28 marras 2016

Meedio Harriet Piekkola: “Kaikki tapahtuu valossa ja rakkaudessa.”

Kirjoittanut 
Meedio Harriet Piekkola: “Kaikki tapahtuu valossa ja rakkaudessa.” Harriet Piekkolan kuva-arkisto

Luottamus elämän jatkumiseen tuo lohtua monille. Meedio on henkilö, joka välittää rakkaudellisia viestejä hyvästä henkimaailmasta ja tuo lohtua läheisensä menettäneille. Harriet Piekkola on yksi Suomen tunnetuimpia meedioita, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1999.

Meedioistunnoissa henkimaailma on läsnä ja meedion tehtävänä on olla kanavana henkien ja ihmisten välillä. Meedio ei käytä hallusinaatioita aiheuttavia aineita, eikä tanssi itseään transsiin, vaan hänen tietoisuuden tilansa muuttuu. Jokainen meedio on erilainen ja käyttää mediaalista herkkyyttään ja henkisiä aistejaan ollessaan yhteydessä henkimaailmaan. Hän voi siis nähdä henkisillä silmillään, kuulla henkisillä korvillaan, tuntea kehossaan, haistaa ja maistaa tai saada tiedon suoraan päähänsä. Hän voi käyttää useampaakin henkistä aistia tiedon saamiseen. Meedio on kuitenkin koko ajan tietoinen siitä, mitä tapahtuu.

Pienet ihmeet

Harriet Piekkolan mukaan transsissa on kyse siitä, että meedio laajentaa omaa energiakenttäänsä, jolloin henkimaailmasta tuleva henki voi tulla hänen kenttäänsä. Meedion henkioppaalla on tärkeä portinvartijan rooli - hän antaa luvan henkimaailmasta saapuvalle vieraalle siirtyä meedion läheisyyteen. Transsimeedio toimii siis hyvin samalla tavalla kuin meedio yleensä, mutta hänen tietoisuuden tilansa on vielä syvempi. Transsimeedio tekee tilaa henkimaailman tulijalle, asettaa itsensä kuin sivuun ja antaa hengelle luvan käyttää fyysistä kehoaan.

Henkimaailman vieras voi viestissään tuoda hyvinkin syvällistä henkistä viisautta ja opastusta, miten toimia tästä eteenpäin. Joskus tulijasta on hyvin vahva tunne, kyyneleet saattavat valua vuolaana. “Se on hyvin rakkaudellinen hetki.”, Harriet toteaa. Jos tulija on tuttu, hän voi viestillään auttaa arjen asioissa, sitä mitä vastaanottaja tarvitsee juuri nyt elämässään. Harriet arvostaa näitä “pieniä ihmeitä” ja on hyvin kiitollinen kokemuksistaan.

Hyvä transsimeedio voi pitää hyvin henkisiä puheita, laulaa monen eri hengen toimesta, piirtää jopa kahdella kädellä samaan aikaan, maalata valtavan nopeasti, parantaa ja tehdä henkileikkauksia. Transsin syvyydestä riippuen hän ei välttämättä ole itse täysin tietoinen tapahtumista.

Transsi, luonnollinen osa henkistä matkaa

Harriet toimii transsimeediona, mikäli asiakas niin haluaa. Mutta silloin täytyy vallita molemminpuolinen vahva luottamus. “Jos ei tiedä, mistä on kysymys, transsi voi tuntua pelottavalta.”, Harriet toteaa. Meedion kasvot voivat transsin aikana muuttua fyysisesti, puhe on erilaista, kun hengen energia tulee läpi meediosta. Kenellekään ei haluta mitään negatiivista - kaikki toimivat valossa ja rakkaudessa, niin henkimaailma kuin meediokin.

Transsissa meedio uskaltaa mennä tietoisuuden tilassa syvemmälle ja oma mieli on kauempana, jolloin viestinvälitys on puhtaampaa. Transsi tapahtuu meedion sydämen kautta, jolloin meedion täytyy olla hyvässä fyysisessä kunnossa eikä hänellä saa olla sydänongelmia. Transsin aikana ei saa taputtaa tai valokuvata ja on syytä välttää kaikkea sellaista, mikä häiritsisi transsimeedion työskentelyä, kysymyksiä toki voi esittää.

Harrietille itselleen transsi on jännä tunne - syvä luottamus, hieno, rakkaudellinen voima. Se on myös hyvin hoidollinen hetki - myönteinen, luonnollinen osa henkistä matkaa.

Kaksi herkkää perheessä

Harriet on omien sanojensa mukaan ollut aina utelias ja halunnut tietää henkiseen kehitykseen liittyvistä asioista. Hän haluaa jakaa tätä tietoa myös muille ja mikäpä sen parempaa tietoa, kuin omakohtainen kokemus.

Harrietin puolison, Hannu Piekkolan astrologian harrastus alkoi jo 17-vuotiaana, joten perheessä on kaksi herkkää. Harriet kertoo, että on ollut suuri apu, kun puolison kanssa voi jakaa näitä asioita puolin ja toisin. “On helpompaa kulkea henkisellä polulla eteenpäin, kun toinen ymmärtää ja myös opettaa”, Harriet toteaa.

Maailmassa tapahtuu kaikenlaista, myös ikäviä asioita. Harriet antaa meille hyvän neuvon: “Pysy omassa rauhassa. On asioita, joille emme yksinkertaisesti voi mitään. Ole valon lähettiläs, siellä missä olet ja elät elämääsi - kaikki lähtee omasta itsestä!”

Lisätietoa Harriet Piekkolasta:

harrietpiekkola.fi

Viimeksi muutettu 03 maalis 2017
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on mm. henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU