17 helmi 2017

Vanhat sielut rakastavat toisin

Kirjoittanut 
Vanhat sielut rakastavat toisin https://pixabay.com/fi/poika-mies-istunto-ajattelu-1149957/

Kun vanha sielu opettelee rakkauselämää nuoressa kehossaan, hän kokee asiat hieman toisin kuin ikätoverinsa. Hän ei kovin hyvin viihdy ikäistensä seurassa, sillä heidän juttunsa ovat vanhalle sieluille liian pinnallisia. Ikätovereidensa sijaan hän saattaakin rakastua ikäistään vanhempaan.

Mitä rakkauteen ja suhteisiin tulee, vanhat sielut - olkoon he kehollisesti nuoria tai vanhoja - ilmaisevat rakkauttaan toisin kuin muut. Katso miten:

1. Vanhat sielut ovat kotoilijoita, mikä tarkoittaa sitä, että he etsivät ihmistä jota ei haittaa viettää perjantai-iltaa kotona, kenties runoja lukien kynttilän valossa ja viiniä siemaillen.

2. Materia ei tee vaikutusta vanhoihin sieluihin, joten jos odotat kallista lahjaa, varaudu pitkään odotukseen. Vanha sielu todennäköisemmin kirjoittaa sinulle rakkauskirjeen.

3. Vanhat sielut ovat hyvi kommunikoimaan, ja kertovat, mitä tuntevat. He eivät pelaa, mitä suhteisiin tulee. Älä säikähdä heidän rehellisyyttään, sillä heidän tarkoitusperänsä ovat hyvät.

4. Vanhat sielut eivät tavallisesti harrasta yhden yön suhteisiin, sillä he luovat tunteellisen suhteen tapailemaansa ihmiseen. He kokevat asiat tavallista väkeä syvemmin, eivätkä avaudu kenelle tahansa.

5. Vanhat sielut katselevat elämää laajana kokonaisuutena. He eivät siis asetu parisuhteeseen, jos eivät näe siinä tulevaisuutta. He eivät tee asioita puntaroimatta.

6. Monilla vanhoilla sieluilla on vaikeuksia olla seurassa, sillä he tuntevat että heillä ei ole yhteistä muiden kanssa. Vanha sielu on kuitenkin vain ujo, eikä hiljaisuus tarkoita sitä, että he eivät pidä sinusta.

7. Vanhat sielut arvostavat mielipidettäsi, he ovat hyviä kuuntelijoita. He ovat ymmärtäväisiä ja hyviä näkemään asioita eri näkökulmista. Joten jos päädyt väittelyyn vanhan sielun kanssa, he yrittävät löytää ratkaisun sen sijaan että väittelevät tuntikausia kanssasi. 

8. Vanhat sielut hakeutuvat seurustellessaan usein itseään vanhempien seuraan. Heidän on vaikea löytää ikäistään seuraa, joka ymmärtää heitä.  

9. Vanhat sielut eivät ole hyviä rentoutumaan, joten se vaatii hiukan houkuttelua. Heillä on taipumusta syvään vakavuuteen, joten muista olla kärsivällinen.

10. Vanhat sielut ovat herkkiä, joten katso mitä puhut heidän läheisyydessään. He ovat aina rehellisiä tunteistaan, mutta odottavat samaa myös sinulta. Jos he huomaavat, että et ole täysin rehellinen, he kokevat olonsa helposti petetyksi. 

11. Vanhat sielut ovat luovia ja miettivät tarkasti etukäteen treffi-iltaa. Älä odota tavallista illallis- ja elokuvayhdistelmää, sillä vanha sielu varmistaa että illasta tulee ikimuistoinen.

12. Vanhoilla sieluilla on loistava intuitio, ja he osaavat heti sanoa, jos joku on pielessä. Älä yritä kätkeä tunteitasi heiltä, sillä siitä ei ole mitään hyötyä.

13. Vanhat sielut saattavat vaikuttaa pessimisteiltä, mutta he ovat vain realisteja. He pettyvät ihmiskuntaan jatkuvasti, joten voi olla hyvä että heillä on partneri joka muistuttaa heitä valoisistakin puolista.

14. Vaikka vanhat sielut nauttivat kotiajasta puolisoidensa kanssa, he myös tarvitsevat paljon omaa aikaa, joten älä loukkaannu jos puolisosi vaatii sitä.

15. Vaikka vanhan sielun kanssa seurustelu voi olla mutkikastakin, se on sen arvoista, sillä he ovat rakastavia, luotettavia ja ymmärtäväisiä. 

https://www.truthinsideofyou.org/how-the-old-soul-loves-differently/

Viimeksi muutettu 09 helmi 2017

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU