03.08.2018

Elokuun 2018 energiaraportti

Elokuu on täällä ja saamme pienen tauon heinäkuun energiavuoristoradasta. Elokuun teemoja ovat toiminta, harmonisoituminen ja tiedostaminen. Voisit kutsua tätä a-listaksesi, kun käytät tämän kuukauden energiaa niiden uusien mahdollisuuksien tutkimiseen, joita on avautunut heinäkuun pimennysten myötä (suom. huom. kaikki teemasanat alkavat a:lla englannin kielessä). Valinnat joita teimme heinäkuussa, kantavat hedelmää elokuussa.

On edelleen vilkasta energiatoimintaa ja vielä yksi pimennys, mutta yleisesti ottaen on upea kuukausi harkita niiden muutosten tekemistä, joita olet miettinyt ja joita kohti olet ottanut ensiaskeleita. Luomme 5D-aikajanoja, jotka toimivat 3D-häiritsijöinä ja erottavat 3D-tiheydestä. Kaikki tämä on jatkuvaa tilaisuutta valita energiapolkumme.

Elokuun ensimmäinen aspekti on nimi (August). Se juontuu latinankielisestä sanasta "augustus", joka merkitsee pyhää, suurenmoista ja jaloa. Rooman keisarien nimiin sisältyi "Augustus" kunnian merkkinä ja kuvaamaan heidän valtaansa ja kaikkivoimaisuuttaan. Se on myös Leijonan kuukausi – leijona, viidakon kuningas, jota hallitsee aurinko, se oma kirkas tähtemme, jonka valo on oleellinen planeetan elämälle. Mieti kaikkea tätä ymmärtääksesi, miksi tämä on mestarivuoden hyvin keskeinen kuukausi.

Elokuu on myös vuoden 8. kuukausi. Tänä 11-vuotena tämän kuukauden yleisenergia on 10 tai 1, alkujen ja uusien starttien energia. Heinäkuun 9-energiassa oli kyse loppumisista ja loppuunsaattamisesta, minkä vuoksi se oli hyvin rankka ja pimennykset olivat hyvin haastavia. Meillä on 9-vuosi joka 9. vuosi, joten ajattele taaksepäin vuotta 2009 nähdäksesi, mikä on saatettu loppuun sinulla.

Puhutaanpa nyt valinnoista ja elokuun energiasta, koska silloin "jyvät erotetaan akanoista", raamattua lainatakseni. Jyvä on syötävä osa ja akana on syömiskelvoton kova kuori, joka heitetään pois. Valinnat joita teimme heinäkuussa – olivat ne tietoisia tai tiedostamattomia – paljastivat, olemmeko valmis seuraaviin askeliin ja uusiin mahdollisuuksiin, joita elokuu sisältää. Eikä sillä ole merkitystä, olemmeko vai emme – se on heijastusta omasta matkastamme, energiataajuudestamme, siitä missä olemme ylösnousemuspolullamme ja sielutehtävästämme.

Jos sinulla oli samanlaisia kokemuksia kuin minulla, näit sen siinä tavassa, miten ihmiset tulkitsivat sanasi ja tekosi sopimaan omiin uskomusjärjestelmiinsä. Kun ne eivät sopineet, kimppuusi hyökättiin, koska uskomuksesi olivat erilaisia. Tämä on esimerkki käännekohdasta ja 5D-aikajanoista, jotka edustavat täysin integroitua 3D/5D-energiaa, joka ei voi olla enää rinnakkain tiheän 3D-energian kanssa. Tämä erottaa/jakaa elokuussa, ja se merkitsee, että meidän täytyy tulla suuremmaksi valomajakaksi ja esimerkiksi valosta, kun käännymme omaa iloamme ja täyttymystämme kohti ja annamme toisten käyttää niitä työkaluja ja sitä informaatiota, joita olemme jakaneet, ja päättää, mitä he haluavat tehdä. Emme voi kokea täyttymystä, kun yritämme elää jonkun muun mukavuusalueella.

Jos olet kamppaillut heinäkuun pimennysten kanssa, vielä yksi on tulossa elokuussa – uusi kuu ja auringonpimennys 11.8., joka ilmaisee Vesimiehen 5D-energiaa, yhteisö-, yhteistyö- ja yhteysteeman kera. Yhdistymme kollektiivisena ihmisperheenä, kun fokusoidumme sellaiseen maailmaan, jossa haluamme elää. Kaikki haluavat samoja perusasioita – saada hyvän elämän, kasvattaa lapsensa, olla onnellinen ja elää rauhassa. Tämä on 5D-Leijona/Vesimiesteema eikä se ole enää ohikiitävä ajatus. Siitä on tullut globaali vaatimus, jota jakavat ja edistävät kaikki ympäri maailmaa – kiitos internetin ja sosiaalisen median antaman yhteyden ja kuulijakunnan.

Tämä on monarkin tai hallitsijan loppu ja alku täysivaltaisuudelle, jossa hallitsemme itseämme ja olemme itsetietoinen. Energeettinen täysivaltaisuus – täydessä kontrollissa oman energiamme virtauksista ja liikkeestä – on tavoitteemme, ja teemme työtä sitä kohti suurella menestyksellä. Meitä ei tarvitse tai emme halua, että meitä kontrolloidaan tai manipuloidaan, mitä tapahtuu silloin, kun annamme voimamme toisille. Voimme olla nyt rauhassa ja harmoniassa rinnakkain luodaksemme sen ilontäyteisen ja rauhallisen maailman, jossa haluamme elää.

Merkurius perääntyy koko kuukauden, joten tarkkaile kommunikointia, matkaviivästyksiä ja myös kadonneita tavaroita. Hukkasin avaimeni viime viikonloppuna, ja ne ilmestyivät yhtäkkiä tänään paikkaan, jonne en tietääkseni laittanut niitä. En esitä mitään kysymyksiä, koska olen iloinen saadessani avaimet takaisin, mutta se oli minulle muistutus kiinnittää huomiota, mihin laitan tärkeitä tavaroita. Merkurius alkaa kulkea eteenpäin 17.8., ja varjojakso kestää 2.9. saakka.

Kuten mainitsin viime kuun energiaraportissa, Mars perääntyy edelleen ja alkaa kulkea eteenpäin elokuun lopussa. Tämä tapahtuu joka toinen vuosi, mutta sillä voi olla hillitsevä vaikutus suunnitelmiimme ja energiaamme – kuin yrittäisi ajaa autoa käsijarru päällä. Se liikkuu edelleen, mutta ei yhtä tasaisesti kuin silloin, kun käsijarrua ei käytetä. Jos olet Oinas, tunnet tämän eniten, koska Mars hallitsee merkkiäsi, mutta se vaikuttaa kaikkiin, erityisesti koska myös Merkurius perääntyy samaan aikaan. Voimme ryhtyä harkittuun toimintaan näinä aikoina, kiinnittäen huomiota siihen, miten toimemme sopivat aikomuksiimme ja haluttuihin lopputuloksiin elämässämme.

Meillä on taipumusta elää suuri osa elämästämme ja toimistamme automaattiohjauksella, kiinnittämättä tarkkaa huomioita siihen, mitä tapahtuu, kunnes teemme jotain sellaista, kuin laitamme avaimet väärään paikkaan tai tärkeä kirje tai sähköposti hukkuu tai unohdamme jonkin tapaamisen. Sitten meidän täytyy miettiä uudelleen toimiamme ja kiinnittää huomioita siihen, mitä teemme. Tämä on perääntyvän Merkuriuksen siunaus, vaikka se voi aiheuttaa melko paljon kaaosta ja häiriöitä.

Kaiken fokuksen myötä viime aikoina korruptioon hallituksessa ja muihin halpamaisiin tekoihin ihmisiä ja erityisesti lapsia kohtaan vallan salaryhmissä, se mitä tapahtuu muutamana seuraavana kuukautena ja erityisesti Pluton alkaessa kulkea eteenpäin lokakuussa, on merkittävä käännekohta. Tämä kulminoituu Saturnuksen ja Pluton yhtymään 2020, mutta tuo energia rakentuu jo. Kun kansan tahdon ja ne henkiset periaatteet, jotka hallitsevat ihmiskunnan perustaa, kaappaa valta, korruptio, hallinta ja ahneus, tilinteonpäivä tulee lopulta ja vaikeat totuudet täytyy paljastaa ja tunnustaa, jotta ne voidaan muuttaa. Ole tietoinen siitä, mitä kuulet tulevina kuukausina, koska se voi olla hyvin järkyttävää.

Lisäksi kun Jupiter siirtyy marraskuussa omaan merkkiinsä, Jousimieheen, totuuspommeja lentelee. Henkinen tiedostaminen ja korruptio eivät voi olla samassa energiatilassa. Kun meistä tulee henkisesti tietoisempia, torjumme sen, mikä ei ole harmoniassa korkeampien taajuuksien kanssa. Meistä on myös tulossa moniulotteisia, kun siirrymme polariteetista kaksinaisuuteen, erillisyydestä yhteyteen ja kilpailusta yhteistyöhön ja yhteisöllisyyteen.

Tästä syystä valintamme ovat hyvin tärkeitä nyt, ja elokuun käännekohta on energeettinen selonteko siitä, missä päätämme seistä, minkä kanssa harmonisoidumme, mitä aikomuksemme ovat, mistä päätämme olla tietoinen, ja mikä tärkeintä, mihin sitoudumme elämässämme. Emme voi vastaanottaa korkeamman taajuuden energiaa, kuin pystymme ilmentämään uskomusjärjestelmässämme. Tätä viestiä toistetaan vuoden 2018 lopun ajan.

Elokuussa on monia suotuisia aspekteja. Muista vain, ettei "suotuisa" merkitse aina hyvää, helppoa tai hauskaa Se mikä laajentaa tietoisuuttamme ja sallii meidän lisätä energiakapasiteettiamme, on suotuisaa, ja se voi joskus tulla vaikeana informaationa, joka haastaa olemassa olevat uskomuksemme ytimeen saakka. Se ei merkitse, että se mitä olemme tehneet tähän saakka, on ollut väärin, vaan on aika ajatella uudelleen ja harkita joidenkin muutosten tekemistä.

Paras tapa käyttää elokuun august-energiota on ilmaista päivittäin aikomuksia siitä, millaista energiaa haluat elämääsi ja millaisen haluat todellisuutesi olevan, ja laittaa energiasi noita lopputuloksia kohti. Älä harhaudu siitä, mitä toiset tekevät tai sanovat – pysy omalla energiakaistallasi. Äärettömän energian symboli numero 8 on sidottava aikomuksella, muuten se pirstoutuu hyödyttömiin suuntiin. Nämä ovat voimallisia aikoja, ja ylösnousemussykli nostaa kaikkien tasoa uusiin tiedostamiskorkeuksiin, jotta voimme hyväksyä jumaluuden ihmisyytemme jokaiseen soluun ja oppia kohoamaan sujuvasti uusiin energioihin ja mahdollisuuksiin.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

1.8.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net