Jotain taianomaista tapahtuu – tunnetko sen? On tapahtunut valtava aikajanamuutos muutaman päivän takaisesta päivänseisauksesta lähtien. Tämä alkoi minulla muutama päivä sitten, ja kun päivät kuluvat, tunnemme paljon enemmän keveyttä, paljon enemmän rakkautta, kun korkeampi sydämemme laajenee jatkuvasti multiversumissamme. Kun nostamme taajuuttamme, meistä tulee lopulta kokonaisuudessaan korkeampi sydämemme.
Transformaatioenergioita on täällä nyt. Ne ovat rakentuneet kuukausia huipentuakseen tässä hyvin voimakkaassa portissa. Tämä portti on täysin auki niille, jotka ovat valmiita avautumaan ja näkemään todellisen jumaluutensa. Tämä on aikaa kaiken kovan työmme palkkioiden saamiseen, JOS olemme valmis siihen, ettemme anna enää egomme tai ohjelmiemme pyörittää show'ta ja elämäämme.
Energiat ovat olleet intensiivisiä, kun menemme kohti päivänseisausta … vuoden pisintä päivää ja kesän alkamista meillä pohjoisella pallonpuoliskolla ja vuoden lyhintä päivää ja talven alkua eteläisellä pallonpuoliskolla oleville. Olet ehkä hyvin väsynyt/nääntynyt, sinulla on päänsärkyä, romahduksia ja läpimurtoja, olet pakahtunut ja yleisesti vain "sekaisin" tällä hetkellä.
Edessä on tärkeä muutosviikko, kun huomenaamuna (17.6.) on voimakas täysikuu Jousimiehessä, jota seuraa päivänseisaus perjantaina (21.6.). Nämä kumpikin johdattavat meitä täydelliseen auringonpimennykseen 2.7., joka ilmenee loppuunsaattamisaikana ja kovasti kaivattuna jumalaisen maskuliinisuuden parantumisena meidän kaikkien sisällä.
Kesäkuun 21. päivä 2019 nähdään monia astrologisia tapahtumia nopeasti peräkkäin, mikä varoittaa meitä merkittävästä energiamuutoksesta. Neptunus pysähtyy klo 8.27 omassa merkissään, Kaloissa, ja aloittaa vuosittaisen viiden kuukauden perääntymismatkansa. Kuusta tulee "kurssiton" Vesimiehessä klo 14.03, kunnes se siirtyy Kaloihin täsmälleen 24 tuntia myöhemmin. Tämä on erityisen pitkä urakka kurssittomalle kuulle.
Olemme tällä hetkellä keskellä jatkuvien ylösnousemusoireiden virtaa. Tästä olen puhunut yhdessä artikkelissani hiljattain – että oirevirta jatkuisi pian eikä hellittäisi, tai jos hellittäisi, on muutama autuas päivä ja sitten palaamme taas takaisin oireisiin.
Energiat kutsuvat – kuten ovat jo kutsuneet – meitä jatkuvasti menemään seuraavalle tasollemme. Tuntemaan, missä pelko edelleen elää. Tuntemaan, missä vastarinta edelleen elää. Tuntemaan, missä itse-epäily ja arvottomuus edelleen elävät.
No, selviydyimme toukokuusta, ja se oli vaikea kuukausi. Löysitkö mitään, mikä pidättelee sinua elämässäsi? Opitko mitään rajoituksistasi, peloistasi ja siitä, keitä oikeat ystäväsi ovat? Saitko yllättäen negatiivisen reaktion joltain, kun teit jotain, mistä luulit hänen olevan kiitollinen tai pitävän? Jos toukokuu oli kaoottinen, se johtuu siitä, että 3D-todellisuutemme hajoaminen aiheuttaa kaaosta, jota vaaditaan, jotta voimme nähdä todellisuutemme eri aspektit ja sen, miten niistä puuttuu yhdenmukaisuutta, virtausta ja harmoniaa.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net