Tämän kuukauden täysikuu on tänään klo 5.29 PT. Tähän täysikuuhun liittyy hyvin kauniita ja voimakkaita asetelmia astrologisesti ja numerologisesti. Aurinko on Leijonan 22 asteessa, tarkassa yhtymässä Venukseen ja melko tarkassa Marsiin. Merkurius on myös Leijonan 5 asteessa. Nämä ovat henkilökohtaisia planeettoja, eli ne kertovat, mitä meille tapahtuu yksilötasolla, ei niinkään kollektiivina.
Taikuus olemme me. Täysikuu on Vesimiehen 23 asteessa 15.8.2019 klo 12.30 UT. Tämä täysikuu Vesimiehessä on valmis räjäyttämään vanhoja uskomuksia. Vesimiehen hallitsijan, Uranuksen, alettua perääntyä 11.8. ja tehdessä nyt neliötä Merkuriukseen, se valaisee, miten mielemme toimii ja millainen valta sillä on. Tämä kuu muistuttaa meille, ettei meidän tarvitse uskoa yhteenkään ajatukseen tai hyväksyä yhtään uskomusta, ellemme valitse niin.
Venus siirtyi Leijonaan 28.7.2019. Ottaen huomioon 29.7. päättyneen pimennysjakson haasteet, tämä on jotain juhlimisen arvoista! Paljon itsensä analysoinnin ja joidenkin hankalien ongelmien valaisemisen jälkeen, voimme nyt rentoutua olemaan, kuka olemme, ilman anteeksipyytelyä tai vaivaantumista! Venus Leijonassa riemuitsee sen iloja, että on persoonallisuus aistillisessa fyysisessä kehossa ja puuhailee maailmassa, joka antaa nautintoja kohtaamiemme vaikeuksien rinnalle. On aika hyväksyä vähän enemmän hauskanpito ja vähän vähemmän haasteellisuus!
Valokuva on ympyrästä, joka raportoitiin 23.7.2019 osoitteessa Pepperbox Hill, Windwhistle Lane, Nr West Grimstead, Wiltsihire. Kuva Nick Bull Copyright 2019.
Vaikka tämä päivä on ollut minulla lopultakin läpimurto ja energia tuntuu kevyemmältä ja paremmalta, tätä olemme käyneet läpi. Aurinkotuuli on tänään taas kovaa, mikä aiheuttaa ylösnousemusongelmia. Tänään ei ole ollut aurinkogeomyrskyjä.
Tämä on osittainen pimennys, ja suurin pimentyminen tapahtuu klo 21.32 UT.Auringon ollessa pohjoissolmun ja Kuun eteläsolmun kohdalla, tämä pimennys varoittaa uhraamasta sisäistä tietämistä ulkoiselle auktoriteetille. Pluton yhtymä Kuuhun, Saturnuksen ollessa myös Kauriissa, korostaa sellaisen vastaanotetun viisauden voimaa ja vaikutusta, joka pitää meidät lukittuna vanhoihin uskomuksiin ja käyttäytymismalleihin.
Iso piikki Schumann/Gaia-resonanssissa tänään … se ulottui 110 hertsiin saakka noin neljä tuntia sitten! Vau! Kohonnut taajuus jatkuu edelleen tällä hetkellä … ja on 7-7, joten voimakkaita koodeja/energioita tulee myös.
Halusin antaa pikaisen viestin tulevasta energia-aallosta. Se on valtava. Minulle näytettiin tämä aalto, kun tuijotin Atlantin valtamerta patikoidessamme kesäkuun puolivälissä Merlinin luolan ympäristössä Tintagelissä, Iso-Britanniassa. Päivänseisausaalto oli tämän edeltäjä. Lisäksi huomasin päivänseisauksessa tulevan kaunista, vaaleanpunaista sumua. Tämä sumu avaa sydäntä ja rauhoittaa sielua.
Tämä auringonpimennys joka on herkässä, mutta silti dynaamisessa Ravussa, tuo tunnepuolen parannusta vanavedessään. Vastauksena kalvavaan sisäiseen nälkään, se vapauttaa tunne- ja henkistä ravintoa tarpeessa oleville. Tämän elämän vanhat navigoimistavat eivät ehkä ole toimineet viime aikoina, ja inspiraation on korvannut tympääntynyt motivaation- ja uskonpuute.
Jotain taianomaista tapahtuu – tunnetko sen? On tapahtunut valtava aikajanamuutos muutaman päivän takaisesta päivänseisauksesta lähtien. Tämä alkoi minulla muutama päivä sitten, ja kun päivät kuluvat, tunnemme paljon enemmän keveyttä, paljon enemmän rakkautta, kun korkeampi sydämemme laajenee jatkuvasti multiversumissamme. Kun nostamme taajuuttamme, meistä tulee lopulta kokonaisuudessaan korkeampi sydämemme.
Sivu 1 / 3

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net