Miltä näyttää tuleva vuosi 2019? Astrologi Kati Keskinen laati kaikille horoskooppi-merkeille ennustuksen vuodelle 2019, ole hyvä!
Olen aiemmin tilannut astrologisia tulkintoja itselleni, pojalleni ja parisuhteeseen liittyen. On minulla ollut vuosikalenterikin. Mutta on eri asia olla kasvokkain kuin lukea paperista tai ruudusta tekstiä. Varasin ajan kesäkuiseksi päiväksi ja täytyy sanoa, että minulla oli hyvällä tavalla perhosia vatsassa, kun kohti tapaamista ajelin.
Okei, ihmiset, vuoden 2018 pukuharjoitukset ovat ohi ja kesäkuun loppumisen myötä menemme nyt vuoden toiseen puoliskoon, ja kuten olen sanonut, se on uskoakseni helpompi ja vähemmän haastava kuin ensimmäinen puolisko. Se ei ehkä päde sinuun (uskomukset esittävät suurta roolia siinä, miten koemme energian), mutta meillä on mahdollisuus enempään iloon, liikkeeseen ja laajentumiseen heinäkuussa. Toisaalta, kuukautena jossa on kaksi pimennystä, kuusi perääntyvää planeettaa ja joidenkin pitkäaikaisten syklien toistoa, mitä tahansa voi tapahtua, joten pidä täysin avoimena tila aikomustesi ilmentymiselle. Heinäkuun teemoja ovat valinta ja muutos, ja saamme paljon sitä eri tavoin tässä kuussa.
Astrologia on hyvin paljon syvällisempi ja moniulotteisempi tietous, kuin viihteelliset aurinkomerkkiin nojaavat hömppähoroskoopit antavat ymmärtää. Se on ennen kaikkea työkalu oman minuuden ja voimavarojen käsittelyyn. Samalla se tarjoaa oivallisia näkökantoja tulevaisuuteen.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net