harmoniassa sen päätöksensaamis- ja loppuunsaattamisperustan kanssa, jota olemme luoneet tammikuusta lähtien ja joka palaa taaksepäin Saturnuksen kiertoon 1985, jonka päätämme nyt, tämän Marsin perääntymisjakson lopussa. Aina kun meillä on vahva Kheiron-aspekti, paljon vanhoja haavoja voi tulla pintaan. Ja yhdistettynä voimakkaaseen Marsin perääntymiseen Skorpionissa, mitä on tapahtunut huhtikuusta saakka, nuo haavat voivat olla tuskallisia muistutuksia tilanteista, joita emme ole koskaan kyenneet ratkaisemaan. Päätöksen saaminen on ratkaisumme, mutta meidän täytyy antaa se itse itsellemme – meidän täytyy päästä tyyneyden ja rauhan tilaan, meidän täytyy olla valmis, emmekä saa odottaa toisten antavan meille sitä, mitä tarvitsemme tunteaksemme olon paremmaksi tuskastamme.

Tämä uusi kuu yhdistyy myös sen Uranuksen ja Pluton neliöjakson energiaan, joka alkoi 2012 ja loppui 2015, ja tuo esiin sen transformaatiovallankumouksen, jonka tämä jakso käynnisti. Mutta tässä ei ole kyse muutoksen luomisesta, koska olemme kyllästyneet vallitsevaan tilaan, vaan Pluton ollessa mukana se sisältää tuskamme kaivamista ytimeen saakka ja kaiken sitä tukevan energian poistamista. Tämä paljastaa tuskallisimmat tunteemme, mutta vain siksi, että tarvitsemme nyt uuden alun, puhtaan tunnepöydän, jotta voimme alkaa ajaa vaunuja sen sijaan, että ajelehdimme ympäriinsä voimista, joita emme pysty tunnistamaan.

Ja meidän täytyy ajatella Saturnuksen ja Neptunuksen neliötä – nyt tarkka – joka pyytää meitä tarkastelemaan sitä todellisuutta, jota luomme itsellemme. Koko maailma on harhaa, mutta se on joko luomisvoimamme tarkoituksellista ilmentämistä tai toiveajattelua itsepetosta ja itsemanipulointia käyttäen. Neptunus sisältää unelmiemme voiman, kun taas Saturnus vaatii kurinalaisuutta, fokusoitumista ja harmoniaa noiden unelmien maadoittamiseksi todellisuuteemme. Tämä on aikaa, jolloin liika henkisyys saa meidät ponnistelemaan ilman tulosta, kun taas liika materialismi aiheuttaa turhautumista ja pelkoa. Meidän täytyy löytää tasapaino itsellemme, jotta voimme universaalin energian kanavina ja portaaleina käyttää luomisvoimaamme, luodaksemme unelmat ja varmistaaksemme, että ne ovat maadoittuneita, todellisia ja oleellisia.

Mars on lopultakin alkanut kulkea eteenpäin peräännyttyään kuukausia, ja Skorpionissa, Marsin perinteisessä hallitsijamerkissä, se on erityisen voimakas. Toimintaplaneetta on sukeltanut pohjattomaan parannuskuoppaan, eikä se ole ollut hauskaa. Saturnus oli tässä vuoden 2015 viime kuukasina, kun se perääntyi pitkään Skorpionissa. Se oli tässä myös 1985, kun se pysähtyi samaan kohtaan. Onko sinulla vuodessa 1985 jotain, joka tulee nyt esiin lopullista tarkastelua varten? Nouseeko nyt myös tapahtumia vuodesta 2015 ja muistuttaa asioista, jotka eivät ole aivan valmiita ja missä kohtaa sinun täytyy valita polkusi? Oletko valmis transformoimaan ajattelusi 1985 toiminnaksi 2016? Heinäkuu on sitä varten.

Minun täytyy mainita myös Uranuksen ja Erisin yhtymä, joka on hyvin aktiivinen, ja sen vaikutus maailman laajemmin. Britannia päätti kesäkuussa lähteä EU:sta, kun tämä aspekti oli tarkka, ja muita saattaa seurata tulevina kuukausina. Vaikka jotkut saattavat väittää, että tämä on huono veto, se on merkki 3D-hallinta- ja kontrollointimallien romahtamisesta. EU-jäsenyys vaatii uhraamaan kansallisen täysivaltaisuuden – erinomainen esimerkki 3D-valtarakenteista, jotka vaativat tottelemaan vallitsevaa tilaa, luopuen yksilöllisestä vallasta ja kontrollista. Näillä valtarakenteilla ei ole sijaa itsensä tiedostamisesta, omasta puolestaan päättämisessä tai täysivaltaisuudessa.

Voimme olla täysivaltaisia ja elää yhdistyneenä maailmassa, jota eivät pyöritä ahneet yritykset, poliittinen kunnianhimo ja itseä palvelevat intressit. Tämä on se 5D-maailma, jota nyt synnytämme, eikä ensimmäinen askeleemme ole vaatia muutosta maailmassa, vaan alkaa elää omaa elämäämme energia- ja tunneitsenäisyyden tilasta. Emme voi vaatia maailmalta transformaatiota, jota emme pysty luomaan omaan elämäämme.

Hauskanpito jatkuu pitkin kuukautta, kun täysikuu on 19.7. Kauriin 27 asteessa, mikä tökkää taas Uranuksen ja Erisin yhtymään. Tämä energiavaikutus jatkuu vuoteen 2020 saakka, ja se on hyvin aktiivinen koko tämän vuoden. Se tuo esiin epämiellyttäviä muistutuksia siitä muutoksesta, jonka haluamme nähdä itsessämme – ei ärsyttääkseen ja turhauttaakseen meitä, vaan osoittaakseen, missä olemme menneet epämukavan virran mukana, ja löytääksemme sisäistä vahvuutta ja halua sallia transformaatio. Teemme muutoksia silloin, kun entiseen jäämisen tuskastamme tulee suurempi kuin muutospelkomme. Joskus olemme valmis kestämään paljon tuskaa välttääksemme muutoksen. Heinäkuu tuo meidät "jo riittää" –pisteeseen, jossa päätämme, että emme halua enää olla tuskassa ja olemme valmis siirtymään pelkojemme yli ja sallimaan muutoksen tapahtua.

Meillä on tässä kuussa paljon toimintaa Ravun merkissä, joka on Kuun hallitsija ja myös äitienergiaa. Tämä tuo esiin äitihaavan, tuon paikan jossa meille ei oltu tarpeeksi äiti tai tason jolla ajattelemme, että meidän olisi pitänyt olla. Se on yksi ydinhaavamme, ja se on usein epäilymme, epävarmuutemme, pelkomme, yksinäisyytemme ja itserakkaudettomuutemme lähde. Karmahistoriamme ja äitihaavamme välinen yhteys on vahva, ja se on yksi energia-ankkurimme, joka meidän on nostettava, jos meidän on tarkoitus tutkia valtavaa mahdollisuusmertamme.

Tässä kuussa on monta tilaisuutta suurempaan itsetietoisuuteen, ja joskus tuo matka saattaa olla pelottava ja hyvin tuskallinen. Mutta kaivamalla menneisyyttämme ja näkemällä sen, mikä ei ole harmoniassa nykyisyys- ja tulevaisuusaikomuksemme kanssa, sallimme itsemme nähdä, missä uudet alut ovat mahdollisia. Jotain hyvin haastavia muistoja, uskomuksia ja tilanteita voi nousta tässä kuussa, ja meidän täytyy navigoida niitä varovasti, jottemme jää jumiin tuohon tunteeseen ja unohda, että sen tarkoituksena on tunnepäätöksen saaminen, ei muistuttaminen jostain, jonka mieluummin unohtaisimme. Se mitä haluamme tuntea uudessa todellisuudessamme, opastaa meitä tunne-energiaan, jota meidän täytyy nyt luoda. Ja energiakanavina ja –portaaleina (mistä puhumme myös tämän kuukauden Energiamesarikurssilla) olemme energia-astioita. Silloin kun olemme selkeitä siinä, millaisen energian astia haluamme olla, meillä on kontrolli vastaanottamaamme energiaan ja näin ollen luomaamme todellisuuteen.

Olemme nyt vuoden 2016 toisessa puoliskossa, ja koko fokuksemme loppuvuoden on energiaperustan luominen uusille aluille 2017. Tuon perustan ydin ovat tunteemme, joten annetaan puhdistumisen alkaa ja saavumme kuukauden loppuun korkeamman energiataajuuden ja –värähtelyn kera, jotta voimme tulla korkeimpien mahdollisten energioiden astioiksi ja portaaleiksi.

Upeaa kuukautta.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

Heinäkuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net