01 helmi 2018

Kruunuchakran avautumisen neljä epämiellyttävää oiretta

 
Kruunuchakran avautumisen neljä epämiellyttävää oiretta https://pixabay.com/fi/aika-nainen-kasvot-naisellisuus-2150882/

Onko sinulla hankala unirytmi tai kenties epäsäännöllistä päänsärkyä? Kenties käyt läpi vaihetta, jossa jatkuva melu roskaa ajatuksiasi tai et vain pysty lopettamaan ajattelemista? Tuntuuko sinusta, että ehkä – vain ehkä – sinulle tapahtuu henkilökohtaisesti selittämättömiä asioita? No, kuulostaa siltä, että saatat kokea kruunuchakran avautumista.

Tässä on neljä epämiellyttävää oireitta selitettynä, mikä auttaa sinua ymmärtämään tilanteesi selkeämmin.

Irrottautuminen. Parantumisprosessi vie yksilön vuoristorataan. Yksilö joka kokee heräämistä, näkee käyttäytymismallien muuttuvan. Perspektiivisi on ainutlaatuinen ja hyvin erilainen kuin muilla ympärilläsi. Merkittävä muutos tapahtuu ystäväpiirissäsi – satut vain irrottautumaan suurimmasta osasta heitä ja arvostat enemmän eristyneisyyttä elämässäsi. Kun papatus päässäsi lisääntyy, puhumistarpeesi vähenee. Kuten muokattu versioni kuuluisasta sanonnasta toteaa: "Mitä enemmän pois-opit, sitä vähemmän puhut.

Kehokipu ja päänsäryt. Kun käyt läpi parantumisprosessia, mielesi ja sielusi ovat jatkuvassa negatiivisten ajatusten, värähtelyjen ja tunteiden taistelussa. Ihmisaivot vastustavat tätä muutosta, ja tästä kamppailusta tulee hyvin todellista, kun käyt läpi kruunuchakra-avautumista. Tämän taistelun tuloksena keho reagoi kovalla kivulla ja päänsäryllä. Lisäksi saattaa olla kihelmöintiä päälaella ja niskan takana.

Ruokailutavat. Heräämisprosessin aikana yksilö kokee käyttäytymismuutoksia, erityisesti ruuan osalta. Mieli haluaa ruokaa enemmän kuin keho, ja syöt ruokaa, joka ravitsee sieluasi ja kehoasi. Saattaa olla myös tilanteita, joissa muistat jonkin tietyn ruuan jostain seremoniasta tai erityistapahtumasta.

Unirytmi. Kohtaat dramaattisen muutoksen unirytmissä. Saatat alkaa herätä sattumanvaraisina aikoina yöllä, kun tapanasi oli ennen nukkua koko yö rauhallisesti. Tai kenties sinua alkaa väsyttää normaalia aiemmin. Unirytmi tulee varmasti vähän hulluksi kruunuchakra-avautumisen aikana.

Kirjoittanut Raven Fon (www.mysticalraven.com)

14.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viimeksi muutettu 24 tammi 2018

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU