04.01.2019

2019 - oman "napapohjoisensa" löytäminen

Ei ehkä siltä tunnu aivan vielä, mutta olemme ylittäneet kynnyksen liikkeen, ilmentämisen ja muutoksen voimalliseen uuteen vuoteen … vuoteen jossa kaikki on uutta ja tuntuu lopultakin siltä, että olemme alkaneet nostaa purjeet uusia maita kohti.

(Neitsyt)matkamme alkaa virallisesti 5.1. uuden kuun ollessa Kauriissa, joka on myös vuoden ensimmäinen (osittainen auringon) pimennys. Tämä koko kuukausi/pimennysjakso asettaa perustamme uudelle/korkeammalle tasolle ja valmistelee meidät kartoittamattomaan vuoteen, jossa meitä tuetaan/provosoidaan lähtemään todella tuntemattomille seuduille.

Uudessa raportissa puhutaan täysin uusista (12/3) energioista, joita vuosi 2019 tarjoaa, kun siirrymme herpaantumattomasta mestaruusvuodesta henkilökohtaiseen toteuttamiseen.

2019 – oman "napapohjoisensa" löytäminen

Onnellista uutta vuotta! Olemme hädin tuskin selviytyneet vuodesta 2018, mikä merkitsee 1) saamme elää kertomassa kauhutarinoita … ja 2) nyt saamme lopultakin vähän perspektiiviä siihen, mistä tuossa valtavassa, vuodenmittaisessa puhdistumisessa oli kyse.

Vuonna 2018 … universaalina 11/2-vuotena … otimme joka päivä/kuukausi peilin herruuden, uutterasti ja toistuvasti vaatien takaisin oman voimamme "toisten ja ympäröivän maailman" heijastusten kautta, jotta voisimme saattaa feminiini- ja maskuliinivoimamme täysin tasapainoon valmisteluna ydinluomisitsen hedelmöittämiseen, kantamiseen ja synnyttämiseen à yhdistyneestä jumaluudestamme syntynyt pyhä kolminaisuus àkaksinaisuudesta syntynyt kolminaisuus.

Oli ehdottomasti ilman-rajoituksia ja ui-tai-huku tyyppinen vuosi, ja tavalla tai toisella heittäydyimme kaikki syvään päähän (ilman kelluntalaitetta) määrittääksemme tarkkaan, mitä lopputulos tarkoittaisi. Joillekin vuosi 2018 oli läpimurtoja, yhteyksiä ja liikettä eteenpäin. Toisille se oli valtavaa sisäistä ponnistelua ja vahvistumista … pitkän matkan juoksua, joka ei hellittänyt hetkeksikään ja testasi jatkuvasti kestävyyttämme ja päättäväisyyttämme vastaanottaa itsemme kokonaisuutena fyysiseen muotoon.

Niille joka ovat fyysisellä/biologisella ylösnousemuspolulla, vuoden 2018 ensisijainen tarkoitus oli ankkuroida totuutemme elämämme fyysisiin rakenteisiin, voidaksemme luoda "turvallisen tilan pyhän lapsen (kolminaisuuden kolmas aspekti) syntymiselle" … kutoen (timantti)valoamme sisälle ja ympärille ja tasapainottaen (maskuliini-feminiini)voimat "taivaan päällä niin kuin taivaassa" tekemään tilaa arvostetuimmalle kanssaluomisellemme.

Ja tässä nyt seisomme kollektiivisesti … ei minkä tahansa uuden alun reunalla, vaan SEN uuden alun, joka on harmoniassa TÄYSIN kosmis-inhimillisen luontomme kanssa. Valmistaudumme löytämään uudelleen koko moniulotteisen Itsemme, integroituna YHDEKSI.

Ensimmäinen askel: fyysisestä kehosta täytyy tulla turvapaikkamme. Meidän täytyy rakentaa ensimmäinen kotimme/mallimme/temppelimme … "sisäinen kirkkomme" … (fyysisyyteen), jotta sisäinen (pyhä) lapsemme tuntee turvalliseksi LEIKKIÄ taas maailmassa. Tämä Itsen (luova) aspekti kaipaa itsenäisyyttään kehossa ja haluaa elää täydellisessä vapaudessa, mutta tarvitsee vahvistetun pesänsä turvaa maan päällä … tämän uuden tason Itsen rakenteen ja tuen … tehdäkseen sen.

Vuonna 2019 … universaalina 12/3-vuotena … meidät kutsutaan astumaan tähän temppeliin (Itsen uusi taso), johon olemme hyvin uutterasti valmistautuneet. Meitä pyydetään tulemaan uudeksi voidaksemme luoda uusia polkuja kaikkia muita varten … polkuja joita ei ole koskaan ennen luotu. Niille jotka ovat valmiita, tämä merkitsee henkilökohtaisen elämänvoimamme yhdistämistä planetaariseen elämänvoimaan tänä vuonna … mitä tietysti ohjaa itse elämän voima.

Mitä enemmän teemme sen … mitä enemmän saamme yhteyden elämänvoimaan kehossa JA planeettakehossa … sitä enemmän elämämme virtaa jokapäiväisten ihmeiden myötä … mutta kehomme liikuttaminen elämään ja elämän kanssa on avain sen luomiseen tällä tasolla. Tämä on vuosi, jossa "liikkuminen voidakseen liikkua" ei ole enää valinnaista uusille ihmisprototyypeille.

Ja niin meitä pyydetään koko vuoden johdonmukaisesti astumaan elämään ja ilmaisemaan luovasti aitoa yksilöllisyyttämme, voidaksemme saattaa loppuun matkan (12) fyysisellä tasolla (3). "Kolme" on hyvin eteenpäin liikkuvaa (maskuliinista) energiaa, joka ruumiillistaa luovan sisäisen lapsen (todellinen luova voimamme), pyhän kolminaisuuden … kykymme voittaa kaksinaisuus yhdistämällä sisäiset vastakohtamme. Se on kolmikko, kolmio, syntymän, ilmentämisen ja synteesin energiaa.

Tämä on vuotemme pyhän/kolminaisuusluomisen mallin ilmentämiselle "maan päälle, niin kun taivaassa", mikä merkitsee (korkeampien) maskuliinisten luomisprinsiippien (aktiiviset, laajentavat, tekevät ja antavat energiat) tuomista takaisin voidaksemme herättää henkiin fyysisen elämämme … organisoida uudelleen ja tasapainottaa luovuutemme tavalla, joka soveltuu hyvin pysyvyyteemme täällä. Nämä puhtaat ja intohimontäyteiset energiat ovat tärkeitä menestyksellemme uudessa maailmassa, kun ne vahvistavat omistautumistamme aloittamaan uudestaan … mutta vaativat sitoutumistamme ja jatkuvaa kärsivällisyyttämme perustan luomiseksi sille "rakentavalle (jumalaiselle) järjestykselle", jota vaaditaan rakennettaessa uudelleen elämämme ja ne uudet (maa)järjestelmät, joita tarvitaan sen ylläpitämiseen.

Lähteideni mukaan planeetalla on nyt käytettävissä täysin uusi valotaso tekemään mahdottomasta mahdollista. Hyppäyskohtamme à5.1. uusi kuu ja osittainen auringonpimennys. Ilmeisesti tämä 12/3-vuosi malttaa tuskin odottaa pääsyä liikkeelle, kun se auttaa meitä universaalilla tuella järjestämään näiden poikkeuksellisten mahdottomuuksien ensimmäisen ilmentymisen à "napapohjoisemme".

1-2-3 … nyt mennään!

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

2.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net