01 maalis 2018

Näkijä välittää viestejä henkimaailman auttajilta

Kirjoittanut 

Meillä kaikilla on elämäntilanteita, jolloin ei tiedä, miten edetä omassa elämässään ja kaipaisi ulkopuolisen apua. Selvänäkijät, intuitiiviset viestintuojat ja meediot voivat selkeyttää tilannetta, mutta mistä tietää, kehen voi luottaa ja onko viesti aito? Riina Väisänen välitti minulle henkimaailman viestin, katsotaanpa millainen fiilis siitä tuli.

Minulla ei ollut mitään erityistä kysymystä tai hankalaa elämäntilannetta, johon olisin toivonut viestiä henkimaailmalta, pyysin "yleisviestiä tähän hetkeen".

Viesti oli kirjoitettu käsin ja oli pituudeltaan kaksi A4-arkkia. Koko henkimaailman viestiä en lähde avaamaan, mutta muutama pääpointti: tunnistan suurelta osin itseni ja elämäntilanteeni viestistä. Vaikka teksti itsessään ei ole kovin pikkutarkka, on siellä asioita, joita vieras ihminen ei olisi tienyt minusta. Teksti ei tuonut suuria yllätyksiä, se oli henkimaailman näkemys "millainen olen" ja mikä on tämän hetken energiani. Teksti oli rakkaudellista, voimaannuttavaa ja henki aitoutta.

Riina välittää henkimaailman viestejä rakkaudesta

riinaRiina Väisänen kertoo olevansa vahvimmillaan näkijä, joka saa arjen eri tilanteisiin vastauksia henkioppailta, enkeleiltä ja muilta valonauttajilta. Ihmiset ottavat yhteyttä kysyäkseen suuntaa henkiselle kehitykselleen tai apua henkilökohtaiseen elämään. Henkimaailman Riina on sanojensa mukaan aistinut vahvasti jo lapsena, vaikka onkin saanut kristillisen kasvatuksen iltarukouksineen: "Minulle on jäänyt tunne siitä että minua on ohjattu olemaan leikkimättä henkimaailman asioiden kanssa. Minuun oli iskostettu jonkinlainen pelko ja olin tietoisesti päättänyt, etten ota yhteyttä henkimaailmaan tai anna sen tulla itselleni liian näkyväksi."

Aikuisiällä Riina alkoi tietoisesti avata itseään henkimaailmalle ja huomasi omaavansa herkkyyttä, joka näkyi mm. ennaltanäkemisenä. Varsinainen kvanttihyppy henkimaailman siipien alle tapahtui yllättäen noin 3,5 vuotta sitten Riinan ajaessa autoa: "Päivätietoisuuteni suljettiin aivan yllättäin ja sain siirtyä henkimaailmaan käsittelyyn.  En ollut tietoisesti pyytänyt yhteydenottoa enkä todellakaan voinut kuvitella semmoisen tapahtuvan keskellä kirkasta päivää! Muistikuvani palasivat vasta kun olin siirtynyt aivan uuteen paikkaan autollani, paikkaan jota en tunnistanut. Minua kihelmöi ja tuntui  kuin minuun olisi iskenyt tuhannen voltin sähköisku." Tuossa tapahtumassa Riinalle annettiin tietopaketti, joka aukaistaan vähän kerrallaan. Hän teki samalla myös sopimuksen tehdä työtä ihmiskunnan hyväksi ja hänelle annettiin kyky välittää henkimaailman viestejä.

Riinan viestit tulevat rakkaudellisesta lähteestä. Viestien välityksessä häntä auttavat omat oppaat: Aurora-enkeli sekä Vanha viisas intiaanimies.

Tykkääkö presidenttiparin Lennu-koira uudesta vauvasta?

Riinaa pyydettin Enbuske-Veitola-Salminen ohjelmaan syksyllä 2017 kertomaan, mitä mieltä Lennu-koira on vauvauutisista. Asiaa pienoisesti mietittyään, Riina kieltäytyi: "En voi puhtaalla omalla tunnolla antaa haastattelua, sillä minulle on tärkeää, että toisten asioita ei katsota ilman heidän lupaansa. Haluan pitää välini kunnossa henkimaailmaan, sillä tämä kyky voidaan ottaa minulta yhtä nopeasti pois, kuin se on annettu".

Julkisuutta ja sitä kautta asiakkaita ohjelmaan osallistuminen olisi Riinalle tietänyt, mutta se ei ole tärkeintä: "Teen tätä työtä rakkaudesta". Alussa Riina välitti viestejään ilmaiseksi, mutta viestien toivojia oli niin paljon, että se vei kaiken ajan eikä energiat pysyneet enään tasapainossa: "Minulle oli iso kynnys laittaa toiminimi ja sen myötä verkkokauppa pystyyn ja tehdä tätä työtä niin että saan siitä myös rahaa. Tällä hetkellä koen että näin energiat pysyvät tasapainossa. Haluan auttaa ihmisiä ja paras korvaus työstäni on edelleenkin asiakkaan vilpitön palaute."

Riinan kotisivut löytyvät osoitteesta henkimaailma.fi

Viimeksi muutettu 28 helmi 2018

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU