27 huhti 2018

Yritätkö muuttaa läheisiäsi? Lopeta!

Kirjoittanut 
Yritätkö muuttaa läheisiäsi? Lopeta! Francesco Gallarotti / Unsplash

Saavutat todellisen vapauden, kun huomaat ettet pysty muuttamaan toista ihmistä. Kärsit vain itse, jos yrität muuttaa jotakuta omien toiveidesi mukaiseksi ihmiseksi. Totuus on, että ihmiset eivät muutu elleivät he sitä itse todella halua.

Sinulla on vapaus ja voima jakaa viisauttasi sekä omia näkemyksiäsi ja saada toiset ihmiset ajattelemaan erilaisia tapoja elää ja olla, mutta muuhun et pysty. Jos joku muuttuu vain tehdäkseen sinut onnelliseksi, voit olla varma siitä ettei se tule kestämään. Ei sitten mitenkään. Todellinen muutos syntyy vain, jos läheisemme pelkän haluamisen lisäksi on sitoutunut muuttumiseen ja osaa vastaanottaa apuasi. Yritämme joskus muuttaa ihmisiä jotka eivät sitä pyydä, ja päädymme vain yritykseen hallita heitä niin, että he sopisivat ihanteisiimme.

On tärkeää muistaa, että jokaisella ihmisellä tässä maailmassa on omat matkansa ja opetuksensa koettavanaan. Kaikkien sielu tarvitsee sitä. Et ehkä täysin ymmärrä sitä, mutta jos haluat olla onnellinen, et voi antaa toisen erilaisuuden häiritä itseäsi. Anna heidän olla sellaisia kuin ovat, jos he niin itse haluavat.

Joskus ihmiset eivät ole täysin valmiita muuttumaan, vaikka he itse saattaisivat tiedostaa että niin olisi tapahduttava. He usein hyötyvät jotenkin siitä, että he eivät muutu, tai he kokevat olonsa liian mukavaksi vanhoja tapoja noudattaessaan.

Jos joku jonka tunnet ja jonka mielestäsi pitäisi muuttua, ei muutu, älä välitä. Se ei ole henkilökohtaista. Se ei johdu sinusta, vaan pisteestä jossa he itse sillä hetkellä ovat. Opi siis hyväksymään se todellisuus jossa he tällä hetkellä ovat ja elävät. Älä vastustele, tuomitse tai syyttele. Kun opit pääsemään irti vastustelusta, pääset myös olemaan rakastava läsnäolo heidän elämässään. Jos henkilö jota rakastat, ei ole valmis muuttumaan juuri nyt, anna hänelle aikaa. Anna hänen käydä läpi omat prosessinsa omassa tahdissaan.

Lahja, jonka voit heille antaa, on nähdä heidät ja rakastaa heitä juuri sellaisina kuin he ovat. Ehkäpä he ovat unohtaneet oman itsensä ja sen millaisia he ovat. Joten yritä olla tuomitsematta, äläkä yritä väkisin muuttaa heitä suuntaan johon itse haluaisit heidän menevän. Näe heidät sellaisina kuin he ovat, ja heijasta sitä heille itsestäsi takaisin.

Kunnioita jokaisen ainutlaatuista matkaa ja siunaa jokaisen polkua tässä ihmeellisessä elämässä. Luota siihen, että heidänkin aikansa vielä koittaa. Voit olla varma, että se saapuu juuri silloin kuin heidän sielunsa sitä eniten vaatii.

Sinun tehtäväsi ei ole muuttaa ketään.

Ainoastaan rakastaa.

Lähde: https://kuteblackson.com/blog/?p=2645
Kuva: Francesco Gallarotti / Unsplash

Viimeksi muutettu 21 huhti 2018
Ja

Nuori ja innokas harjoittelija, joka etsii innolla uusia, mielenkiintoisia juttuja. Pätee varsinkin käännösjutuissa.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU