03.04.2019

Energiapäivitys - uudet energiat tuovat kummallisia unia, huonovointisuutta ja väsymystä

Aurinkotuuli on yltynyt, muttei ole vielä geomagneettimyrskyjä. Kovan aurinkotuulen myötä voimme kuitenkin kokea ylösnousemuspoikkeamia.

Unet ovat olleet intensiivisiä viime aikoina, ja niissä on tapahtunut kummallisia asioita. Saatat löytää itsesi entisestä työpaikastasi tekemästä jotain täysin muuta kuin ennen. Kiinnitä huomiota kaikkiin uniisi, koska niissä on symbolisia viestejä sinulle. Oltaessa syvällä ylösnousemusprosessissa, viestit ovat vielä tärkeämpiä.

Näen monia asioita muista ulottuvuuksista, eräänlaisena päällysteenä tähän ulottuvuuteen. Näen kissan tai koiran tai henkilön, jota ei enää ole, kun katson uudestaan. Sitä tapahtuu minulle säännöllisesti, mutta tämä on ollut äärimmäistä muutaman kuluneen viikon. Sitä on tapahtunut noin joka viides minuutti. Kyllä, se on paljon!! Sitä tapahtuu niin monta kertaa päivässä, että on vaikeaa pysyä mukana. Minulle on täysin uutta kokea sitä näin paljon!

Kiinnitä huomiota siihen, mitä ehkä näet muista ulottuvuuksista, koska tämä mitä minulle tapahtuu nyt näin paljon, puhuu hyvin paljon tulevista asioista. Tämä merkitsee, että ylösnousemusmielessä asiat menevät täyttä vauhtia eteenpäin. Kokemukseni indikoivat tavallisesti, mitä monet kokevat myöhemmin.

Punnitsen kaikkea omien moniulotteisten kokemusteni kautta. Pian kaikki ovat tällä samalla olemassaolotasolla. Tämä on ainoa todellinen tapa tietää, mitä tapahtuu. Kun useammat hyppäävät korkeampiin maailmoihin, hekin pystyvät kokemaan muita ulottuvuuksia itse ja saamaan selkeitä viestejä siitä, mitä tapahtuu.

Kaikki on yhteydessä, ja kun olemme korkeammissa ulottuvuuksissa, olemme superyhdistyneitä Luojaan. Luoja on kaikkien tapahtumien perimmäinen Lähde. Luoja on vastuussa ylösnousemusprosessistamme ja kaikesta muusta maan päällä. Kun astumme korkeampiin ulottuvuuksiin, meistä tulee kanssaluojia ja työskentelemme harmoniassa Luojan kanssa. Näin on mahdollista saada täydellisiä viestejä Luojalta ja elää elämäänsä tällä tavalla. Tämä elämistapa on täyskäännös 3D-elämään. Tämä on tulemista kanssaluojamestariksi 3D:ssä ollessaan.

Olet ehkä ollut kovin väsynyt muutaman viime päivän, plus välillä huonovointinen ja vatsa sekaisin – tätä minä olen kokenut. Nämä ovat ylösnousemusoireita, jotka osoittavat energiamuutoksia tapahtuvan.

Ylösnousemusoireet eivät koskaan lopu, ennen kuin olemme todella ylösnousseet. Sillä ei ole merkitystä, miten kauan jollain on ollut näitä oireita – ne jatkuvat (kuten minulla nyt 20 vuotta).

2019 on ylösnousemuksen lippuvuosi, kun energiat ovat olleet jo intensiivisiä kuluneet kolme kuukautta. Koko vuosi on täynnä vaihteleva-asteisia energioita. Näin jatkuu, kunnes ylösnousemus tapahtuu.

Joka vuosi on aina vain energiatäyteisempi, ja tapahtuu enemmän ja enemmän päivityksiä. Siitä kaikesta kannatta olla onnellinen, koska useammat siirtyvät korkeamman ulottuvuuden olemassaolotasoille. Tätä jotkut meistä ovat odottaneet vuosikymmeniä.

Pysy kuulolla, kun lisää artikkeleita on työn alla.

Rakkaudessa ja palvelussa,

Diane

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

28.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net