Kesäkuussa 2018 löydämme itsemme seuraavan pimennysjakson "odotushuoneesta", joka alkaa heinäkuussa. Se miten selviydymme odottamisesta, kasvavasta odotuksen tai levottomuuden tunteesta, lisääntyvästä jännitteestä … vai onko se innostusta? … riippuu suurelta osin siitä, miten tyytyväisenä annamme asioiden loksahtaa paikoilleen. Vai pakottaisimmeko ne mieluummin sinne, ennen kuin huomaamme, että olemme sulloneet taas neliskulmaisen palikan pyöreään reikään?! Mars Vesimiehessä yhtymässä eteläsolmuun koko kesä- ja heinäkuun ajan muistuttaa meille, että irrottautuminen haluistamme voi olla hyödyllistä silloin, kun eteneminen on hidasta.
Toukokuun 1. päivä tunnetaan perinteisesti vappuna, joka on sekä kevään, uuden kasvun ja hedelmällisyyden juhla että kansainvälinen hätäsanoma (suom. huom. sama sana merkitsee kumpaakin vähän eri tavalla kirjoitettuna). Se on mielenkiintoista energiapeliä ja vahva symboli siitä, missä olemme nyt. Toisaalta olemme ahdingossa ja toisaalta astumassa oman luomisvoimaamme. Kumpaan polkuun keskitymme? Toinen on pelon polku ja toinen transformaation, evoluution ja ylösnousemuksen polku.
Mielen ylentäminen ja paljastuksia. Tämä on aikaa, jolloin monet meistä ovat käyneet läpi suuria muutoksia, erityisesti identiteettimuutoksia, ja tietysti vuonna 2018 myös planeetta käy läpi massiivisen identiteettiuutoksen, joten identiteetin ympärillä on nyt tuplakoettelemus. Osa tätä prosessia on mielen ylentäminen.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net