Valokuva on ympyrästä, joka raportoitiin 23.7.2019 osoitteessa Pepperbox Hill, Windwhistle Lane, Nr West Grimstead, Wiltsihire. Kuva Nick Bull Copyright 2019.
Vaikka tämä päivä on ollut minulla lopultakin läpimurto ja energia tuntuu kevyemmältä ja paremmalta, tätä olemme käyneet läpi. Aurinkotuuli on tänään taas kovaa, mikä aiheuttaa ylösnousemusongelmia. Tänään ei ole ollut aurinkogeomyrskyjä.
Tämä on osittainen pimennys, ja suurin pimentyminen tapahtuu klo 21.32 UT.Auringon ollessa pohjoissolmun ja Kuun eteläsolmun kohdalla, tämä pimennys varoittaa uhraamasta sisäistä tietämistä ulkoiselle auktoriteetille. Pluton yhtymä Kuuhun, Saturnuksen ollessa myös Kauriissa, korostaa sellaisen vastaanotetun viisauden voimaa ja vaikutusta, joka pitää meidät lukittuna vanhoihin uskomuksiin ja käyttäytymismalleihin.
Iso piikki Schumann/Gaia-resonanssissa tänään … se ulottui 110 hertsiin saakka noin neljä tuntia sitten! Vau! Kohonnut taajuus jatkuu edelleen tällä hetkellä … ja on 7-7, joten voimakkaita koodeja/energioita tulee myös.
Halusin antaa pikaisen viestin tulevasta energia-aallosta. Se on valtava. Minulle näytettiin tämä aalto, kun tuijotin Atlantin valtamerta patikoidessamme kesäkuun puolivälissä Merlinin luolan ympäristössä Tintagelissä, Iso-Britanniassa. Päivänseisausaalto oli tämän edeltäjä. Lisäksi huomasin päivänseisauksessa tulevan kaunista, vaaleanpunaista sumua. Tämä sumu avaa sydäntä ja rauhoittaa sielua.
Tämä auringonpimennys joka on herkässä, mutta silti dynaamisessa Ravussa, tuo tunnepuolen parannusta vanavedessään. Vastauksena kalvavaan sisäiseen nälkään, se vapauttaa tunne- ja henkistä ravintoa tarpeessa oleville. Tämän elämän vanhat navigoimistavat eivät ehkä ole toimineet viime aikoina, ja inspiraation on korvannut tympääntynyt motivaation- ja uskonpuute.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net