28.05.2019

Energiapäivitys 28.5.19 - planeettojenvälinen shokkiaalto kulki läpi

Shokkiaalto osui Gaiaan eilen noin klo 23 UT, mikä oli odottamaton tapahtuma. Koronan massapurkausmainen häiriö sai aurinkotuulitiheyden Maan ympärillä nelinkertaistumaan äkisti, samalla kun planeettojenvälisen magneettikentän voimakkuus kaksinkertaistui. Spaceweather.comin mukaan pienemmät geomagneettimyrskyt ovat mahdollisia 27.5., kun planeettamme kulkee shokkiaallon vanaveden läpi.

Lisäksi Gaia kääntyy taas linjaan auringonpinnan "reiän kanssa meidän eheyttämiseksi" (suom. huom. sanaleikkiä), mikä merkitsee aurinkotuulien ja geomagneettimyrskyjen lisääntymistä myös muutamana seuraavana päivänä.

Olet ehkä tuntenut tämän shokkiaallon kehossasi, energiakentässäsi tai tunnekehossasi eilen? Nämä shokkiaallot ovat samanlaisia kuin tsunami, joka kulkee läpi … paljon fotonivaloa ja plasmaa kerralla. Ne ovat myös samanlaisia kuin auringonpurkaus. Tunsin jo tärkeäksi maadoittua, koska myös Gaia-resonanssi on tehnyt piikkejä viime aikoina. Maadoittuminen luonnossa tukee myös tämän shokkiaallon jälkimaininkien kokemista, antaen suuremman mahdollisuuden integroida sen.

Olen huomannut lisääntynyttä ahdistusta/jännitettä, surua/masennusta ja toivottomuutta ihmisten tunnekeho-osassa ja sielun tulemista läpi viimeisen parin viikon sessioissa. Voi tuntua melkein kuin alusta alkamiselta parantumisprosessissa, kun näitä tunteita tulee esiin tämän elämän olosuhteiden laukaisemana.

Tänä vuonna ja tässä kuussa tapahtuu nopeutunutta ankkurinnostoa 3D-energioista. Nämä ahdistustunteet tulevat epäluottamuksesta jumalaiseen suurempaan kuvaan, mitä tukee 3D-ehdollistuminen. Masennuksen, surun tai raskauden tunteissa on hyvin usein kyse siitä, ettei ole yhdistynyt sielun rakkauspalvelutarkoitukseen täällä, ettei 3D ole vihkinyt siihen.

Kaiken tämän on välttämätöntä tulla esiin ja ulos … jotta voit vastaanottaa rakkautesi valon ja uuden vihkimyksen korkeampiin taajuuksiin. Nämä aurinkoenergiat tukevat sisäistä vahvuutta ja rohkeutta, jota tarvitaan tämän sisäisen matkan jatkamiseen. Ne aktivoivat henkilökohtaisen kosmisen aurinkoyhteytesi, aktivoimaan erityisesti pyhän maskuliinisuuden. Kehottaen ylisuojelevaa maskuliinisuutta sallimaan sinun pitää feminiinistä sydäntilaa tätä tuntemista ja parantumista varten. Et ole enää lapsi, vaikka Suojelijasi näkee vielä sinut sellaisena.

Jumalainen feminiinisyyskin on täällä ja tarjoaa myötätunto- ja anteeksiantokohtutilaansa tukemaan maskuliinisuutta, jotta se antaa anteeksi itselleen ja siirtyy vahvuuteensa. Sen kohtutila on tällä hetkellä itse planeetta, joka kalibroituu jatkuvasti korkeampaan taajuuteen ja huokuu tuota taajuutta meidän kaikkien sisäistettäväksi ja vastaanotettavaksi.

Pidä paljon rakkauden kerta huolta sisäisestä maskuliinisuudestasi ja kaikista aspekteista tänä shokkiaaltojen ja kohonneiden energioiden aikana! Vastaanota ja päästä sisään ne sisäiset ja ulkoiset tukijärjestelmät, joita eniten tarvitset jatkaaksesi ankkurinnostoa 3D:stä ja siirtyäksesi korkeammille aikajanoille.

Rakkautta,

Jelelle Awen

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)

27.5.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net