En välitä https://pixabay.com/fi/tytt%C3%B6-ajatella-nainen-muoti-ajatus-1721432/
06.04.2017

En välitä

Kun olen tässä puhtaan autuuden tilassa, en välitä likaisesta autostani tai maailmantilasta. Tai edes oman kehoni tai talouteni tilasta. Kun olen autuas, en välitä perheestäni ja ystävistäni, enkä tietenkään välitä historiastani, vanhasta tarinastani, esi-isistäni tai henkiperheestäni kotona.

Tässä tilassa en oikeasti välitä suunnitelmista, projekteista tai huomisesta. Hemmetti, en välitä edes, mitä on tunnin päästä.

Tämä voi kuulostaa joistakin täydelliseltä kieltämiseltä ja vastuuttomalta. Mitä rakkaisiin ihmisiin, ystäviin, perheeseen ja muuhun ihmiskuntaan tulee, se voi kuulostaa kylmältä, jopa sydämettömältä.

Mutta kun olen tuossa puhtaan kiitollisuuden tilassa ja sitten ulotan tuon tunteen kehooni ja ympäristööni … tunteakseni todellisuuden hyvin aistillisella tasolla, tiedän epäilemättä, että koen sieluni. Ei ole enää tarvetta vain luottaa, että se on olemassa, koska tunnen sen.

Ja tiedän myös epäilemättä, että kaikki asiat ja ihmiset, joista välitän, eivät oikeasti tarvitse huolenpitoani. Tiedän epäilemättä tässä selkeyden ja autuuden tilassa, että kaikki on hyvin.

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)

29.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net