Olemme kaikki kuulleet tarinoita, joissa näennäisesti viattomat ihmiset ovat joutuneet jonkin yliluonnollisen voiman hallintaan. Riivatuksi joutumisen seurauksena ihmisten on sanottu tekevän poikkeuksellisia asioita, kuten puhuvan latinaa, satuttavan itseään ja saavan väkivaltaisia kohtauksia.

Meillä kaikilla on elämäntilanteita, jolloin ei tiedä, miten edetä omassa elämässään ja kaipaisi ulkopuolisen apua. Selvänäkijät, intuitiiviset viestintuojat ja meediot voivat selkeyttää tilannetta, mutta mistä tietää, kehen voi luottaa ja onko viesti aito? Riina Väisänen välitti minulle henkimaailman viestin, katsotaanpa millainen fiilis siitä tuli.

Niin kutsutut "mustasilmäiset lapset" ovat pelottava ilmiö, joka on aiheuttanut suuren määrän kummallisia tarinoita vuosien aikana. Huhujen mukaan lapset noudattavat jokseenkin tarkasti tiettyä mallia ilmestyessään: he liikkuvat yleensä pareittain harvaan asutuilla alueilla ja näyttävät kaukaa aivan tavallisilta lapsilta. Läheltä katsottuna voi nähdä kuitenkin ihon sairaan kalvakkuuden ja sen lisäksi täysin mustat silmät ilman iristä tai silmänvalkuaisia. Vaikka kertomukset vaihtelevatkin yksityiskohdiltaan, yksi asia tapahtuu aina: lasten katse on häiritsevä, synkkä ja hypnoottinen ja he tuovat mukanaan ahdistuksen ja paniikin.

16 helmi 2018

Mies seinällä

Kirjoittanut

Haluan jakaa kokemuksen, joka tapahtui pojalleni hänen ollessaan neljän vuoden ikäinen. Pojallani ei ollut koskaan ongelmia nukkumaanmenossa. Hän oli yksi niistä harvoista lapsista, jotka vain nousivat ylös ja sanoivat että nyt väsyttää ja olen valmis menemään nukkumaan. Kuitenkin yhtenä iltana hän kieltäytyi menemästä omaan huoneeseensa. Kun hän oli nukkunut huoneessamme kolme yötä, päätin viedä hänet omaan sänkyynsä. Nostaessani hänet syliini, hän puolittain heräsi ja alkoi kertoa minulle seinästä.

Kuolemanrajakokemukset, joissa kohdataan edesmennyt läheinen, koetaan kaikkialla läsnä oleva jumallallisuus tai tavataan enkeli, kutkuttavat mieliämme. Mitä tapahtuu rajan toisella puolella? Onko meitä vastassa pelkkä pimeys vai koemmeko rakkauden ja valon. Tässä muutaman henkilön kokemus.

Läheisen kuolema on jokaiselle kova paikka, ja jopa pieni viesti tai merkki tuonpuoleisesta tuntuu rakkaansa menettäneestä hyvin suurelta ja tärkeältä asialta. Hengillä onkin useita tapoja viestittämiseen, mutta ne ovat hyvin hienovaraisia, ja niitä on osattava etsiä.

Kuolemanrajakokemukset ovat vastoin yleistä uskomusta hyvinkin vaihtelevia, eikä sitä luvattua "valoa tunnelin päässä aina näy". Samoin kadoksissa saattavat olla niin sukulaiset, ystävät kuin valo-olennotkin. Kevin Williams tutki rajatapauksia ja keräsi tietoa siitä, millaisia muita asioita lääketieteellisesti kuollut henkilö henkimaailman puolella on kokenut.

Ylenpalttista rakkautta. Jopa 69% tutkittavista tunsi kokemuksessaan aivan ylenpalttista rakkautta. Joissakin tapauksissa rakkaus vastaanotettiin joltakin tuonpuoleisessa tavatulta henkilöltä, esimerkiksi enkeliltä tai kuolleelta sukulaiselta ja toisissa tapauksissa se johtui puhtaasti vain paikan ilmapiiristä.

Olin sairaana kotona ja kun suljin silmäni, näin kiharahiuksisen miesenkelin, jolla oli siniset silmät. Hän oli ristinyt kätensä ja hänellä oli vaalea kaapu yllään. En nähnyt siipiä, mutta hän loisti valkoista valoa, joka herätti minussa rauhan.

Meillä kaikilla on ns. kuudes aisti, jota käytämme usein tiedostamatta. Esimerkiksi ajattelet läheistä henkilöä ja samassa hän soittaakin sinulle tai kävelee vastaan kaupassa tai kadulla. Se on arkipäivän telepatiaa. Kuulet ehkä ajatuksen päässäsi, että mene eri reittiä töihin ja myöhemmin kuulet, että normaalisti kulkemallasi reitillä oli sattunut jotakin, joka olisi viivästyttänyt sinua. Intuition viesteistä saa hienovaraisia neuvoja, jotka auttavat arkipäivässä. Henkisiä lahjoja on monenlaisia ja niitä voidaan myös kehittää.

Kortteja on käytetty apuna tulevaisuuden ennustamiseen ja niiltä on kysytty neuvoja päätösten suhteen iät ja ajat. On eri valmistajien enkeli-, intuitio-, oraakkeli- ja tarot-kortteja. Miten löytää itselle mieluisat kortit ja miten niitä käytetään? Voiko kortteihin luottaa ja voiko käydä niin, että ne ohjaavat päätöksiämme liikaa?

Kaikki alkoi, kun muutimme uuteen kotiimme kuusi vuotta sitten. Tyttäremme tuttipullon korkki irtosi aina kun lähdimme keittiöstä ja sähköinen vedenkeitin kiehui yöllä itsestään. Tätä jatkui jonkin aikaa, kunnes tilanne kärjistyi siihen, että  keittiötarvikkeita, kuten kauhoja ja lastoja lensi ilmassa kumppanini päälle. Näin kuinka hän juoksi ulos keittiöstä ja välineet tippuivat hänen taakseen käytävälle. Tämän tapahtuman jälkeen olimme varmoja ettemme olleet yksin.

Kuuntelin hiljattain solubiologi Bruce Liptonin haastattelua, jossa hän totesi, että geeniperimästämme vain noin yksi prosentti aiheuttaa sairauksia. Me sabotoimme itseämme huonoilla elintavoilla, stressillä, negatiivisilla tunteilla, ajatuksilla ja sanoilla ja ne ovat myös syy siihen, miksi sairastumme. Meillä kaikilla on taito parantaa, positiivisin sanoin, ajatuksin, ilon ja rakkauden energioilla. Voimme parantaa myös käsiemme avulla ja rukouksen voimalla - toimimalla kanavana korkeammalle parantavalle energialle.

Sivu 1 / 6
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU