Täällä Victoriassa puhalsivat koko yön voimakkaat tuulet ja saimme talven ensimmäisen oikean lumen (meillä ei silti ole kovin paljon lunta, koska täällä on yksi Kanadan lauhkeimmista säätiloista). Nämä tuulet tuntuivat antavat ulinan sille, mitä minulle tapahtui astraaliulottuvuuksissa. Ne tanssivat astraalitoiminnan ympärillä, joka tuntui melko elävältä ja aktiiviselta … miltä neljännen ulottuvuuden tutkiminen tuntuu nyt. Sinullakin on ehkä ollut eläviä ja intensiivisiä unia, kun astraali-itsesi yhdistyy tietoisemmin fyysiseen itseen.
Kun tullaan ruumiillistuneeseen valaistumiseen, hienovaraisuus ei toimi. Miksi? No, koska todellinen muutos tulee vain häiriötekijöiden kannoilla. Kun elämämme järkyttyy. Olemme kaikki saaneet tuon herätyksen, jotkut kursailemattomammin kuin toiset.
Kaksi aurinkotuulivirtaa (suom. huom. "aurinkotuuli" kirjoitettu muotoon, joka viittaa myös "sieluun") on tulossa Gaian ilmakehään ja virtaa auringon pinnan reiästä tekemään meistä kokonaisen. Ensimmäinen on jo täällä (7.9.–8.9.), aurinkotuulennopeuden ollessa 500 km/sekunnissa. Toinen seuraa 11.–12.9. Näiden tuulien aikana on runsaasti revontulia, yhdessä lähestyvän päiväntasauksen kanssa 22.9.
Minä olen mitä olen, St. Germainin Adamus. Aah! Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä, kun aloitamme tämän kokemuksen. Ja kommentoidakseni sitä, mistä Linda on puhunut …
Testaatko itseäsi? Koska olet Lähde (universumi tai Jumala), mikään ulkopuolellasi ei testaa sinua. Sinä testaat sinua. Testi on jotain, mikä jatkuvasti palaa – kaava, uskomus tai jokin, mitä olet työstänyt. Esimerkkinä voi olla: "Koen jatkuvasti sen, miten suhtaudun toiseen, mikä tuntuu estävän minua." Miten "vastaat" tai reagoit jonkin haasteen aikana? "Vastaaminen" on virtaamista energian mukana – reagoiminen menee energiaa vastaan ja usein vastustaa muutosta. Se kertoo sinulle paljon siitä, mitä pidät edelleen sisälläsi.

Ennusteet

07.09.2018
Jos olet lukenut monia tämän sivun kanavointeja, tiedät, että viisi kertaa aiemmin, maaliskuusta 2012 lähtien Dallasissa, Kryon on kertonut tällä sivulla Pohjois-Korean johtajan mahdollisuuksista. Vain muutama päivä ennen tätä kanavointia ennuste "kättelystä" toteutui ja Pohjois-Korean johtaja teki mahdottoman asian syistä, jotka ovat olleet kentässä siitä lähtien, kun hänestä tuli hallitsija. Kryon puhuu siitä, miten nämä "ennustukset" eivät ole lainkaan ennustuksia ja miten ne toimivat. Jotkut teistä muistavat, että tuo maaliskuun 2012 kanavointi kertoi meille myös, että saisimme pian uuden paavin. Kolmentoista kuukauden päästä saimme.
Olen työskennellyt muutaman viime kuukauden tiiviisti Merlinin, Druidien (kelttiläinen shamanismi) ja lohikäärmeiden energian kanssa. Tänään menin matkalle yhdistyäkseni Merliniin ja löysin itseni polulta, joka vei syvälle metsään. Kun seurasin sitä, saatoin haistaa syvän metsän ja tuntea rauhan, joka laskeutui ylleni, kun yhdistyin parantavaan luontoon.

Näe valo

05.09.2018
Valomäärä on suuri tällä planeetalla. Kaikki tuntevat sen omalla tavallaan. Me jotka olemme nopeutetulla polulla, tunnemme sen, ja vaikka se voi olla epämukavaa toisinaan, tiedämme ainakin sen tarkoituksen. Valo on suunniteltu häiritsemään. Se tunkeutuu kaikkeen. Se tuo pintaan kaikki jutut, jotka ovat olleet piilossa ja joita ei ole rakastettu.
Ho oli juuri saapunut Ylösnousseiden mestareiden klubille ja istuutunut lempipenkilleen, kun yhtäkkiä pöydälle hänen eteensä ilmestyi 20 shottilasia ääriään myöten täynnä kirkasta nestettä. Lasien viereen ilmestyi pullo, jossa St. Germain virnisti leveästi ja osoitti jotain, mikä oli kirjoitettu koukeroisin kirjaimin. Siinä luki "Pyhän Veljen eliksiiriä" (suom. huom. "pyhä" (holy) kirjoitettuna muotoon "Ho-ly", mikä lausuttuna merkitsee "Ho valehtelee"). Ho pudisti päätään ja tuijotti asetelmaa epäuskoisena.
Tämän portin taajuudet ovat hyvin puhtaita ja jalostuneita. Vedämme mestaruudessamme näitä taajuuksia jatkuvasti omaan kenttäämme ja DNA:hamme.
Sivu 1 / 12

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net