06 marras 2018

Merkittävän muutoksen lähestyminen

 

Useita kuukausia olette kollektiivisesti tunteneet merkittävän muutoksen lähestyvän. Vahvistimme teille tämän. Vahvistimme sen monien kanavien kautta. Yleisimmin ilmaistu vastauksenne on ollut: "Tuokaa se". Tulkitsette asiat aina rakkaimpien toiveidenne mukaan. Mutta uusi maailma sisältää paljon enemmän.

On tietysti upea asia, että olette rakentaneet mielikuvan maailmasta, jossa haluatte elää. Suosittelemme kovasti sitä. Mutta täytyy myös kyetä näkemään, että on kuljettava tie siitä, missä olette, tuohon uuteen maailmaan. Ja teissä on vaihtelevasti töyssyjä ja kuoppia. On hämäriä asioita, jotka odottavat piilossa, asioita jotka sanovat: "Pöö!" ja rikottuja siltoja.

Sanoitte "tuokaa se", ja olette tuoneet sen. Tai täsmällisemmin, olette kaikki kanssaluojina edesauttaneet sen tuomisessa. Niinpä kerromme teille tämän nyt. Tämä mitä koette, on sen muutosaallon jatkuvaa voimistumista, jota kovasti haluatte. Teidän pitää toivottaa se tervetulleeksi ja ohjata sitä, ei torjua sitä ja piiloutua siltä.

Ette voi nyt – ettekä olisi koskaan voineet – estää niitä muutoksia tapahtumasta, joita olette vuosisatoja rakentaneet, ainakaan planeetan osalta. Mutta voitte pitkittää niitä, ja voitte kokea ne joko siunauksina tai kirouksina. Olette täysin kykenevä ymmärtämään nuo periaatteet nyt. Ne saattavat näyttää uusilta joillekin teistä, mutta tosiasiassa ne eivät ole. Ne – ollen totuus – on tunnettu gnosiksena tai tietämisenä. Eikä niissä ole mitään uutta. Totuus on, on ollut ja tulee aina olemaan. Ja maailmanne ilmentämisprosessissa jotkut sanoisivat: "Vihdoin viimein". Se jatkuu laantumatta, mutta voitte kokea sen, ja koette sen, suorassa suhteessa kykyynne hyväksyä sen. Jotkut eivät tosiaankaan hyväksy sitä. Ja heidän uusi maailmansa eroaa merkittävästi. He saavat enemmän ja suurempia herätyksiä.

Voitteko tuoda sielunne silmiin kuvan shamaanista, joka kohtaa avosylin nousevan auringon, toivottaa tervetulleeksi uuden päivänkoiton? Suosittelemme kovasti, että teette elämästänne heijastuksen tuosta kuvasta. "Kiitos. Kiitos. Kiitos." on paljon tehokkaampi ajatus kuin "Voi ei! Voi ei! Voi ei!"

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

27.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viimeksi muutettu 05 marras 2018

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU