11 huhti 2019

Yhdisty sisäiseen uutislähteeseesi

 

Huomaatko, että kaikilla valtavirtauutislähteillä (televisio, radio, sanomalehdet, nettiuutiset) – KAIKILLA – on samat suositut puheenaiheet ja uutiset joka päivä? Voi olla todella vaikeaa välttää tulemasta temmatuksi mukaan viimeisimpään uutistarinaan, vaikket lue tai katsele valtavirtauutisia! Se tupsahtaa esiin sosiaalisen median syötteessä, puhelimessa ja tietokoneella jatkuvasti. Toisaalta on hyvä olla informoitu. Toisaalta kollektiivitunteemme laukaistaan ja niitä ohjataan päivittäin.

Joskus suosittelen yhdistymistä sisäiseen uutislähteeseensä ennen yhdistymistä ulkoisiin uutislähteisiin. Siis kun heräät aamulla, ENNEN kuin tartut puhelimeen ja alat tsekata sähköposteja, sosiaalista mediaa tai uutisia, sulje silmät noin minuutiksi, vedä muutaman kerran syvään henkeä ja ehkä ilmaise aikomus päivällesi tai sano lyhyt affirmaatio. Yksi oma suosikkini on: "Olen täynnä rakkautta. Olen rakkauden ympäröimä. Rakkaus suojelee minua. Rakkaus opastaa minua." Altistut edelleen ulkoisille uutislähteille koko päivän, MUTTA selkeä sisäinen tila auttaa sinua suhtautumaan mahdollisimman selkeällä tavalla.

On hyvä tehdä tämä myös viimeiseksi illalla, kun olet pannut laitteesi pois, jottet vie päivän uutiskiertoa unitilaan mukanasi (mikä ei vaikuta ainoastaan uneesi, vaan myös aamumielialaasi).

Kun teen tämän, minusta tuntuu paljon paremmalta, selkeämmältä, fokusoituneemmalta, tehokkaammalta, energisemmältä, inspiroituneelta jne. Joskus lakkaan tekemästä sitä, ja vau – olen ärsyyntynyt, turhautunut, pettynyt jne.

Sen tekeminen on pieni asia muistettavaksi, mutta se vaikuttaa valtavasti omaan päivään, mielen ja tunnepuolen terveyteen ja asenteeseen elämää ja maailmaa kohtaan.

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

20.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viimeksi muutettu 09 huhti 2019

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU