24 tammi 2018

Henkimaailman neljä tapaa viestiä kanssasi

Kirjoittanut 
Henkimaailman neljä tapaa viestiä kanssasi https://pixabay.com/fi/siluetti-auringonlasku-s%C3%A4hk%C3%B6-3021777/

Läheisen kuolema on jokaiselle kova paikka, ja jopa pieni viesti tai merkki tuonpuoleisesta tuntuu rakkaansa menettäneestä hyvin suurelta ja tärkeältä asialta. Hengillä onkin useita tapoja viestittämiseen, mutta ne ovat hyvin hienovaraisia, ja niitä on osattava etsiä.

Unet. Jos läheisesi ilmestyy sinulle unessa, se tuntuu yleensä rauhalliselta ja todellisemmalta kuin tavalliset unet, sillä pystyt hallitsemaan sanomisiasi. On hyvin yleistä, että viestin saamisen jälkeen heräät - joten jos heräät yllättäen keskellä yötä, yritä muistella mitä unta näit. Jotta kuolleiden läheistesi olisi helpompi päästä uniisi, anna heidän tietää ennen nukkumaanmenoa että haluaisit tavata heidät. Selkeytä ajatteluasi kirjoittamalla unet muistiin.

Sähkö. Henkien on helppo hallita sähkövirtauksia (eihän kauhuelokuvissakaan turhaan valot vilku!), joten kun ajattelet kuollutta läheistäsi ja haluaisit hänen kommunikoivan kanssasi, kiinnitä huomiota elektroniikkaan. Valot voivat esimerkiksi himmetä tai kirkastua, radiosta voi yhtäkkiä tulla hänen suosikkikappaleensa tai puhelimet ja muu elektroniikka eivät välttämättä toimi kunnolla.

Sattumukset. Sinulle voi päivän aikana sattua miljoonia asioita, mutta kun joku tapaus todella kiinnittää huomiosi se on todennäköisesti viesti hengeltä. Useinmiten nämä tapaukset ovat kuitenkin erittäin hienovaraisia (ovellesi tuskin ilmestyy soittokuntaa laulaen "terveisiä äidiltä!"). On paljon todennäköisempää, että esimerkiksi äitisi kuva kaatuu kirjahyllyssä sen jälkeen kun olet ajatellut häntä, joku antaa sinulle hänen suosikkikukkiaan tai löydät sattumalta jonkin hänen antamansa kortin jonka olet itse täysin unohtanut. Nämä merkit eivät luultavasti ole sellaisia jota olet pyytänyt, mutta kun jotain tälläista tapahtuu ja olet äskettäin ajatellut kuollutta läheistäsi, se on varmasti hänen henkensä lähettämä viesti.

Ihmiset. Saatat nähdä kadulla jonkun, joka näyttää täysin samalta kuin kuollut läheisesi, tämä voi välillä säikäyttääkin! Toinen tapa on, että rakkaasi on ilmestynyt jonkin muun ihmisen uneen, ja kun hän kertoo sinulle kokemuksestaan, saatat miettiä miksei henki tullut suoraan sinun uneesi. Jos ihminen on murheen murtama surusta, hän ei välttämättä huomaa henkien lähettämiä hienovaraisia vihjeitä ja siksi he yrittävät lähettää terveisensä sinulle toisen ihmisen kautta. Henki haluaa kertoa että kaikki on kunnossa.

Etsi rohkeasti merkkejä rakkaidesi hengistä, saatat yllättyä kuinka paljon niitä tulee vastaan kun vain antaa mahdollisuuden!

Lähde: https://www.gaia.com/article/4-ways-your-loved-ones-spirit-are-trying-contact-you#sthash.QmXdw8Ga.dpuf

Viimeksi muutettu 19 tammi 2018
Ja

Nuori ja innokas harjoittelija, joka etsii innolla uusia, mielenkiintoisia juttuja. Pätee varsinkin käännösjutuissa.

2 kommenttia

  • Kommentoi linkkiä 20 marras 2018 lähettänyt Alvida

    Itse uskon ainoastaan universumin näkymättömissä maailmoissa oleviin henkiin, jotka eivät ole edesmenneitä sukulaisia tai esi-isiä, ei edes enkeleitä, joista ihmiset ovat luoneet milloin mitäkin kuvia. Ei, vaan juurikin näkymättömiin henkiin, suojelushenkiin tai muihin henkiin, jotka kulkevat kanssamme tai tarvittaessa vierailevat luonamme. Ne ovat suuria voimia, jotka ovat olleet aina olemassa, ennen ihmiskuntaa. Tällaisen uskomuksen ovat myös sukulaiseni omanneet kautta sukupolvien. Olemme pakanoita..

  • Kommentoi linkkiä 24 tammi 2018 lähettänyt fixari

    Kiitos =D

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU