Asiakassessiossa muutama päivä sitten Sananda (jolla oli inkarnaatio Jeesuksena) tuli puhumaan asiakkaalle siitä, mitä energioissa tapahtuu. Hän sanoi, että tulevissa energioissa on tärkeä ero.
Jos naisia on yli puolet planeetan väestöstä, miksi heitä kohdellaan vielä enimmäkseen kuin toisen luokan kansalaisia? Jos ihmisenemmistö uskoo vapauteen ja kaikkien tasavertaisuuteen, miksi autoritaarisuuteen kallellaan olevat hallitukset kontrolloivat heitä? Siis, miksi useimmat hallitukset eivät heijasta kansalaisiaan?
Rakas ihmislapsi, kun aika on sitä ja kun aika on tätä, niin sitten… Enää ei ole tekosyitä jättää tuonnemmaksi oman henkisen hyvinvoinnin huomioimista. Ei ole enää tekosyitä olla tekemättä itselleen hyvää. Ei ole mitään syytä asettaa itseään sellaiseen asemaan, jossa sydän ei ole mukana. Älä ole uhri, älä vieritä syitä toisten niskaan. Älä keksi tekosyitä, miksi et voisi elää elämäsi parhainta aikaa juuri nyt eikä vasta joskus hamassa tulevaisuudessa.
Mestarit, olen hyvin herkkä energialle ja toisten energia menee suoraan lävitseni. Tunnen, missä heillä on kipua, ja tunnen heidän tunteensa, ja se saa minut voimaan pahoin. Myös joidenkin ihmisten äänen värähtely tuntuu erittäin epämukavalta. Kun teen työtäni hierontaa ja hoitoja, se on vielä pahempaa käsien ollessa asiakkaan iholla, mutta minulla on kyky "imeä" ja parantaa tuo tuska. Miten suojaudun epämukavuudelta ja energian tyhjentymiseltä? –Lauren, Australia
Muutama kulunut kuukausi ovat olleet äärimmäisen intensiivisiä ja syvästi transformoivia. Hyvin paljon muuttuu syvällä solutasolla. Parhaiten voin kuvata sitä niin, että meidän täytyy mennä syvälle sisään voidaksemme laajentua vielä enemmän, kuin olemme koskaan uneksineet mahdolliseksi. Se merkitsee vetäytymistä hyvin paljosta hiljentäen sen melun, joka pitää meidät lukittuna tiettyyn todellisuuteen.
Ihmiset tekevät melkein mitä tahansa välttääkseen tuntemasta epämukavuutta. Mutta olemme epämukavassa ajassa. Emme ainoastaan ylösnousemuspioneereina, vaan maailmassa laajemmin. Vanhat säännöt eivät tunnu toimivan enää kenenkään maailmassa. Maille on epämukavaa muutos. Monimuotoisuus. Useammat naiset vallassa.
Rakkaat lukijat, tervetuloa uuteen Maahan. "Uusi Maa, missä se on?" sanotte. Valaistuneiden ideoiden ja niitä seuraavien muutosten täytyy ensin tulla yksilön tajuntaan ja ne täytyy integroida, ennen kuin niistä voi tulla tietoisuustila, joka voi ilmentyä ulkoisesti. Tämän ymmärtämättömyys on syy, miksi monet ovat lannistuneet, kun he katselevat kaaosta ja uskovat, ettei mitään tapahdu.
Terveisiä Kotoa, rakkaat ystävät. Liitymme tänään seuraanne viedäksemme teidät vähän pidemmälle tietä pitkin ja kertoaksemme teille, mitä tapahtuu. Kyllä, maailmanne muuttuu. Oma fyysisyytenne alkaa nyt muuttua. Kyllä, Maa muuttuu. Ympäristönne muuttuu kaikkialla ympärillänne hyvin monin tavoin. Vaikka voi olla pelottavaa aikaa ihmisille, kerromme teille myös, että olette oikea-aikaisia. Tämä on yksi avaintekijä, jonka haluamme jakaa kanssanne tänään.
Kaikki ovat rakkauden arvoisia. Menen vielä pidemmälle: kaikkia rakastetaan. Korkeammissa ulottuvuuksissa meitä kaikkia rakastetaan ja arvostetaan enemmän, kuin voimme koskaan tietää. Kuitenkin jästimaailmassa olemme riippuvaisia kemiallisesta reaktiosta tunteaksemme rakkautta. Ja olemme riippuvaisia siitä, että tarinamme vahvistavat rakkauden sitten, kun kemikaalit haihtuvat. Havainto ja kemikaalit. Ei mikään ihme, että se on hyvin subjektiivista ja vaikeasti tavoitettavaa.

Suuri muutos

26.04.2019
Kun olet astunut ainoastaan kerran pois kolmannen ulottuvuuden todellisuudesta, se muuttaa elämäsi ikuisiksi ajoiksi. Pystyt näkemään Itsesi kirjaston. Kun avaat tuon oven, on äärettömiä määriä opittavaa, joten pyydä oppaitasi auttamaan. Sinun täytyy pyytää heitä, muuten he eivät voi auttaa – se on vapaan tahdon asia.
Sivu 1 / 3

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net