16 loka 2018

Salatajunta - entiset elämät ja tulevaisuuden ennustukset

Kirjoittanut 
Salatajunta - entiset elämät ja tulevaisuuden ennustukset https://pixabay.com/fi/nainen-tytt%C3%B6-secret-huivi-arabia-1335487/

Meditaatiossa, syvärentoutuneessa rukouksessa ja transsitilassa ihminen voi kohdata sekä persoonallisia että kollektiivisia symboleja. Nämä myös helposti sekoitetaan: tavallisessa unessa havaitaan yleensä vain henkilökohtaisesti merkitseviä symboleja, kun taas rukouksissa ja transsitilassa on mahdollista kohdata kollektiivisia, ja joskus jopa universaaleja symboleja. Kyse on eri tajunnan tasoista.

Unet tapahtuvat aina tiedostumattomassa mielessä, eli kansankielisemmin alitajunnassa. Transsitila taas toimii tietoisuuden ja tiedostumattomuuden välissä. Ehkä transsitilaa on siksi esoteerisesti nimitetty myös salatajunnaksi.

Miten tunnistaa salatajunnan viestejä?

Jos olet joskus unenkaltaisessa tilassa nähnyt sielusi silmin jonkin symbolin, kokenut ilmestyksen tai saanut jonkin erikoisen tiedonjyvän, voi kyseessä olla viesti salatajunnasta. Saadun viestin jälkeen voit pohtia esimerkiksi:

Oletko ollut unessa vai hereillä? Jos et pysty sanomaan, kumpi oli kyseessä, saattaa kyseessä olla salatajunta.

Perustuiko ilmestys muistiin vai mielikuvitukseen? Jos et pysty sanomaan, kumpi oli kyseessä, saattaa kyseessä olla salatajunta.

Herättikö ilmestys sinussa tarpeen tutkia asiaa järjellä vai tunteiden kautta? Jos et pysty sanomaan, kumpi oli kyseessä, saattaa kyseessä olla salatajunta.

Koskettiko sanoma mennyttä vai tulevaa aikaa? Jos et pysty sanomaan, kumpi oli kyseessä, saattaa kyseessä olla salatajunta.

Jos olet saanut viestin salatajunnastasi, sinun tulisi tutkia viestin sisältöä niin kauan, että se aukeaa sinulle kokonaan. Salatajunnan viestit ovat usein niin uskomattomia, että ne vaativat uskoa ja sinnikkyyttä, kunnes niihin pääsee todella käsiksi.

Joskus salatajunta voi aueta hieman tietoisemmin, ja tällöin voi esimerkiksi selvästi aistia, että saatu tieto ja ymmärrys koskettavat mennyttä aikaa. Tällöin ajatellaan, että kyseessä on jokin välähdys entisistä elämistä. Salatajunnan kautta tulevat kokemukset ovat paljon todellisemman tuntuisia kuin unet, minkä vuoksi monet ovat täysin varmoja menneiden elämän kokemuksistaan ja sieltä tulevista viesteistä. Eikä siinä olekaan mitään väärää, jos salatajunta viestittää jotain asiaa menneestä käsin – sitä todella kannattaa tutkia niin kauan, että sen salaperäinen symboliikka ja merkitys aukeavat. Vastaavasti, jos ilmestys sijoittuu tulevaisuuteen, voi kyseessä todella olla jokin välähdys tai mahdollinen skenaario, joka tulee tapahtumaan. Näitä kutsutaan ennustuksiksi.

Salatajunnan kanssa kannattaa kuitenkin muistaa, ettei senkään viesteihin tule uskoa sokeasti, vaan niitä voi ja tuleekin kyseenalaistaa hyvällä omatunnolla. Totuuden voi aina kyseenalaistaa, kun vastaavasti ihmisen egoa hyvin usein ei voi.

Esimerkki salatajunnan ilmestyksestä

Eräällä kurssilla harjoittelimme itsemme ja muiden ihmisten vaivuttamista hypnoosiin. Vaivuin harjoituksessa tilaan, jossa olin ollut ehkä vain kerran, kaksi aiemmin. Olin tässä näyssä erään ystäväni kanssa, ja me muutuimme todella pieniksi. Otimme eräänlaisia työvälineitä mukaan ja menimme minun suustani sisään elimistööni. Elimistössä puhdistimme ja pesimme kaikki paikat, niin ettei mihinkään jäänyt mitään epäpuhtauksia. Kun heräsin hypnoottisesta tilasta takaisin, huomasin pian, että minulla alkoi nousta kuume. Illalla kuumetta oli jo 39 astetta. Koska tiesin, että kyseessä oli jokin erikoinen reaktio päivän hypnoosiin liittyen, päätin seuraavana päivänä jatkaa kurssilla. Kurssi menikin hyvin loppuun asti, mutta kuume kesti noin kuukauden ajan. Kertaakaan sinä aikana kuume ei laskenut alle 38 asteen, mutta toisaalta se ei kuitenkaan haitannut normaalia elämää. Myöhemmin olen lukenut muiden ihmisten vastaavista puhdistumiskokemuksista henkisten kurssien (sekä ihan omien kokemusten) yhteydessä, ja olen tullut siihen tulokseen, että kyseessä oli salatajunnan laukaisema kehon puhdistuminen.

Iisakki Totuudentalo
https://houseoftruth.education/fi

Viimeksi muutettu 15 loka 2018

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU