Energiapäivitys joulukuu 2017 https://pixabay.com/fi/tunteet-kynttil%C3%A4t-valo-l%C3%A4mp%C3%B6-2678102/
04.12.2017

Energiapäivitys joulukuu 2017

Tuo itsesi henkiin voisi olla joulukuun teema. Sydäneneriga on suurta tässä kuussa. Saattaa olla sinuun ja sydämeesi vaikuttavia asioita – asioita jotka tuovat esiin surut tai sydämen särkymisen tai vapautumisen, mutta on myös uskomattomia ja ihmeellisiä yhteys- ja läheisyysjaksoja ja tunnet hyvin turvalliseksi olla tunteissasi ja elää tällä planeetalla.

IHME yhdistyy sydänenergiaan. Tässä kuussa saat monta kutsua ihmetykseen. On erityishetkiä ihmisten kanssa, joiden kanssa et olisi koskaan uskonut saavasi niitä, parantumisia ihmisten kanssa joita et olisi koskaan ajatellut olevan heidän kanssaan – mutta myös ihmetyksen tunnetta itsestäsi ja omasta kyvystäsi luoda.

SURU on ohi monilla teistä. Surujakso on ollut hyvin voimakas usean vuoden, mutta olemme nyt paikassa, jossa voimme nähdä asiat eri tavalla ja ymmärtää, että olemme täällä osallistuaksemme siirtymään ja muutokseen.

Planeetalla tapahtuu VALTAVAA MUUTOSTA tällä hetkellä. Varo tulemasta houkutelluksi siihen, mitä luulemme muutoksen olevan. Voimme saada sen ajatuksen, että koska olemme henkisellä polulla tai valotyöntekijä, teemme hienoja asioita. On ok juhlia sitä, mutta älkää tulko houkutelluksi ajattelemaan, että se on jotain suurempaa, kuin lääkäri tai äiti naapurissa tekee. Se voi johtaa erillisyyteen teidän ja viereisen ihmisen välillä, joka ei ehkä tiedä mitään henkisistä ihanteista tai välitä niistä, mutta joka on täynnä sydäntä, täynnä läsnäoloa ja täällä myös siirtymää varten.

Muista, että PELKOENERGIA saa aikaan jakautumista, erillisyyttä ja vetäytymistä. Pelkoenergiaa pumpataan maailmaan hyvin säännöllisesti useista lähteistä. Niinpä sinun täytyy oikeasti tarkkailla, miltä sinusta tuntuu. Mitä tarvitset? Mitä teet tänään? Kun huolehdit kaikista noista asioista, sinusta tulee luonnostaan anteliaampi toisia kohtaan.

2018–2024 – nämä vuodet ovat päällä isosti. Monia valotyöntekijöitä, henkisyysmielisiä ihmisiä, empaattisia ja herkkiä herätetään ja maadoitetaan tällä hetkellä tulevia 4–10 vuotta varten tällä planeetalla.

Jos sinulla siis on edelleen masennusta tai lannistusta tai jotain, minkä tunnet tarvetta selvittää, antaudu sille. Ota se vakavasti. Älä vain puhu siitä ystäviesi kanssa muutaman vuoden – ryhdy toimeen siihen liittyen. Tarvitsetko lisäravinteita? Tarvitseeko sinun harkita viikoittaista terapiaa? Mitä tarvitset tuodaksesi itsesi takaisin henkiin?

Jos et huolehdi itsestäsi hyvin, voit langeta kaunaan, tuomitsemiseen, vihaan ja turhautumiseen. Jos siis näitä tunteita kuplii esiin sinulla, ne eivät ole väärin, mutta se tilanne jossa olet, saattaa olla. Ajattele siis tätä. Tarvitseeko sinun muuttaa jotain tulevana kuukautena?

Tämä on yleinen asia herkille ja valotyöntekijöille, joten luota vain, ettet ole kenellekään mitään velkaa, mutta kun huolehdit itsestäsi hyvin, haluat luonnostaan tehdä toisten hyväksi.

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

1.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net