06 syys 2018

Kuudes Aisti Auttajat: Marjaana Kaakinen

Kirjoittanut 

Kuudes Aisti Auttajat -juttusarjassa esittelemme puhelinpalvelumme väkeä. Marjaana Kaakinen on meedio. Hän toimii linkkinä hyvään henkimaailmaan, ja välittää henkimaailmasta saamiensa vieraiden rakkaudellisia viestejä. Viestejä voivat välittää myös edesmenneet lemmikit. Marjaanan välityksellä voit myös tehdä kysymyksiä tai pyytää apua luodaksesi yhteyden omaan henkioppaaseen.

Kuka olet?

Olen Marjaana Kaakinen. Asun Raaseporin Karjaan Mustiolla. Lapsena puhuin Oulun murretta ja inhosin, kun nimeäni väännettiin muotoon karjaana maakinen. Karjaa on ollut postiosoitteenani jo yli 16 vuotta. Inhosin nuorena myös ruotsin kieltä ja nykyään puhun sitä mielelläni, perheeni on kaksikielinen.

Toimin pitkään ison yrityksen palveluksessa, viimeiset vuodet tapahtumajärjestäjänä. Pojan syntymän jälkeen päädyin käsityöyrittäjäksi, kutomaan mattoja. Mutta tehtyäni sitä yli 12 vuotta alkoi toisenlainen auttamistyö vetää puoleensa.

Toimin nykyään meediona ja intuitiivisena henkiparantajana (pyydän henkimaailmasta parantaja-lääkäreitä toimimaan kauttani), ohjaan meditaatioita henkimaailman johdolla. Teen myös tiibetiläistä yli 6000 vuotta vanhaa Prananadi-energiahoitoa ja -reinkarnaatioterapiaa.

Miten sinusta tuli Auttaja?

Olen ollut nuoresta lähtien kiinnostunut paranormaaleista asioista, käynyt erilaisilla kursseilla ja lukenut paljon alan kirjallisuutta. Isäni siirryttyä ilon ja valon maailmaan vuonna 2008, kodissani alkoi tapahtua hyvin mielenkiintoisia asioita ja tiesin isäni olevan niiden takana. Sain häneen yhteyden kirjoittamisen avulla.

Pääsin kehittämään mediaalisia lahjoja Inkoossa Terhon kehityspiirissä monen vuoden ajan. Sitten innostuin hakeutumaan Suomen Spiritualistisen Seuran mediaaliselle peruskurssille ja myöhemmin jatkokurssille. Olen myös opiskellut tiibetiläistä Prananadi-energiahoitoa ja -reinkarnaatioterapiaa.

Kirjoittaminen on myös vetänyt minua puoleensa ja kanavoin oppaani ajatuksia ja neuvoja kirjoittamalla kuudesaisti.net -sivustolle. Erilaiset kurssit ja monet monet harjoitukset ovat tuoneet luottamuksen siihen, että henkimaailma auttaa - ensialkuun meediona ja myöhemmin parantavien energioiden välittäjänä. Henkimaailma ohjaa minua eteenpäin ja tuo toisinaan uusia muotoja siihen, miten voin auttaa vieläkin paremmin.

Miksi sinusta tuli Auttaja?

Olen aina tehnyt jonkinlaista auttamistyötä, mutta halusin tehdä jotain sellaista, joka antaisi minulle vieläkin enemmän merkitystä. Vuodet ovat tuoneet tullessaan paljon elämänkokemusta rankoistakin asioista ja en voisi olla auttaja ilman niitä kokemuksia.

Haluan hyödyntää henkisiä lahjojani toisten ihmisten avuksi - auttaa heitä löytämään oman polkunsa, mutta myös löytämään luottamuksen omaan intuitioonsa, sydämen ääneen, henkimaailman apuun - ei tarvitse pelätä avautuvia henkisiä lahjojaan.

Minulla on työsopimus henkioppaani kanssa siitä miten ja milloin toimin auttajana. Meediona toimin linkkinä henkimaailmaan ja tuon sieltä vastaanottajille iloisia ja rakkaudellisia viestejä sekä hyviä neuvoja tähän päivään, joskus myös henkimaailmaan siirtyneiltä kotieläimiltä. Toisinaan käytän positiivisia enkelioraakkeli-kortteja apuvälineinä. Haluan auttaa ihmisiä löytämään oman yhteyden henkimaailmaan, huomaamaan, ettei se ole lainkaan pelottavaa vaan aivan luonnollista.

Tutustu Kuudes Aisti Auttajat -puhelinpalveluun.

Viimeksi muutettu 07 syys 2018

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU