14 kesä 2018

Armeijan raportti herättää kysymyksiä - mitä ufot etsivät vedestä?

Kirjoittanut 
Armeijan raportti herättää kysymyksiä - mitä ufot etsivät vedestä? Viktor Jakovlev - Unsplash

14 vuotta sitten Yhdysvaltain armeija tallensi kuvaa tapauksesta, jota kutsutaan Tic Tac -ufoksi. Nimi valikoitui siksi, että tallenteessa näkyy valkoinen Tic Tac -pastillipakkausta muistuttava, nopeasti liikkuva objekti. Sillä ei ollut siipiä eikä se jättänyt minkäänlaista pakokaasua jälkeensä, ja se sai armeijan lentäjät täysin ymmälleen.

Nyt sitä käsiteltävä armeija raportti on saapunut toimittajien käsiin. Siinä kuvaillaan, että vuonna 2004 Tic Tac ei ollut yksittäinen tapaus, vaan vastaavia nähtiin samalla paikalla Yhdysvaltojen itärannikolla useita. Raportissa kerrotaan, että objektit laskeutuivat sekunneissa noin 20 kilometrin korkeudesta noin 15 metrin korkeuteen

Videolla armeijan lentäjät havaitsevat Tic Tac -ufon ja hämmästelevät sitä. Armeijan lentäjät mainitsevat, että vesistössäkin saattoi olla jotain. Yksi heistä mainitsee nähneensä veden pinnalla liikettä, joka muistuttaa nopeasti uppoavan ison esineen kuten sukellusveneen tai laivan aiheuttamaa liikettä. Vesi liikkui erikoisesti jalkapallokentän kokoisella alalla. Raportissa arvellaan, että kysessä saattoi olla tunnistamaton lentävä kohde, jota ei ihmissilmin voinut joko peittelyn tai näkymättömyyden vuoksi havaita.

Toinen lentäjä kuvaili nähneensä veden liikkuvan aivan kuin se kiehuisi. Lähistöllä olleesta sukellusveneestä ei kuitenkaan tehty minkäänlaisia poikkeavia havaintoja. Se voi tarkoittaa sitä, että alus olisi edustanut erityisen korkeaa tekniikkaa, sillä sukellusveneiden sensorit ovat erittäin tarkkoja.

Oliko kyseessä siis ufot, ja oliko vedessä siis jotain, mitä toiset ufot yrittivät lähestyä tai tavoitella? Raportti ei anna vastauksia. Ufojen lisäksi mahdollinen selitys on armeijan omien tai muiden maiden armeijan vielä tuntemattomat välineet.

Lähde: https://www.huffingtonpost.com/entry/ufo-undersea-object_us_5b0cfd34e4b0fdb2aa5637d3

Viimeksi muutettu 12 kesä 2018

Media

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU