10 toukokuu 2018

Ovatko syntymämerkit muistoja edellisistä elämistä?

Kirjoittanut 
Ovatko syntymämerkit muistoja edellisistä elämistä? Photo by Mikes Photos from Pexels

Jotkut lapset pystyvät kertomaan hyvinkin tarkasti aiemmista elämistään. Monilla heistä on syntymämerkkejä, jotka liittyvät jotenkin heidän edellisten inkarnaatioitensa vaiheisiin. Usein syntymämerkit muistuttavat edellisissä elämissä koetusta väkivallasta tai sairauksista. Mutta miten moinen on mahdollista? Miksi uudessa kehossa on merkkejä edellisistä elämistä?

Jim Tucker on tutkinut reinkarnaatiota ja kirjoittanut siitä myös kirjoja. Hän on lastenpsykiatri ja Virginian yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan professori. Hän on pohtinut hämmentävää yhtälöä, jossa monilla edellisistä elämistään kertovilla lapsilla on syntymämerkkejä, jotka liittyvät edellisiin elämiin.

Lapset kertovat usein edellisistä elämistään siinä tapauksessa, että viimeisin aiempi elämä on saanut traagisen, usein väkivaltaisen lopun. Syntymämerkit liittyvät esimerkiksi koettuun väkivaltaan, tai ne voivat esimerkiksi olla yhteydessä leikkaushaavoihin tai sairauden aiheuttamiin vammoihin.

Esimerkiksi Patrick-nimisellä yhdysvaltalaisella pojalla, jonka tapausta Tucker on tutkinut, oli kolme syntymämerkkiä. Ne vastasivat hänen syöpään kuolleen veljensä Kevinin kehossa olleita haavoja. Kevin kuoli ennen Patrickin syntymää, Patrick muisti asioita, joita oli tapahtunut Kevinin aikana, ennen hänen syntymäänsä.

Kevinin vasen silmä oli sokeutunut hoitojen aikana, ja Patrickin vasenta silmää peitti vaalea kerros, eikä hän juuri nähnyt vasemmalla silmällään. Kevinillä oli kasvain oikean korvan yläpuolella, Patricikilla oli kyhmy samassa kohdassa. Kevinillä oli ollut infuusioportti kaulan oikealla puolella, Patrickilla oli samassa kohdassa syntymämerkki. Molemmat ontuivat.

Mutta minkälainen mekanismi syntymämerkkien taustalla vaikuttaa? Tucker arvelee, että taustalla saattaa olla mielen voima. Edellisen elämän traumat ovat olleet niin voimakkaita, että ne siirtyvät tietoisuuden mukana kehosta toiseen, Tucker selittää.

Tulkintaa tukee se, että syntymämerkit usein vaalenevat tai häipyvät ajan mittaan. Samaan aikaan, lasten kasvaessa, muistot edellisistä elämistä alkavat haalistua ja lopulta unohtuakin.

Lähde: https://www.theepochtimes.com/a-theory-on-how-birthmarks-could-correspond-to-wounds-from-past-lives_846178.html
Kuva: Mikes Photos / Pexels

Viimeksi muutettu 09 toukokuu 2018

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU