02 syys 2018

Syyskuun 2018 energiapäivitys

 

Uusia vaiheita, pimeitä öitä ja uusia identiteettejä.Viimeiset neljä kuukautta ovat olleet uskomatonta ravistelua ja kaikki puhuvat siitä. Olette ehkä tuntenut elämän ja universumin järjestelevän uskomattomasti asioita uudelleen ja/tai olette kulkenut sielun todella pimeiden öiden läpi. Tämä uudelleenjärjestelyenergia on ollut iso teema monilla ihmisillä viimeisten neljän kuukauden aikana.

Sielun pimeät yöt

Sielun pimeä yö on ajanjakso, jolloin se mitä luulit todeksi tai vakaaksi elämässäsi – esim. ystävät, bisnessuhteet, uusi talo johon luulit haluavasi muuttaa – muuttuu yhtäkkiä tai häviää. Pimeille öille on luonteenomaista transformaatio elämässä, jonka joko valitsemme tai se työnnetään meille, ja se tuo sellaisten elämänosien kuoleman, jotka olivat aiemmin luotettavia. Tämän järkytys voi saada menemään syvään transformaatiotilaan, joka on sielun pimeä yö – tasapainottomuuden, masennuksen, epäuskon ja sen ihmettelyn aikaa, miksi on täällä ja mistä elämässä on kyse. Nämä kokemukset voivat olla hyvin epämiellyttäviä tapahtuessaan, mutta niitä tulee meille kaikille käynnistämään kaikkivoimaisen transformaation elämässämme ja auttamaan meidät uuden vaiheen alkuun.

Ja juuri tätä vaihetta olemme kollektiivina käyneet läpi kuluneet neljä kuukautta. Se on ollut sisäistä uudelleenjärjestelyä monilla, ja useimmiten se on sisältänyt monia äärimmäisyyksiä, esimerkiksi hyvin suurta selkeyttä ja oivalluksia yhtenä hetkenä, mitä seuraa romahtaminen ääriosaansa, joka pelkää tai epäilee.

Tätä on tapahtunut monille ja se on osa myrkynpoistoa, puhdistumista ja valmistautumista siihen, mitä on tulossa.

Uusi syntymä, uusi vaihe, uusi energia

Syyskuusta joulukuuhun on vuoden 2018 täysin uusi energiavaihe, jolloin uusia elämänvaiheita ja uusia energiamahdollisuuksia on monilla käytettävissä ja toteutettavissa.

Tästä syystä muutama viime kuukausi on ehkä ollut vähän myrkynpoistoa teillä. Ja teidän jotka tunnette, että viimeiset kolme, neljä vuotta on (myös) ollut myrkynpoistotyylistä puhdistumista, on aika alkaa ajatella, mitä haluatte elämäänne seuraavaksi, mitä haluatte kokea eteenpäin mentäessä – koska tämä syys-joulukuu on hyvin voimakasta ja tukevaa aikaa keskittää huomio eteenpäinliikkumiseenne.

Ja sensitiivien, parantajien ja valotyöntekijöiden on tärkeää ymmärtää, että jos haluatte jotain sellaista, kuin enemmän rauhaa planeetalle tai näkevänne vähemmän kärsimystä, ette voi saavuttaa sitä yksin tai keskittää AINOASTAAN huomiotanne ulkoisiin olosuhteisiin. Jos nojaatte vain tähän, siitä voi tulla hyvin uuvuttavaa ja masentavaa ja menetätte oman elämänvoimanne. Ja teidän tarvitsee huolehtia juuri henkilökohtaisesta elämänvoimastanne ja ylläpitää se, voidaksenne tehdä oman osuutenne kollektiivisen elämänvoiman eteen.

Monet ihmiset ovat tulossa valmiiksi päästämään irti siitä, mitä he tekevät maailmassa, ja aloittamaan jotain uutta.Ja seuraavien neljän kuukauden aikana monet teistä tuntevat lopultakin itsensä valmiiksi ottamaan toiminta-askelia haluamaanne elämää kohti, täysin uudella tavalla ja täysin uudella selkeydellä.

Parantajauupumus/parantajakriisi

Monilla on ollut tällä jaksolla myös parantajauupumusta tai -kriisiä. Kun olette olleet hyvin sisäisessä uudelleenjärjestelyjaksossa, teillä voi olla tunne, että te ette tiedä, mitä tehdä seuraavaksi, tai ettei teillä ole energiaa ottaa seuraavaa askelta ulkoisessa maailmassa. Tämä on aikaa fokusoitua syvästi itsestänne huolehtimiseen, sillä olette tyhjentynyt ja teidän täytyy täyttyä taas.

Siitä mitä tarvitsee omaan tasapainoonsa jokapäiväisessä elämässä, tulee tärkeämpää meille kaikille, kun kuljemme eteenpäin. Ja näin on, jotta voit alkaa tuoda enemmän omaa henkilökohtaista energiaasi siihen, mitä teet, ja vähentää sitä osaasi, joka miellyttää tai palvelee muita ja sivuuttaa samalla omat tarpeesi ja halusi. Siis olet sitten vanhempi, lääkäri, opettaja, parantaja – mitä tahansa energiaa tuotkin roolisi kautta – ihmiset muistavat sinut tuosta energiasta, ei siitä muodosta, johon laitat energiasi. Tämä oivallus menee perille useammilla ja useammilla näinä aikoina, ja siitä syystä monet muuttavat myös sitä muotoa, mitä he tekevät tällä hetkellä. Voimme kaikki olla monia eri asioita. Kuitenkin jumitamme joskus kuvioissa tai uskomuksissa, joista on tullut vanhoja meille, ja alamme rajoittaa ilmaisuamme.

Siis jos sinuun on iskenyt uupumus, kysy itseltäsi, tarvitseeko sinun vain huolehtia enemmän itsestäsi vai muuttaa suuntaa. Vai lisätä jotain uutta elämääsi.

Ja jos sinusta tuntuu epätavallisen kyllästyneeltä tai pelokkaalta uupumus- tai väsymysvaiheesi vuoksi, tiedä, että on ok olla tympääntynyt jonkin aikaa. Ota aikaa huolehtia itsestäsi, ota aikaa toipua. Ja tiedä, että sitten kun olet palautunut, pääset takaisin jaloillesi ja sitten löydät sen jutun, mitä haluat tehdä tällä planeetalla. Tee, mitä täytyy, itsesi nollaamiseksi, ja muista: transformaatioprosessi vaatii paljon enemmän energiaa, kuin oivallamme ollessamme siinä.

Identiteettimuutokset - vanhan karistaminen ja uuden tunnusteleminen

Innovaatioenergia jatkuu, mutta syys-joulukuu on monilla ihmisillä varsinaisesti perusta innovatiiviselle toiminnalle ja aikomukselle, kun taas näemme usein ihmisten ratsastavan tällaisilla energia-aalloilla tammi- ja helmikuussa (uudenvuoden lupausten jälkeen). Kollektiivista uudestisyntymäenergiaa alkaa generoitua seuraavina kuukausina, ja tämän vuoksi monet käyvät läpi myös identiteettimuutoksen.

Kun käyt läpi identiteettimuutosta, sinulla on hetkiä, jolloin et tiedä, kuka olet tai mikä olet täällä olemassa. Ja se voi tapahtuessaan olla hämmentävää, erityisesti sensitiiveille jotka seuraavat energiaa tarkasti – voi olla vähän hälyttävää tuntea asioiden liikkuvan pois energiakentästään. Mutta tietäkää, että se kaikki on osa prosessia.

Olemme täällä maadoittamassa valoa planeetalle, ja samalla myös puhdistamme omia varjojamme. Tässä kuussa saat tilaisuuden todella saada selville, millaisen haluaisit seuraavan vuoden tai pari olevan, on se sitten olemistapa tai tekemistapa. Anna itsellesi oikeasti aikaa olla sen tunteen kanssa, mitä on tulossa sisään, vaikka se merkitsee myös sen tuntemista, mitä olet menettämässä ja mikä on lähdössä.

Muista, että emme voi luoda uutta nahkaa karistamatta ensin vanhaa, ja transformaation tapahtuminen voimistuu tällä hetkellä täysin uuteen vauhtiin. Siis anna itsellesi joka päivä yksinkertaisia toimia, joissa voit löytää uutta "sinua" – tee keittoa, leiki koirasi kanssa, kävele puiston läpi. Nämä pienet teot antavat sinulle tilaa ja tilaisuuden olla läsnä itsesi kanssa ja tuntea, mikä muuttuu sisälläsi ja mikä lähtee.

Uudet perustat ovat valmiita luotaviksi – olet valmis kulkemaan uuteen elämänvaiheeseen. Tämä on täysin uuden luvun alku elämässäsi.

Pitäkää kaikki huolta itsestänne tässä kuussa.

Isoa rakkautta,

Lee x

Koko raportti videona täältä (englanniksi).

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

30.8.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viimeksi muutettu 02 syys 2018

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU