Tunnemme toisinaan kuolleiden sukulaistemme läsnäolon lempeänä ja rakastavana, mutta äkillisesti kuolleet maanläheiset vainajat eivät ole yhtä positiivisia vieraita. On kuitenkin muistettava, että nämä henkiparat ovat vain eksyneitä sieluja. Heidän paikkansa on valossa ja matkallaan eksyneitä on autettava.

14 vuotta sitten Yhdysvaltain armeija tallensi kuvaa tapauksesta, jota kutsutaan Tic Tac -ufoksi. Nimi valikoitui siksi, että tallenteessa näkyy valkoinen Tic Tac -pastillipakkausta muistuttava, nopeasti liikkuva objekti. Sillä ei ollut siipiä eikä se jättänyt minkäänlaista pakokaasua jälkeensä, ja se sai armeijan lentäjät täysin ymmälleen.

Jotkut lapset pystyvät kertomaan hyvinkin tarkasti aiemmista elämistään. Monilla heistä on syntymämerkkejä, jotka liittyvät jotenkin heidän edellisten inkarnaatioitensa vaiheisiin. Usein syntymämerkit muistuttavat edellisissä elämissä koetusta väkivallasta tai sairauksista. Mutta miten moinen on mahdollista? Miksi uudessa kehossa on merkkejä edellisistä elämistä?

Yhdysvaltalainen David Huggins on ollut tekemisissä alienien 8-vuotiaasta asti. Kun hän täytti 17, suhteista tuli intiimejä: hän harrasti seksiä metsässä kauniin, mutta mystisen olennon kanssa. Paranormaalien kohtaamisten myötä David kertoo olevansa kymmenien lasten isä. Hän käsittelee kokemuksiaan yksityiskohtaisesti maalauksissaan.

Olemme kaikki kuulleet tarinoita, joissa näennäisesti viattomat ihmiset ovat joutuneet jonkin yliluonnollisen voiman hallintaan. Riivatuksi joutumisen seurauksena ihmisten on sanottu tekevän poikkeuksellisia asioita, kuten puhuvan latinaa, satuttavan itseään ja saavan väkivaltaisia kohtauksia.

Meillä kaikilla on elämäntilanteita, jolloin ei tiedä, miten edetä omassa elämässään ja kaipaisi ulkopuolisen apua. Selvänäkijät, intuitiiviset viestintuojat ja meediot voivat selkeyttää tilannetta, mutta mistä tietää, kehen voi luottaa ja onko viesti aito? Riina Väisänen välitti minulle henkimaailman viestin, katsotaanpa millainen fiilis siitä tuli.

Niin kutsutut "mustasilmäiset lapset" ovat pelottava ilmiö, joka on aiheuttanut suuren määrän kummallisia tarinoita vuosien aikana. Huhujen mukaan lapset noudattavat jokseenkin tarkasti tiettyä mallia ilmestyessään: he liikkuvat yleensä pareittain harvaan asutuilla alueilla ja näyttävät kaukaa aivan tavallisilta lapsilta. Läheltä katsottuna voi nähdä kuitenkin ihon sairaan kalvakkuuden ja sen lisäksi täysin mustat silmät ilman iristä tai silmänvalkuaisia. Vaikka kertomukset vaihtelevatkin yksityiskohdiltaan, yksi asia tapahtuu aina: lasten katse on häiritsevä, synkkä ja hypnoottinen ja he tuovat mukanaan ahdistuksen ja paniikin.

16 helmi 2018

Mies seinällä

Kirjoittanut

Haluan jakaa kokemuksen, joka tapahtui pojalleni hänen ollessaan neljän vuoden ikäinen. Pojallani ei ollut koskaan ongelmia nukkumaanmenossa. Hän oli yksi niistä harvoista lapsista, jotka vain nousivat ylös ja sanoivat että nyt väsyttää ja olen valmis menemään nukkumaan. Kuitenkin yhtenä iltana hän kieltäytyi menemästä omaan huoneeseensa. Kun hän oli nukkunut huoneessamme kolme yötä, päätin viedä hänet omaan sänkyynsä. Nostaessani hänet syliini, hän puolittain heräsi ja alkoi kertoa minulle seinästä.

Kuolemanrajakokemukset, joissa kohdataan edesmennyt läheinen, koetaan kaikkialla läsnä oleva jumallallisuus tai tavataan enkeli, kutkuttavat mieliämme. Mitä tapahtuu rajan toisella puolella? Onko meitä vastassa pelkkä pimeys vai koemmeko rakkauden ja valon. Tässä muutaman henkilön kokemus.

Läheisen kuolema on jokaiselle kova paikka, ja jopa pieni viesti tai merkki tuonpuoleisesta tuntuu rakkaansa menettäneestä hyvin suurelta ja tärkeältä asialta. Hengillä onkin useita tapoja viestittämiseen, mutta ne ovat hyvin hienovaraisia, ja niitä on osattava etsiä.

Kuolemanrajakokemukset ovat vastoin yleistä uskomusta hyvinkin vaihtelevia, eikä sitä luvattua "valoa tunnelin päässä aina näy". Samoin kadoksissa saattavat olla niin sukulaiset, ystävät kuin valo-olennotkin. Kevin Williams tutki rajatapauksia ja keräsi tietoa siitä, millaisia muita asioita lääketieteellisesti kuollut henkilö henkimaailman puolella on kokenut.

Ylenpalttista rakkautta. Jopa 69% tutkittavista tunsi kokemuksessaan aivan ylenpalttista rakkautta. Joissakin tapauksissa rakkaus vastaanotettiin joltakin tuonpuoleisessa tavatulta henkilöltä, esimerkiksi enkeliltä tai kuolleelta sukulaiselta ja toisissa tapauksissa se johtui puhtaasti vain paikan ilmapiiristä.

Olin sairaana kotona ja kun suljin silmäni, näin kiharahiuksisen miesenkelin, jolla oli siniset silmät. Hän oli ristinyt kätensä ja hänellä oli vaalea kaapu yllään. En nähnyt siipiä, mutta hän loisti valkoista valoa, joka herätti minussa rauhan.

Sivu 1 / 6
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU