11 loka 2016

Nuori poika muistaa edellisen elämänsä Marsissa

Kirjoittanut 
Nuori poika muistaa edellisen elämänsä Marsissa https://www.youtube.com/watch?v=y7Xcn436tyI

Venäläinen Boriska on kertonut hämmentäviä tietoja Marsista, jossa hän on ilmeisesti elänyt aiemman elämän. Tiedot osuvat yksiin NASA:n nykytietojen kanssa, ja saavat pohtimaan, elääkö planeetalla edelleen väkeä...

Mekin olemme kirjoittaneet aiemmin lapsista, jotka muistavat aiemman elämänsä. Se saattaa välittyä unina ja muistoina. Näitä lapsia ja heidän tarinoitaan on myös tutkittu. Eräs asiaan vihkiytynyt henkilö on amerikkalainen psykiatri Jim Tucker. Hän on julkaissut Explore-lehdessä artikkelin, jossa hän kertoo tutkimistaan tapauksista.

Tyypillisissä tapauksissa lapsi kertoo edellisen elämän kokemuksistaan. Vain lapset vaikuttavat kykeneviltä muistamaan näitä kokemuksia. Muistot alkavat 35 kuukauden iässä, ja he saattavat kuvailla menneen elämänsä tapahtumia ja kokemuksia hämmästyttävän laajasti ja tarkasti. Lapset ovat muistaneet esimerkiksi perheenjäsentensä ammatit sekä kotiosoitteet.  Joissakin tapauksissa lapset ovat matkustaneet tapaamaan edellisen elämänsä perheitä ja on selvinnyt, että monet heidän muistamansa asiat ovat olleet totta.

Edellinen elämä toisella planeetalla

Venäläisen Boriskan tapaus on vielä erikoisempi: hän eli Marsissa. Häntä haastateltiin Camelot-hankkeen yhteydessä (linkki videoon sivun alalaidassa). Boriskan äiti kertoo, että poika alkoi puhua neljän kuukauden vanhana, ja kahdeksan kuukauden iässä hän puhui jo kokonaisia lauseita. Lukemaan Boriskoa oppi 2-vuotiaana. Hänestä tuli paikallinen kuuluisuus nerokkuutensa ansiosta. Kolmen vanhana hän osasi luetella kaikki aurinkokunnan planeetat ja tiesi muutenkin ällistyttävän paljon astronomiasta.

”Marsin ihmiset matkustivat useissa eri galakseissa”, poika kertoo. Hän myös kuvailee kolmion muotoisia aluksia ja teleportaatiota, jonka avulla saattoi matkustaa toisen avaruuden kolkkaan.

Boriska puhui toisten planeettojen ihmisistä, planeettojen välisestä yhteistyöstä ja sodistakin. Hän myös kertoi ihmisistä, jotka edelleen asuvat Marsissa, mutta sen sisuksissa.

Nasan havainnot tukevat Boriskan tarinaa

Jokin aika sitten NASA järjesti lehdistötilaisuuden, jossa kerrottiin, miten ennen punaisena pidetty planeetta ei ollutkaan punainen, vaan ilmeisesti sillä virtaa vesi. Se ei siis olekaan kivinen autiomaa. Jos planeetalla on vettä, elämän ilmaantuminen on todennäköisempää. NASA on päättänyt etsiä vastauksen kysymykseen siitä, onko Marsissa elämää.

Huomioiden Boriskan kertomuksen planeetan sisuksissa elävistä ihmisistä, on kiinnostavaa huomioida Alfred McEwen-nimisen Arizona yliopiston tutkijan huomio siitä, että todennäköisyys sille, että Marsin sisuksissa on elämää, on aina ollut korkea.

Boriska kertoi myös ilmastonmuutoksista Marsissa. NASAn John Grunsfeld taas sanoo, että vaikuttaa enenevissä määrin siltä, että Mars oli ennen maan kaltainen planeetta, jossa oli suolaisia meriä, makeaa vettä ja lumipeitteisiä vuoria. ”Jotain tapahtui Marsissa, ja vesi katosi”, hän sanoo.

On arveltu, että syynä saattoi olla ydinsota, joka saattoi myös vaikuttaa siihen, miltä Mars nykyisin näyttää.

Lähde: https://www.collective-evolution.com/2016/10/01/boriska-the-extraordinary-boy-from-russia-who-remembers-his-past-life-on-mars/

Viimeksi muutettu 12 loka 2016

Media

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU