27.07.2018

Epävakaiden energioiden navigoiminen

Tänä vuonna meillä on ollut niin monia kiihtyneen epävakauden ja yllätysten hetkiä, että näiden asioiden kokeminen voi tuntua normilta. Ihmiset voivat turtua tälle muutosmäärälle. Sinulle jumalaisena muutoksentekijänä tämä ei ole aikaa turtua, teeskennellä, ettei tapahtumilla ole mitään tekemistä sinun kanssasi, tai lähteä kehostasi paeten todellisuutta. Jatka lukemista ja saat vinkkejä siitä, miten löydät tyynen alueesi ja etenet ajankohtaisesta kaaoksesta huolimatta.

Taustaa

Ihmiskunta on uudella muutoskynnyksellä, jota jouduttavat osittain voimakkaat planeettasyklit. Jotkut ovat pitkäaikaisia, kuten Saturnus-Pluto joka alkoi 1982 ja Jupiter-Saturnus joka alkoi 1842. Kumpikin sykli on auttanut käynnistämään massiivisia muutoksia yhteiskunnassa ja siinä, miten elämme yhdessä maan päällä. Vasta 2020 nuo syklit aloittavat uuden vaiheen.

Lyhytaikaisempia ovat pimennykset ja Merkuriuksen perääntyminen – meillä tapahtuu kumpaakin tällä viikolla. Täydellinen kuunpimennys on superkuun aikana 27.7., mikä katalysoi hyvin vanhojen kaavojen syvää tarkastelua ja edesauttaa henkilökohtaista parantumista DNA-tasolla. Vuoden 2018 toinen Merkuriuksen perääntyminen alkaa myös 25.–26.7., mikä lisää kaaoselementin ja aikapoimukokemusten mahdollisuutta.

Viisi vinkkiä tyynenä pysymiseen

Ei ole helppoa pysyä tyynenä, kun täytyy jatkuvasti sopeutua yllätyksiin epävakaassa ympäristössä. Tyynen alueensa löytäminen on kuitenkin oleellista näiden aikojen onnistuneeseen navigoimiseen.

Tämä energiaristeys voi itse asiassa olla hyvin suotuisa, koska se antaa sinulle suuremman ikkunan henkilökohtaiseen transformoitumiseen. Sen potentiaalin maksimoimiseksi, sinun täytyy rauhoittua saadaksesi selkeyttä ja päästäksesi käsiksi hengen suureen kuvaan elämästäsi. Sinun täytyy rauhoittua myös välttääksesi reagoimisen ärsyttäviin sattumiin. Energiasi täytyy olla vakaata voidaksesi luoda vakautta elämääsi kaaoksen keskellä.

Tässä on viisi asiaa, joita voit tehdä päästäksesi tyynelle alueellesi:

  1. 1. Pysy läsnä sille, mitä on edessäsi tuolla hetkellä. Ole sen kanssa, kuin se olisi ainoa asia, jolla on merkitystä.
  2. 2. Ota taukoja rutiineistasi. Osa täytyy viettää yksin, jotta voit koota itsesi. Muihin sisältyy ihannetapauksessa seurustelua toisten kanssa, jotka kohottavat mieltäsi.
  3. 3. Ole halukas muuttamaan prioriteettejasi hetkessä, jos on tarvetta. Joustavuus on mahtava voimavara.
  4. 4. Etsi hopeareunus viivytyksistä, ohi menneestä kommunikoinnista ja laajentuneesta tehtävälistastasi.
  5. 5. Ota sydän mukaan, kun olet itsesi ja muiden kanssa. Sydän voi auttaa sinua olemaan aito, rakastava ja avoin korkeammalle näkemykselle siitä, mitä tapahtuu.

Pidä mielessä sen korkeampi tarkoitus, että elät tänä ratkaisevana aikana historiassa. Tuo se takaisin tietoisuuteesi säännöllisesti, erityisesti kun elämästä tulee hullua tai maailma tuntuu olevan ylösalaisin.

Valmistaudu laajentuneisiin tilaisuuksiin ruumiillistaa korkeampi tarkoituksesi, kun kuljemme tämän ennenkuulumattoman muutosajan läpi. Etkö ole juuri nyt varma, mitä se merkitsee? Älä huoli. Ole pelkästään avoin sille, mitä ilmestyy esiin, ja ole valmistautunut ryhtymään toimeen sen perusteella, mitä löydät. Askel kerrallaan.

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

21.7.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net